🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 652
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Ама Марианна всеки път прави нудли Joy

# 91
Имам усещането, че Биляна ще е на стрес теста.

# 92
  • София
Оф, мислех, че след сезона с Радка Булман няма да има бездарни готвачи, ама уви... Разочароващо с тая Лора Weary
аз все още не мога да повярвам че тази жена е станала шампион на предаването...

# 93
Натресаха Осман на мекиците Grinning
Сигурно му е време да бъде елиминиран 😡

# 94
  • софия
Марианна има отвратително поведение. Все е недоволнна, постоянно мрънка, постоянно е намусена или с физиономия на превъзходство.

# 95
  • София
Ако чуя още веднъж за капитан Дамян, ще счупя тоз телевизор. 🤣

# 96
  • на село
Ако някой от Биляна или Осман си отидат, тогава със сигурно и аз ще повярвам в конспиративните теории.
Това ще е върхът Grin

# 97
  • София
Това си е явен начин да изгонят някой талантлив.

# 98
Всичките готвещи на стрес теста са класи над старлетките, дето не могат да си затворят устите от хилурон.
Явно е време да елиминират силните по пътя им.

# 99
Тъпите продуценти са си опекли работата и грам не им пука какво пишем ние, шокираните зрители, които никой не ги взема за нещо повече от плащащите врагове на продуцентските им схеми.

# 100
  • пустинята Гоби
Ако чуя още веднъж за капитан Дамян, ще счупя тоз телевизор. 🤣
Взе ми го от устата Blush

# 101
  • на село
Добре де, никога не е било така до сега в Мастър шеф, дори Капитонова беше до време. Вегатирианката спечели предаването,  но приемаме, че готви, понеже има момичета,  които са казвали, че в ресторанта и е вкусно, дори Радка Булман преглътнах и за там приемам, че се справяше, ама тези двете, та те не готвят нищо специално, не показват техника, умения...

# 102
Няма да е Биляна май, а Марианна.

# 103
Май Марианна не е в добра позиция. Аз избеснявам при мисълта, че тя може да си тръгне. Не ме интересува, че фучи. И аз ще фуча ако продуцентите ми бутат невзрачната рецепта на Лора вместо истински талантлив готвач като Марианна. Това минава границата. Ако Марианна си тръгне утре, честно, само ще ви чета. От уважение към многото талантливи БГ-мами, които са по-добри готвачи от Лора.

# 104
  • пустинята Гоби
Чакайте, сега ли отпадат? Нали е стрес тест, а не тест за елиминация? Утре ли ще отпадат?

Общи условия

Активация на акаунт