Сайтове за Online Shoping

• 34 705
  • 237
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз съм запалила по този сайт. Също има проблем с регистрацията, но по простата причина, че и идея си нямам от френски. С моя приятелка искаме да си поръчаме доста неща, но мен ме претеснява и това, че ако ми се обадят не мога да се разбера с хората  Embarassed Срам!!! А инече имали някой който си е поръчвал от френския сайт, коректни ли са и за колко време се изпълнява поръчката. Мен също ме претеснява факта с даване то на номера на картата и затова еко успеем да се регистрираме ще си извадиме друга само за тази цел, а и не поръчваме стока за малко пари, та затова съм размисъл....  newsm78

# 121
Аз съм поръчвала, за 10 дни след датата на плащането идват нещата. Не се притеснявай, няма да ти се обадят- аз им  се обадих и те пак хал хабер си нямаха, сега от 5 дена чакам да ми кажат има ли такава поръчка-няма ли. Имам още няколко поръчки- от  15,18 и 20- ще ви пиша като дойдат дали е трябвало да плащам нещо  и откъде съм ги получила.Първата я получих от пощата, но  тя беше  пробна за 48 евро.

# 122
  • София
За подаръци:
http://www.vipshop.bg

# 123
и аз не можах да се регистрирам във френския сайт, какво ли не пробвах  ooooh! сега ми дадохте идеи разни, ще порбвам пак. много тъпо това с регистрацията.
Не мога да разбера как не можете да се регистрирате newsm78Никакви особенности няма в регистрацията, странно newsm78

Именно! Че няма нищо сложно, всичко е ясно даже и за тези, които не говорят френски, но мен не ме допускаше..Все ми изпизваше нещо в червени полета...Не ме откриваше в системата с този юзър нейм и парола, а уж току що бях завършила регистрацията си  Rolling Eyes

И човек със френски се  опита и пак не можа да разбере къде е проблема  Shocked

Сега Чоча каза, че е успяла да ме регистрира
ще пробвам да видя дали ще мога да вляза и ако не, ще пробвам вече друго....

Буба, прати ми ако искаш на Лс и точния адрес на сайта в който искаш да те регистрирам.

ОК, сега ще видя дали Чоча ме е регистрирала успешно във Фр. сайт и ще ти кажа, ако пак имам проблеми, да пробваш и ти  Hug

# 124
Успяла е Чоча! Влязох!  Hug

Пфууу..каква радост само....  Embarassed

Чоча, благодаря ти!   bouquet

Галхен, мерси и на теб за желанието да помогнеш!   bouquet   bouquet   bouquet

# 125

Сега пък не мога да разбера номера с разплащането как става..От прозореца за избор, я няма моята карта, но долу в текст е посмената и не знам какво трябва да направя...Пише ето това: Visa, Eurocard, Mastercard, E-Carte-Bleue (Retrouvez plus d'infos sur
ce nouveau moyen de paiement sur e-cartebleue.com)
  Thinking

И какво избирам от полето за избор, където я няма моят вид карта все пак? Иначе долу в полетата ми е ясно какво трябва да въведа, но къде казвам какъв вид е картата ми все пак?  newsm78  ooooh!

# 126
  • София
И аз все още не мога да се регистрирам  Crossing Arms

# 127
И аз така и не разбрах Чоча как е успяла  Rolling Eyes Всичко, което е въвела, въвеждах и аз..Че и ме асистираха..понеже не знам френски..Много странно..

А сега и още нещо не ми е ясно(то като за първа поръчка, много неясноти имам  ooooh!)

Стъпка 6 - последната. Иска ми да въведа някакви ден/месец/година, но не разбирам за какво?!  J'AIME QUE LA REDOUTE GATE, J'INDIQUE

Ma date de naissance-дата на раждане е това, но горното? 

Някой да помогне какво трябва да натисна за да привърша с поръчката?  newsm78 и после има някакъв бутон- J'IMPRIME....., който

явно трябва да натисна, но нищо не ми говори..Ако е да принтирам поръчката, то аз нямам принтер...  Thinking

ЗАвърших я, да видим дали всичко е наред и ако е правилно би трбвало да пристигне след няколко дена..ПИсаха ми и мейл, но да видим какво ще стане...   ooooh!

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 12:21 от БУБА

# 128
  • София
И аз направих една поръчка от този сайт и сега съм в очакване  Laughing
За невладеещите  френски като мен - ето един онлайн речник, който ми беше от полза при регистрацията http://babelfish.altavista.com/

# 129
Момичета ето Ви още един сайт
http://get.gbg.bg/catalog/ . Дона да не са го пуснали, защото нямах време да разгледам всички, който са писали.Намерих го случайно и още не съм пазарувала от него за да ви.

# 130
  • София
А за този френския сайт с кредитна или дебитна карта плащате? Аз все още не мога да се регистрирам....  Sad

# 131
Някой знае ли дали в amazon имат доставка до България?

# 132
само на книги и дискове

# 133
само на книги и дискове
Дискове само с музика ли? Защото аз се опитах да си поръчам едни двд-та, но след като напиша данните от кредитната карта и се опитам да продължа ме връща на същата страница и дори не пише какъв точно не проблемът. Всъщност предполагам, че е в доставката и сигурно искат кредитната карта да е американска.

# 134
А някой да знае сайт, от където могат да се поръчат продукти на Olay / Oil of Olaz  newsm78

Момичета,и аз съм със същото питане,кажете някой сайт,от където може да се поръчат продукти  на Olay,ако може само да не е от щатите,защото предполагам ще е доста солена доставката от там до България.

Общи условия

Активация на акаунт