🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
О, Боже, какво беше това вчера.
Вино, свалки, истерии, Капитан Салам.. ъъъ... Дамян, Дамян, капитан Дамян. Joy
Не я слуша главата тая Мариана с двойно "н".
Просто като я слушах за нейния любим, за великия капитан Дамян, гледах и не вярвах на ушите си. Не беше истина просто. Приличаше на някоя която спешно се нуждае от въдворяване.
Хич, ама хич не изглеждаха да са добре нещата при нея. Дори и режисура да е било, беше много нелепо, чак ми беше неудобно да я гледам. Сякаш гледах човек който много спешно се нуждае от квалифицирана медицинска помощ, а те я изтипосали на телевизора да става за смях и резил. Какви бяха тия патетизми, стихотворна реч, пОскане на сАлзи и разни други драми.
Капитан Дамян вика, а аз все чувах Капитан Салам от сериала за испанските съседи. Joy Ужас, просто някакъв ужас, нещо като подготовка за Хелоуин. Scream

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 13:27 от Джаста Праста

# 121
Шишков много ми хареса, чудесен мастър клас, подплатени аргументи,уважителни коментари, а зацалежката за топ 10 и осоляването към Лора беше просто 🔝🔝🔝🔝

И за пореден път тези чупки и стойки на двечките ми идват в повече,как пък не им става неудобно като пред тях седят стегнати,сериозни и реномирани шефове? 😡

Pavlin_S, аз не те питам ти защо харесваш Марианна, нека и аз си харесвам Евтим без да си обяснявам.
Относно омара - да, беше голяма глупост, но никой не е застрахован от грешки и нелогични моменти, това предаване не е за професионалисти и точно тук е мястото да грешат и да има кой да им каже и покаже кое е правилно.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 11:19 от Electric Papaya

# 122
Здравейте и от мен.
Аз пък много харесвам как се представя Тоби в предаването. Тя ми е фаворит. ❤

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 13:35 от t.pp

# 123
Много нелеп епизод и Марианна изплиска легена.🤪 Тоби беше права на синхрон , че спешно са и нужни розови хапченца.😁
За първи път ми хареса чиния на Лора. Не я търпя изобщо и не трябваше да печели имунитет, но чинията и не беше зле. За мен беше ясно, че ще я изберат. Ако Мечока не си беше прегорил патката 😉 най- вероятно щеше да е той избран, защото всички други готвеха скариди и калмари. Но със сигурност Осман трябваше да спечели кутията според мен. Най - много техники и креативност.
Задачата с кино вечерята тръгна добре, ама я опропастиха с тези пуканки. Как за Бога да ги имплементират в чиниите си и то в почти последният момент. Аз карамелизирани пуканки в храна съм яла само в десерт. Ужасни чинии имаше в този стрес тест и ужасни идеи. Как пък никой не направи пица - култово за кино вечер ??? Не знам изобщо пък Петя от къде и дойде това за мекици ? Валя "спечели" място в елиминацията, ама и други бяха за там. Никой освен Мелят не се справи със задачата пуканки. Грозно поведение на Марианна срещу Биляна. Ясно е , че двете са коренно различни като стил и идеи , ама Биляна не и е виновна. Поне се накефих ,като Биляна върна удара и каза, че пролетните рулца нямало какво толкова да се готвят.😁 Грозно поведение и с ехидното подсмихване на Осман за провала на Петя. Но пък и двамата донякъде ги разбирам, Осман наследи мекици, а Марианна питка. А Валя можеше толкова хубави дюнери да спретне, а тя накъсала една прегоряла уж арабска питка в чиния, с пет парчета месо и два картофа, все едно е остатък след хранене. Ужасна задача и нито една хубава чиния, личи си нивото на каста. И в други сезони е имало такова разменяне, ама толкова нескопосани чинии не съм виждала. Лорчето , виното и облизването на пръсти няма да коментирам.🤮 При старите шефове щеше да е изгонена на секундата от стаята, ако въобще беше в предаването на първо място.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 14:48 от Joy 05

# 124
  • София
Според мен никой не направи пица, защото шефовете пробват вече изстинала храна и пицата има риск да стане гадна.

# 125
О да, може и това да е. Ама то и повечето от приготвената храна студена не вярвам да е много вкусна. А и аз лично нямам проблем със студената пица, ама виж за студени пилешки хапки съм против. 😁

# 126
  • София
Ще ме накарат да гледам на запис, да видя от къде, аджеба, се появиха тези листенца в чинията на Лора.

# 127
  • София
О да, може и това да е. Ама то и повечето от приготвената храна студена не вярвам да е много вкусна. А и аз лично нямам проблем със студената пица, ама виж за студени пилешки хапки съм против. 😁
И аз съм се чудила, мисля си, че ако ястието позволява или поне частично, минава през микровълнова. Аз не обичам претоплена или студена пица и затова си мислех, че не бих поднесла. Рисковано си е.

# 128
  • Варна
  Съжалвам, че си причиних това. Срам ме е, че има хора, които излагат кулинарията, храната и себе си по този начин.

# 129
Pavlin_S, аз не те питам ти защо харесваш Марианна, нека и аз си харесвам Евтим без да си обяснявам.

Марианна ми напомня за мен като характер. Да, някога бях много пренавит и перфекционист, което искам да призная беше грешка донякъде. Сега вече съм на " розови хапчета" [аз съм Аутист и имам развито психично заболяване] и грам не ми пука.
Но вчерашния епизод беше изключително нагъл. Първо, спечели Лора с някаква толкова безлична и класическа рецепта каквато е патешко магре със пюре и сос от горски плодове, в което аз не виждам никаква креативност.
Осман ми падна в очите и не го харесвам като претендент вече, затова исках да спечели Биляна.
Да, разбирам, че Марианна си изпусна нервите и личи злобата в нея, но като се има впредвид, че им погодиха този нагъл номер да им сменят банките в средата на готвенето и на мен нямаше да ми хареса. Са, колкото и  да е отвратителна като характер все пак да не забравяме, че който и да е от нас да го сложат в тая ситуация няма да му хареса, дори и да си прикрие емоциите. Мен лично нямаше да ми хареса също, но нямаше да реагирам толкова бурно, защото заради розовите хапчета вече не съм толкова емоционален колкото преди. Да, пия Деанксит. За нервите.

# 130
Точно затова и аз се подразних от задачата, понеже те всичките имаха много интересни идеи и бяха започнали с желанието да блеснат, някои идеи си бяха и заявка за креативност, но като ги смениха им скършиха крилата, а това на края с пуканките беше върхът, да го кажат в последния момент. Разбира се, че резултатът в повечето случаи, ще е една мешавица с пуканки отгоре. Rolling Eyes А, за листенцата в чинията на Лора и аз се позачудих, но реших, че съм пропуснала нещо....

# 131
  • пустинята Гоби
Аз разбирам Марианна, мъжът ѝ е далеч и явно ѝ е кофти. Но беше доста досадно-нелепо повторението на “капитан Дамян”, все едно е тотално изпращяла. Те и затова го дадоха, хубаво да се акцентира и после да се дъвче.

# 132
  • София
Изгледах повторно от самото начало до представянето на чинията, така и не разбрах от къде дойдоха листенцата.Ааа и кой и запали запалката първия път.

# 133
Изгледах повторно от самото начало до представянето на чинията, така и не разбрах от къде дойдоха листенцата.Ааа и кой и запали запалката първия път.

Аз мисля, че има шеф готвач, който и помага. Зад камера, разбира се. Поредното доказателство, че я бутат.

# 134
  • София
Жал ми е за хората ,които им оправят кочините, мият и чистят всичко, събират боклуци и правят помещението да свети.

А, и Кустев да не философства много какво е дюнер, защото в дюнерджийница в Брюксел ми сервираха в чиния, на огромна камара, от  всичко което си избрах да ми сложат в дюнера и ми го сервираха на маса.Питките и сосовете отделно. Ядох, ядох, ядох и пак остана, та ми го сложиха в кутия за вкъщи. Та някъде има и дюнери в чиния.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 16:37 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт