Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 894
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 235
Има ли още някой като мен, който да чака пратка от Емаг платена на 14.12.2023. Май е вече време за КЗП Disappointed

Имате предвид ноември ли?
Зависи какво пише в условията за доставка и какъв срок са определили по празниците за доставяне.
Проверете и ако са в нарушение, можи да си пуснете жалба, да.

# 2 236
Има ли още някой като мен, който да чака пратка от Емаг платена на 14.11.2023. Май е вече време за КЗП Disappointed

Пратката предадена ли е към куриерите?
Т.е. от Емаг ли не е тръгнала или куриерите бавят? Аз бих писала във всички възможни канали - във фейсбук на съобщение на Емаг, на мейла на куриерите.
Иначе и аз бях тръгнала да проучвам КЗП и помня, че четох, че ако пратка не е доставена в срок от 30 дни, може да се предяви жалба. Аз не стигнах до подаване на жалба, защото изневиделица пратката пристигна.

При мен развитие със Спиди няма - на проследяване на пратките всеки ден насрочват доставка за следващия, отменят и пак така. Започвам да си мисля, че ще остана без коледни подаръци...

По темата с Озон - да, няма да получа пратката си в срок. Дори са я разделили на 2 части, че да не ми е скучно и да има какво да чакам.

Толкова момичета писаха, че нямат проблеми, много странно защо при мен се получава така...

# 2 237
  • София
И на мен Спиди ми бавят пратка от Петмол, която им е предадена на 20.11 със срок на доставка до 29.11. Звънях им, писах им оплаквания, вчера подадох и в КЗП, няма и няма. Пълна пародия са тази фирма, убеждавам се за пореден път.

Някой знае ли къде може да се намери кошница. Обикновена, празна, че ми се иска да изработя подаръчна такава, но не намирам празни. В Джъмбо се сетих, че може да има.. някой срещал ли е ?

# 2 238
И на мен Спиди ми бавят пратка от Петмол, която им е предадена на 20.11 със срок на доставка до 29.11. Звънях им, писах им оплаквания, вчера подадох и в КЗП, няма и няма. Пълна пародия са тази фирма, убеждавам се за пореден път.

Някой знае ли къде може да се намери кошница. Обикновена, празна, че ми се иска да изработя подаръчна такава, но не намирам празни. В Джъмбо се сетих, че може да има.. някой срещал ли е ?

В Джъмбо съм виждала със сигурност. Последно като ходих, имаше и малки щайгички (май 8лв. бяха) - също стават за целта.
Стискам палци и на теб за Спидито... 🤞

# 2 239
Здравейте. Имам една пратка от Бест сикрет от началото на декември покрай намаленията, но още не е дошла. За първи път поръчвам от там винаги ли толкова се бавят? Получих преди два дни известие от експрес да потвърдя адрес и от тогава нищо.

# 2 240
Да, толкова се бавят, срокът име 5-10 РАБОТНИ дни.
Днес получих пратка от 4.12..тоест от началото на месеца.
Вашата от коя дата е?
Аз ги следя и в parselsapp,но и на БС проследяването си работи.

# 2 241
Вашата от коя дата е?

От трети е. Но проследяването в Бс от 8 ми не е мърдало, за това се чудих дали е актуално.

# 2 242
Актуално е, и си работи,  на мен на дата 7.12. стоя няколко дена, после изведнъж на 12-ти се раздвижи, лезе в България и днес си дойде.
Писах къде може да си следиш също, там също е вярно проследяването.

# 2 243
  • In transit
Вашата от коя дата е?

От трети е. Но проследяването в Бс от 8 ми не е мърдало, за това се чудих дали е актуално.
Може да следите тракинга и тук: https://www.post.at/en/s/track-and-trace-search Малко по-актуален е от този в БС.

# 2 244
момичета на който му трябва елха тази която аз поръчах освен,че сега е на намалена цена има и допълнителен код минус 30 процента
https://www.emag.bg/izkustvena-elha-premium-kring-phoenix-s-shis … tm_medium=android

# 2 245
Кодът е при покупка на два продукта.

# 2 246

На пазара Димитър Петков иа едни магазини, които продават подобни неща.

# 2 247
Спийди ми бавят с по 10 дни пратките от Некст. Веднъж си изпилих нервите да звъня на нац телефон и еена Христова най нагло ме излъга, че нещата не са още в България… на другия ден ми ги доставиха. В Офисите, в които ходя, са много свестни млади хора, но който отговаря за пратките и организацията е пълен гад. Сега си я виждам пак, че е в Бг пратката от 11.12. Ще ми я доставят в крайния срок, който е след 10 дни. Много се бях ядосала, когато тая ме излъга и бях решила да пиша и аз, ама се размина.
Че и на всичкото отгоре безсмисления ми разговор с тая лъжкиня ми излезе 10 лв.
Лошото е, че в тъпия им сайт няма никакъв онлайн адрес за оплаквания, защото че съмнява нагоре по органите на Спийди да знаят.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 11:24 от Kaia Trifonova

# 2 248
  • Сливен
Михаела в юск има хубави кошници.

# 2 249
На мен всичко ми дойде страшно бързо. Озон ме изненадаха с около 3 дни по-ранна доставка от това, което пишеше в мейла. Една кутия си поръчах на Dr.Derm, в петък около 16 часа, в събота сутринта беше в офиса на еконт. И от HM имах поръчка, която толкова бързо дойде, че се принудих да я преместя в офис за някарко дни, докато успея да се възстановя финансово 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт