🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 278
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Лора е изключително дразнеща, ама в последно време и Петя взе да ме дразни. Вкараха я два пъти в топ 3 и спечели две престилки и и се наду балона. Само тя знаела как да прави риба на пара. Смях. И Даниела и Марианна все едно нямат никакви умения, че се изказа , че едва ли не не знаят какво правят. Да се запре малко, че вече мястото на дразнещата личност е заето, прекалено много ще дойдат две.

# 661
  • София
Видът на десерта на червените е потресаващ. Цветът е като.......

# 662
  • Разпиляна във въображението
Притеснявам се за Биляна

# 663
Съгласна съм с всички разочаровани от предаването, гледам го с нежелание, колкото и това на участниците в него. При всичките суперлативи към (част от) журито, за мен и те участват в този цирк и го толерират. Пари, пари, ок, но и на реномето си плюят.

# 664
Аз мисля, че Лора си саботира отбора.

# 665
  • София
И от къде намериха пресни череши? Да ѝ връчват на Лора титлата и парите и да се свършва. Много е гадно да те ползват за пълнеж, за да пробутат някой друг.

# 666
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много подло и злобно, пролича си разликата между Мелят и Лора. Давай Мели, стискам палци за нея, Дани и Биляна.

# 667
  • София
Мелят почти се.разплака на синхрона, дано не си замине тя.

# 668
  • на село
От тази група само Тоби мога да преглътна, ако си тръгне, останалите са над Лора.

# 669
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Биляна и Таралежков имат само две години разлика, а на мен ми приличат на майка и син.

# 670
  • Sofia
Готвенето на червения отбор беше потрес. Този врат изобщо не ми хареса, изглеждаше твърд и жилав. Лора тотално ги оплете.

Иначе съм изненадана колко тежко приемат размените. По другите страни това е комплимент за силните играчи и всеки е в готовност да го свалят.

# 671
Направо не мога да повярвам, че Марианна не я свалиха да готви. Изглежда в картелните споразумения Лорчето не е участвала.🤪 Мелят изобщо не заслужаваше да е долу, изключително права беше когато каза, че е победила Лора и не тя трябваше да е с черна престилка. Изобщо не трябваше да участват в първата задача участниците провалили се вече в стрес теста. За първи път в историята на предаването мисля, някой се измъква от елиминации при две загуби една след друга - стрес тест и отборна. Ако искаха да спасяват някой от черните престилки, трябваше да има игра само за тях. Разпознаване на подправки, сирена , карантии и т.н. или поширане на яйца, белене на лук , картофи и тем подобни. Многобройни такива задачки сме гледали предни сезони. Амааа не , в този пак с тъпотия. Защо изобщо и връчиха черна престилка, като на следващия ден са решили да я спасят ??? Стискам палци на Мелят не заслужаваше да е долу.🤞🤞🤞

# 672
Мели нещо хлипаше на синхроните, дано да не е подсказвака кой си тръгва

# 673
Продуктовото позициониране, особено на бирата ми идва ту мач, прекаляват.

# 674
  • София
На Мелят е толкова хубав десерта, но пак му намират маана, а на Лорчето харесват всеки буламач.

Общи условия

Активация на акаунт