🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
И мастър класът им беше щадящ - не им се наложи да помнят, шефът ги изчакваше...

# 106
  • София
Опит за разчистване на пътя на двете лигли.

# 107
Чакайте, сега ли отпадат? Нали е стрес тест, а не тест за елиминация? Утре ли ще отпадат?

Досега отпадаха хора на стрес тестовете, но от сега вече ще отпада по 1 на седмица. Ако сега изберат Марианна за най-лоша чиния тя ще бъде директно на елиминация утре.

# 108
  • София
Много къса клечка за Мариана. Тя е сред фаворитите, но понякога едно готвене спъва  добрите

# 109
Много съм....... Направо се депресирам от тоя стрес тест. Ако бях аз може би нямаше да представя чиния. Това е... Нямам думи да опиша възмущението си.

# 110
  • София
Журито изпозастреля всички - без куклите, де.
Ясно е.
Не обвинявам тях обаче, и те са само изпълнители в добре платените шашмалогии на 3-те шоуколектива, които им дреме за зрителя - т.е. телЕзрителя.

# 111
  • на село
Добре, все пак не е на елиминация някой от по- можещите. Ще гледам още и чакам краят на Тоби и Лора да дойде, дано ги държат заради рейтинг и в един момент да приключат, като първа със сигурност ще е Тоби, но Лора е по- дразнеща лиготия.

Ако си отиде Биляна или Осман преди Лора- ще спра и аз да гледам,  не че на някой му пука, ама да си кажа Joy

# 112
Не познах. Валентина и Петя са, а не Марианна и Биляна. И накрая Валето ще се пържи утре.

# 113
За мен Мариана трябваше да е на елиминация. Толкова грозно и невъзпитано се държа! То не беше псуване, блъскане, тъпчене на хляба с пуканки... Отвратителна беше! Става все по-неприятна и показва лабилността си. Която май е и кулинарна такава. Възмутена съм от нея!

# 114
  • София
Марианна се изложи. Това блъскане на пуканки в сандвича беше прекалено.

# 115
Капитан Дамян да му мисли с тея истерии

# 116
Май филм на ужасите се оказа този епизод. И толкова емоции... За Лора и Тоби вече достатъчно сте казали, аз да си кажа, че не разбирам след като толкова скастриха чинията на Петя, защо на края отива Валентина на елиминация...не ми е сред любимките, но мисля, че критиката към вкуса на индийската чиния беше по-сериозна. Мариана мисля, се беше много пренавила и затова й се скърши желанието да довърши италианската чиния, и си беше вид саботаж. Честно, макар, че беше забавна задача, кой приготвя толкова завъртени ястия за филмова вечер- пици, чипс, сладолед, шоколад и съответно бира или вино и това е, фокусът е върху филма, а не хапването, което е между другото. Така, че това упражнение ми се стори доста измислено. И, съжалявам, че ги смениха, понеже ми се искаше да видя оригиналния финал на някои от предложенията. За Осман - точно пак ми стана интересен с креативната си идея за бонбоните, и като го показаха как се хили на присъдата за чинията на Петя и пак ми падна в класацията. И, последно - тази вечер и Мелят и Валентина бяха много хубаво гримирани....

# 117
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Как добре и ефектно започна епизодът с горящите кутии, пък какво стана накрая... Grinning
На теста за креативност Виктор ми беше много смешен как си къткаше и обгрижваше прегорялото магре. Чинията на Лора поне беше красива този път, за разлика от преди.
Не разбрах какво налагаше всеки да пречисти по половин килограм масло на мастъркласа? Може би това, че мотото на сезона е да не се разхищават продукти. Rolling Eyes
Задачата с размяната беше много подла. Със сигурност е трудно да доведеш докрай нечия чужда идея, която нямаш особена представа каква точно е. Капитан Дамян нямаше да е никак доволен, ако беше там. Joy
А Осман изглеждаше неприлично доволен, докато критикуваха Петя за чинията, която наследи от него.

# 118
  • Мюнхен
Марианна май нещо не се справи с фламбето. Добре готвят. Радвам се, определено се вижда, че имат умения във фламбирането. Аз честно казано не съм фламбирал, защото не мога да пия алкохол.

Алкохола буквално го изгаряш при фламбирането, не остава в ястието, така че не би трябвало да ти е проблем от здравословна гледна точка. Hug

Лора още ли обитава кухнята...кошмар.

# 119
Ох, много сте писали и повечето неща се препокриват с моето мнение.
Дори с Марианна и капитан Дамян личеше сценария. Марианна ми харесва, знае защо е там, но е прекалено пренавита и Биляна не и беше виновна за смяната на работните станции. Изпусна си нервите много. Но пак казвам - това, което беше зад кадър за мен е по задължителен сценарий. Защо са го режисирали така това предаване? Губи се естественото, непринудено държане, повечето рецитират заучени фрази Пфу!
Осман падна много ниско - хилотенето, изказванията - абе не е читав човек. Да, готви, но до там.
За момента най-много харесвам Биляна - обрана, креативна.
Даниела готви еднообразно за съжаление.
Изобщо този сезон е много слаб.
Дори не ми се пише за патиците. Ще го догледам предаването, но вече си имам едно наум. Дано се поправят за следващия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт