Хитринки за всякакъв случай - 37

• 45 989
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Gorni Bogrov
Като изстине, просто го изчопли с нокът.
Не стана,ще пробвам с ютията.

# 556
На мен ми беше капнал силикон на блуза, но преди доста време. Не помогнаха нокти и ютия, обаче не помня кое помогна - или ацетон, или оцет. Сигурна съм, че беше едно от двете.

# 557
Оцет знам аз, след един ремонт...  Smile

# 558
Имам едно питане, ох дано не ме помислите за луда...

Та имам смарт часовник Гармин и с група приятели сме от доста време в месечни предизвикателства за крачки.
Обаче аз бутам бебешка количка и не ми отчита крачките. Да бутам с една ръка не става, много е лошо състоянието по тротоарите.
Искам да измисля някакво приспособление да си го слагам на крака(на глезена) поне докато съм навън с количката, но не мога да измисля как и с какво....

Честита 2024 година, нека бъде здрава и успешна Simple Smile

# 559
Не може ли просто да се удължи каишката и да се носи някъде по-високо или с нова каишка на глезена?

Предполагам, че правят каишки и за хора с широки китки.

# 560
  • Австрия
Имам едно питане, ох дано не ме помислите за луда...

Та имам смарт часовник Гармин

Дори с ръце в джобовете, Garmin брои крачките. нещо явно се е прецакало при твоя.. Нагласявай тогава активност 'ходене', няма начин да не брои крачки.

# 561
Ръцете в джобовете е друго от бутане на количка.
Даже в упътването на Гармин си пише: при бутане на пазарска количка и бебешка количка не отчита 🤷🏼♀
Нищо не се е прецакало.
Мъжът ми също е с гармин друг модел и при него не отчита.
Давала съм на приятелка да бута и тя с гармин пак друг модел и при нея не отчита 🤷🏼♀
Пробвала съм да пускам всичко и с джи пи ес и без него -  е става и не става.
Имам го от 2 години и знам от място до място колко крачки е.
За разходка (с количка) от над час правя едва 1200 крачки и то защото си пускам от време на време ръката.
Факт е, че като съм без количка крачките са много повече.

# 562
  • София
Ръцете в джобовете е друго от бутане на количка.
Не става ли тогава просто да го сложиш в джоба?
С широк ластик за глезена?

# 563
  • Австрия
Съжалявам, че не мога да помогна..Thinking Имам два различни Гармин-а: признавам, не съм бутала детска количка, но пазарска - да, куфар също, носила съм дълго разстояние багаж, така че не съм движила ръце като при ходене.. отчитали са крачки.
пп. Токущо пробвах с часовник на глезена (и на двата каишките са предостатъчни) - брои. Освен и ти да го носиш на глезен.. не се сещам за друго.

# 564
  • Пловдив
При бутане на количка не отчита, независимо от модела и марката на часовника/гривната.
Може да я сложиш на глезена или пък да я закачиш на някаква верижка на врата си - и при двата варианта си брои акуратно крачките

# 565
Мъжът ми избърса горещата нова кафеварка с микрофибърна кърпа  и тя се  стопи на дъното. Залепна и се чудя как да го махна.

# 566
Мъжът ми избърса горещата нова кафеварка с микрофибърна кърпа  и тя се  стопи на дъното. Залепна и се чудя как да го махна.

С това-всякакви има:
https://bauhaus.bg/stik-za-pochistvane-na-yutii-max-cleaner/p/102959
https://izi.bg/product/1858/stik-za-pochistvane-na-yutii.html
https://jumbo-online.bg/aksesoari-i-d%D1%8Aski-za-gladene/8198-S … utia-1109321.html

# 567
мерси ,утре ще купя от магазина

# 568
Пистолет за горещ въздух и/или ножче за керамични котлони?

# 569
Мерси, аз мислех на свещ да го обгарям. Много добра идея за ножчето

Общи условия

Активация на акаунт