🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 697
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Снощи толкова ме ядосаха с победителката и екранното време на двете грации, че ме отказаха да гледам. Като ви чета пропуска ми не е бил голям. Този сезон колкото и да се самонавивам, че ми харесва и нещата ще потръгнат най-накрая го пиша бегАл.

# 136
  • софия
Навсякъде има порция дюнер или декомпозиран дюнер.

# 137
Да, отвреме на време си купувам от близка дюнерджийница порция дюнер и си е отлична вечеря.

# 138
На мен ми направи впечатление как изражението и държанието на Лора изведнъж се промениха, когато получи значката. Седеше на балкона и гледаше с такова високомерие и евтини маниери, досущ като на платена от 100 лева държанка. Направи някаква чиния, но не заслужаваше имунитет. Всяка от другите чинии -да! На Тоби чинията също не беше никак лоша.
Яд ме е, че се дава екранно време на евтини к**ви и истерички с мания за величие. Само тях гледаме. Защо не разгърнаха образите на Виктор, Даниела, Мелят?!
Да, и аз забелязах как Осман се смееше на Петя. Ох, олеква нещо това момче.

# 139
  • София
Pavlin_S, аз не те питам ти защо харесваш Марианна, нека и аз си харесвам Евтим без да си обяснявам.
Относно омара - да, беше голяма глупост, но никой не е застрахован от грешки и нелогични моменти, това предаване не е за професионалисти и точно тук е мястото да грешат и да има кой да им каже и покаже кое е правилно.
Е, нали точно Евтим се занимава с това ... професионално? Аз като пълен лаик знам това за омара, а какво остава за човек имащ ресторант...
Иначе, това с изсипването на пуканките беше най-голямата простотия гледана скоро на екран...не знам защо никой не ми направи впечатление, нали това е било мотото - против разхищението или бъркам?
- а яденето от земята - няма да го коментирам....Cry

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 19:24 от Starrydream

# 140
  • Варна
Pavlin_S, аз не те питам ти защо харесваш Марианна, нека и аз си харесвам Евтим без да си обяснявам.
Относно омара - да, беше голяма глупост, но никой не е застрахован от грешки и нелогични моменти, това предаване не е за професионалисти и точно тук е мястото да грешат и да има кой да им каже и покаже кое е правилно.
Е, нали точно Евтим се занимава с това ... професионално? Аз като пълен лаик знам това за омара, а какво остава за човек имащ ресторант...
Иначе, това с изсипването на пуканките беше най-голямата простотия гледана скоро на екран...не знам защо никой не ми направи впечатление, нали това е било мотото - против разхищението или бъркам?
- а яденето от земята - няма да го коментирам....Cry

А де, аз също забелязах яденето от земята.....
Да не говорим, че май Виктор за малко да се пребие като тръгнаха да бягат към склада.

Марианна винаги ми е била неприятна като държание, но поне готви. Снощи с капитан Дамян мноооого пресоли пуканките. Осман и той се излага.

Върнах си двата епизода от миналата седмица, защото Лорчето не я бях загледала съвсем като държание, но 2 епизода ми стигнаха, че да ми е съвсем ясна. Тоби и тя е кифла, но някак като че ли по-адекватна в държанието си.

Дано Биляна и Петя стигнат възможно най-напред.

# 141
  • софия
Тоби е "по-адекватна", защото няма гръб и животът я е поочукал. Ако бъде в ситуацията на онази с долна устна до брадичката, не съм сигурна, че би била по-различна. И двете имат еднакво интелектуално ниво.

# 142
Сериозно, вие очаквахте ли подобна пародия? Аз още не мога да повярвам, че позволиха този цирк да се случи в ефир!
Като дадеш предимство на елементарен човек, резултатът никога не закъснява - изнагляването е в кърпа вързано.
Кустев, в “Търси се”, натърти на факта, че влизането му в МШ било едва ли не най-огромния късмет в живота му. Дочакал го и бил много щастлив. Как да не е, изобщо не му е в МШ мястото.
Той като види засукана фуста и оглупява и то, видимо. Като опитваше патицата на сготвилата я такава, предъвкваше, зяпаше нескрито, а Сарафов и Таралежков го бъзикаха отзад, имитирайки адско нажежаване на атмосферата🙄
И това ми било професионалист.
Какво да говорим?!
Кой допусна това?!
Как е възможно просто?!
Дори и само заради изцепката с Лора, предаването тотално се срути в очите ми.

# 143
Приятно гледане ! И аз един път да се наредя на живо.😁

# 144
  • София
Мултикукър и сирене?

# 145
Ххх. 3 готвения днеска? Имам предвид, тест за креативност, след това отборна битка и елиминационна битка?

Османе, голямо самочувствие си. Сгъни се малко, че летиш в облаците и да не стане накрая да паднеш от високо!

# 146
Много грозно продуцентите подцениха зрителите на този формат, че ще им допаднат царуващите във всички други  пошлост и непрофесионализъм.

# 147
Капитан Дамян дали обича бяло сирене? Марианна пропусна да ни осведоми и сега се чудя

# 148
О, виждам, че още я хейтите Марианна от вчера. Злобата си е злоба, без значение от кого идва, президенте.

# 149
  • Бургас
Дано Валентина не отпадне днес, най- симпатична ми е. На кулинарните качества на участниците нещо спрях да обръщам внимание, те горе - долу на едно ниво, така че нека отпадат по- дразнещите - миската и Мариана са ми начело в тая класация, после лигавата Тоби. Осман ми се струва, че е работил в ресторант или има поне изкаран някакъв курс, не му помня визитката, но на моменти сякаш дава такава заявка. Реално участниците могат доста неща от CV- то да  скрият, като се замисля...

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 23:06 от rosi81

Общи условия

Активация на акаунт