Хитринки за всякакъв случай - 37

• 45 433
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Mediterraneo
Аз изобщо не виждам нуждата от непромокаем протектор на матрака, ако няма малки деца или лежащо болен. Имам протектори на матраците, обикновени, памучни, нито спарват, нито се усещат. На спалнята е калъф с цип, обхваща чудесно матрака и е съвсем по размер. На децата са като чаршафи с ластик, малко по- плътни, също не спарват. Но тях смятам да ги разкарам, не виждам смисъл, а и леко им се поотпуснаха краищата и понякога се измъкват.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 12:44 от Тарталета

# 106
Как се изправя Родопска черга след пране в пералня?

# 107
# 108
Тарталета аз например протектор слагам,  защото върху него не ми се пързалят чаршафите без ластик.

# 109
На мен протектори ми стават на хармоника в единия край на леглото, без значение кой спи отгоре + спарват. Не ползвам такива неща.
Нищо не ми се пързаля, матракът си има калъф.

# 110
  • Mediterraneo
Тарталета аз например протектор слагам,  защото върху него не ми се пързалят чаршафите без ластик.

Повече от 20 години такива чаршафи не ползвам Simple Smile Тази есен подмених три долни чаршафа, 11 евро за размера на моята спалня, чист памук, с ластици. Никакъв протектор не ме е спасявал от страшното неудобство да ползваш чаршаф без ластик. Едно от съвременните удобства, на които много се радвам.

# 111
  • София
Аз изобщо не виждам нуждата от непромокаем протектор на матрака, ако няма малки деца или лежащо болен. Имам протектори на матраците, обикновени, памучни, нито спарват, нито се усещат. На спалнята е калъф с цип, обхваща чудесно матрака и е съвсем по размер. На децата са като чаршафи с ластик, малко по- плътни, също не спарват. Но тях смятам да ги разкарам, не виждам смисъл, а и леко им се поотпуснаха краищата и понякога се измъкват.
Сигурно има и други причини.

# 112
Мине се не мине време и някоя "Хитринка" кара друг четящ и пишеш в темата да се чувства неудобно, че е попитал.
Хора разни, като не помагате, подминете въпроса

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 20:34 от Пролетно цвете

# 113
Имате ли нещо ефикасно  и изпробвано за отпушване на много запушен канал на баня

# 114
Имате ли нещо ефикасно  и изпробвано за отпушване на много запушен канал на баня

Има. Вероятно е запушена с косми. Помага ей това:

https://praktiker.bg/bg/Drugi-r%C3%A0chni-instrumenti/SPIRALA-ZA … -KWB-3-M/p/463218

# 115
Сода каустик на люспи.

# 116
Сода каустик на люспи.
Содата каустик втърдява мазнините.
Трябва механично да се отпуши и най-добре с онова от линка на Черна станция.

# 117
  • София
Съседите се опитваха да отпушват канала и така го скопосаха, че четеше в нас...
Викнаха фирма и отпушиха с гюле.
Та, внимавайте.

# 118
Съседите се опитваха да отпушват канала и така го скопосаха, че четеше в нас...
Викнаха фирма и отпушиха с гюле.
Та, внимавайте.
Щом само се е четяло при вас бива. Wink 🤣🤣🤣
 От нескопосани съседи при нас се наложи с помпа да отпушват, при това вертикала с тоалетните чинии. Тобуфло, сода каустик люспи и подобни могат повече вреда да донесат понякога , от колкото резултат. Писано е по-горе защо.

# 119
Сода каустик на люспи.
Това го пиша периодично... Ама пак ще .
Не ползвайте. Нито мускул, тубофло и т.н
После стават големи бели може и до къртене на тръби да се докарате. В нас се ля река от 5 етажа, щото комшиите бяха прекалили с такива изпълнения... Всичко излизаше на бели лоени топки.

Общи условия

Активация на акаунт