🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Много интересни идеи имаше, ама сега ще видим колко от тях са осъществени добре. Само на Петя , тази шоколадова сфера не я ли притеснява че шоколада ще убие от всякъде сиренето ?

# 151
Журито вече се самозадушава в самочувствието си. Айде моля ви. Изгубихте всякаква credibility след като пробутахте наглата Лора. Коментарите към Марианна - ало, нали искахте сиренето да е звездата в чинията? Как да бъде звездата ако искате заглушаване?
Сега и коментарите към Биляна не ми харесаха.
Осман с мастер престилка. Окей. Айде да видим как ще се изложи като капитан.

# 152
  • София
Доядоха ми се разни сирена.

Скрит текст:

# 153
Тайна, като те "прочетох" и на мен ми се доядоха 😍 За разлика от мастършефските чинии.

# 154
Доволна от топ 3 и заслужен победител.

Това с Къртицата е огромна глупост за отбор от 4 човека. Като толкова много искаха такава простотия да я бяха направили като са повече играчи.

Валя пак пръска злоба. Направо ми се иска да я изправят срещу Марианна и тя да я разбие. Но ще стискам палци на сини, защото Осман е ужасен капитан и се държи много кофти с жените. Сега и Тоби захапа. Никакво възпитание и кавалерство в такъв голям мъж. Срамота.

# 155
Както казах вече, Осман много си е повярвал. Да, може да готви, но екипната работа е едно от разковничетата като си в професионална кухня. Ако между хората в един отбор цари неразбирателство то те не могат да работят в екип и това би било the downfall на всеки ресторант.

# 156
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Осман наистина беше най-добър, много ми харесаха и 3-те чинии на Мелят, това сирене панир никога не съм го яла, бих опитала с удоволствие. Петя, както винаги нищо интересно, тя само на елиминации се събужда. Виктор също приготви интересни неща, очаквах повече от Даниела и Биляна, а Марианна предобри с козето сирене.
Това с къртицата ми е голяма тъпотия, кому е нужно изобщо такива предизвикателства да има.

# 157
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз може и да съм сляпа, но не виждам Кустев да точи лиги по някоя от глезлите. За мен се държи с Лора по същия начин, по който и с Петя примерно. Не мисля, че влага нещо в това, най-много да се опитва да се направи на интересен.
В крайна сметка си има много хубава, че и млада приятелка, не е като да не е виждал красива жена.

Идеята с къртицата изобщо не съм сигурна, че ще им се получи. Достатъчно е капитанът да държи под око кой какво прави и най-вече да опитва храната, и ще хване подривната дейност.

# 158
  • София
А танцьорите горките ,сигурно им се иска нещо вкусно и недиетично.Осман пак е надменен .Те другите го спасиха.

# 159
  • Мюнхен
"Предният път направих грешка да готвя през цялото време като капитан, сега няма да правя абсолютно нищо"

Т.е ще им свети. Laughing Не че предния път се пръсна от готвене.

# 160
Не ще паднЯ, Осман предишният път готвил.🤣 И пак с ужасно изказване за жените. Почна да ме съмнява, че е голям комплексар. Пази Боже той да ти е капитан. 🫣

# 161
  • София
Предният път биха, какво недоволства Осман. Бил направил грешка. Сега поне имат само 13 порции, но тогава имаха огромна нужда от помощ.

# 162
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Осман не готви нищо, а като надзирател обикаля, записва на листа и дебне Joy.
Виктор завалията така се е вглъбил да изгаря месото, че изобщо не забелязва нищо около него.

# 163
Излага се Осман. Хххх. Дразни ме не на шега.

Даниела май е къртица.

# 164
За сините мисля, че е Петя, червените Даниела, да видим дали ще позная.

Общи условия

Активация на акаунт