Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 880
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 280
От сайта на Лили за колко време идват нещата?
Последната ми поръчка от 21.11 на 25-ти ме чакаше в автомат на boxnow.

# 2 281
Здравейте,
Дали има шанс отново да има намаления на Instant pot?
В момента има но само на някои модели

# 2 282
Здравейте! Някой още да не е получил пратка от емаг през сеймдей или само аз.. 30 дни в склад, не отговарят.. Вие как процедирахте? Simple Smile

# 2 283
Аз в петък поръчах от емаг и от фешън дейс, днес си получих и двете поръчки - едната в изибокс, другата беше със спиди.

Бих писала на търговеца в такъв случай.

# 2 284
  • I want it all and I want it now.
Здравейте! Някой още да не е получил пратка от емаг през сеймдей или само аз.. 30 дни в склад, не отговарят.. Вие как процедирахте? Simple Smile
Пиша на емаг.Реагираха в рамките на деня.

# 2 285
Здравейте,

Намаленията винаги са били само на определени модели, никога няма гаранция кой точно и кога ще намалят.
Следете и Амазон, там по-често има промоции и то на повече модели.
Кой точно модел Ви интересува? 8-литровият Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER, който в момента е намален в бг-сайта, е много оптимален модел.

# 2 286
  • Mostly in my mind
От сайта на Лили за колко време идват нещата?
Последната ми поръчка от 21.11 на 25-ти ме чакаше в автомат на boxnow.
Благодаря за отговора! Ходих до физически. Оказа се, че имат това, което ми трябва. Simple Smile

# 2 287
Здравейте,
Честно казано не съм решила окончателно, но този модел в по-малкия обем обмислям 🤔 и амазон следя, но и там цените не падат достатъчно Simple Smile

Намаленията винаги са били само на определени модели, никога няма гаранция кой точно и кога ще намалят.
Кой точно модел Ви интересува? 8-литровият Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER, който в момента е намален в бг-сайта, е много оптимален модел.

# 2 288
Аз писах на емаг вече 10 пъти, нямало какво да направят, да се обадя на Сеймдей, опитвали да доставят в най-кратки срокове и подобни заучени реплики.. Как ви съдействаха?

# 2 289
Здравейте,
Честно казано не съм решила окончателно, но този модел в по-малкия обем обмислям 🤔 и амазон следя, но и там цените не падат достатъчно Simple Smile

По-малкият обем (5,7 л) си струва, само ако e от моделите без еър-фрай капак, т.е ако ще се ползва само като тенджера под налягане.
Ако ще се ползва активно запичащата фукнция, 5,7л е много малко, защото вътре има и кошница за печене, която е с още по-малък обем. Не знам дали и 2 бутчета могат да се съберат в нея.
8 литра не е толкова голям обем, колкото изглежда, защото реално допустимото пълнене е около 6 литра, а винаги може да се сготви и по-малко храна.
Имала съм Инстант пот Дуо от 5,7 л и го смених за 8 литровия Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER, така че имам лични впечатления. Смених го точно заради по-големия обем.

# 2 290
  • София
Аз писах на емаг вече 10 пъти, нямало какво да направят, да се обадя на Сеймдей, опитвали да доставят в най-кратки срокове и подобни заучени реплики.. Как ви съдействаха?

И аз имах същия проблем. Писах с вълшебни думички- КЗП и след ден дойде доставката.
Но е пълна излагация този куриер Same-day. Не става за доставчик на платформа. Няма как куриерска фирма да доставя с баничарка и да работи до 14 часа. И то в столицата...

# 2 291
  • I want it all and I want it now.
Съдействаха ми от Емаг, като си описах случая и че времето ми за доставка се е удължило още 2 пъти от първоначалния скор и се отказвам от продукта. Върнаха ми парите и ми пратиха ваучер за отстъпка.

# 2 292
  • Русе
Вчера сутринта тегли една елегантна майна на Сеймдей по имейла и до обяд пратката ми беше доставена. Преди това се разправях с Емаг, но те хич не си мръднаха пръста, пък и поръчката беше излязла от тях що годе на време.

# 2 293
Още ли в hm ako върна чанта с дрехи, дават ваучер за 10 проц отстъпка? И ако да- той за сметка ли е или само за един артикул?

# 2 294
  • Бургас
Последно беше само за един артикул.

Общи условия

Активация на акаунт