🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Осман е типичен представител на мъжете от тоя произход. Привидно възпитан и спокоен, но всъщност доста деспотичен и откровено противен, когато е поставен в ситуация на наранено его/авторитет под съмнение. Отвратителен е.

Иначе и аз не разбирам особено идеята с къртицата как по-точно ще им помогне да се развият като по-добри готвачи, но поне е интересно да се разгадае

# 166
Единственото което постигнаха в днешния епизод е да прецакат танцьорите с прецакани чинии от къртиците. Идиотщина.

# 167
На сините основното повече ми хареса на визия, но десерта на червени изглеждаше по- добре. Но този ориз със суров спанак не го разбрах много. Сега ще видим и къртиците кои са. Залагам на Петя и Биляна.😁

# 168
  • София
И какво, сините губят ли, щом казаха къртицата да отиде там?

# 169
оказах се прав за Даниела. Осман пак самочувствието. Наглец.

# 170
Дано Махрианнннна отпадне Sunglasses

# 171
  • Мюнхен
Аз не бих дискриминирала на религиозен принцип, щото по нашите географски ширини християните не са прекалили с доброто отношение към жените Grin

Осман просто е леке, пък на чий бог се моли, няма значение. Иначе ми е смешно как цяла отборна битка не може да оправи разликата между сол и сода, дори при качването на балкона обърка.

# 172
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
При Даниела лесно се позна, Мелят ни подадоха хинтове, когато я дадоха как обясняваше как не я бива да лъже, ама Петя с неадекватното поведение ме подведе. Осман как спихна като разбра, че не е познал. Има умения, готви добре, уверен е, но е толкова арогантен и деспотичен особено към жените, че не искам той да победи.

# 173
Обаче днес, като Лора и Тоби не са застрашени, готвят целия отбор. Не само двама Joy

# 174
  • София
При Мелят Петя каза, че са ги заблудили, така че предполагам, че тя е знаела и се опита да я покрие. То и Мелят нищо не направи да провали отбора, как да я хванат.

Сложна задача е с тези вафлени фунии, за който не е правил.

# 175
Журито се показва като непрофесионално, след като в мелбата иска повече вафла от колкото сладолед. Иде ми да зашия шамар на Кустев. Дразни ме не на шега.

# 176
Валентина май ще е аут

# 177
  • София
И на мен като на адашката, нищо не ми се получава като готвя по рецепта.

# 178
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Виктор много му треперят ръцете, от паника ли, такъв ли е не знам, Валентина ми става с всеки изминал епизод все по-неприятна. На Марианна нещо не и се получиха пуричките. А на мен тези пурички ми на по-малки и тънки нашенски палачинки.

# 179
Хххх. Избеснявам. Това предаване вече за нищо не става. кустев със самочувствието без покритие, типично хвани единия удари другия, Осман с огромното самочувствие, миската с факта, че цял ден не се докосна до котлон напълно незаслужено, къртици в мастършеф, ало, ПИСНА МИ! Съвсем губя почва под краката си, това предаване за нищо не става!

Общи условия

Активация на акаунт