🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Бих яла костния мозък с брускетите, суфлето не.И кой яде суфле след час поне, когато е спаднало.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 21:34 от Тайна

# 331
Хубава рецепта, но не е моя тип.

# 332
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ами много приятно ми беше за гледане, това е, което исках този сезон. Бих опитала всичко, радвам се за Петя, заслужена победа.

# 333
Ммммм, много обичам (костен) мозък.
и аз. Чудесен мастър клас!

# 334
  • София
Най-накрая задача за Мастършеф.

# 335
Ужас, не мога да спра да се смея.

# 336
  • на село
И аз Joy много са ми забавни Joy

# 337
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Много е забавно и интересно. Биляна какъв шемет е с франсето. Ще ми е любопитно да им видя чиниите на всички, май при Тоби вървеше най-зле комуникацията.

# 338
  • софия
Тази задача е готина. Преди не е имало.

# 339
Тоби какво се разрева? И на мене ми се е случвало да рева, ама не рева когато ме подлагат на " елиминация" в готварско предаване за глупави 100 бона. Глупи. И на нея и на Лора времето им трябваше отдавна да изтече.

# 340
Изгониха ли някой, че не го догледах?

# 341
Не. Тоби си спечели черна престилка за утрешната елиминация

# 342

Преди бяха по 2ма на седмица, но вече е по 1 на седмица.

# 343
  • София
Няма да си развалям хубавата петък-вечер с кренвиршести подробности. Общо взето ми хареса вечерта. Костите и мозъка си беше пре-любопитно. А приключението с чужденците ме изкефи. Поне беше приятно и с хумор като в някакъв кулинарен скеч.

Навремето, когато се въртеше Шогун, излезе този лаф (поздравявам ви с хубава вечер и добри почивни дни; и до утре пак тук) - гл.букви са ударенията:
УакарИ мАстика? Хай! Две дОзо.

# 344
  • София
Забавен епизод, с Биляна и французина искрено се смях, бяха много сладки и добра симбиоза се получи въпреки езиковата бариера. Учуди ме, че не го разбра за маслото (не говоря френски), но го отдавам на стресовата ситуация. Simple Smile
Таралежков също беше комичен, като подкачаше Виктор как прави чипс от кейл на 2 метра разстояние от тигана. Grinning
Тоби се държа много просташки по време на съвместното готвене с момчето от Португалия, но не се учудвам...
Темпурата на Лора на мен не ми изглеждаше никак добре, нито на цвят, нито на дебелина, не трябва ли да е идея по-златиста и тънка? Но я видях съвсем за кратко и шефовете нищо не коментираха, така че да приемем, че грешката е в моя телевизор...
Мастър класът на Сарафов беше интересен, много ми харесва колко е методичен и спокоен. Simple Smile
Допадат ми задачите за утрешния епизод - ще има паста и десерти. Само дано не си тръгне някой от свестните участници.

Общи условия

Активация на акаунт