🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 068
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Титлата е хоноруван асистент - нает, демек престои да защити съответен труд, за да стане част от академичната общност.

# 511
Биляна е страхотна, учудвам се, че имало хейтърски коментари за нея във фб.

# 512
  • Sunshine state
И аз се учудвам - Биляна изглежда много добре!

# 513
Скрит текст:
Доколкото разбирам Марианна преподава в ИУ Варна.
За мен има кофти поведение и елементарен изказ.
Очаквах доста от нея като хоби готвач.

Х. Ас. Д-р ... "Хабилитиран асистент-доктор" ли? Или "Хабилитиран асистент на доктор"?! И асистент или доктор на какви науки в крехката си 32-годишна възраст Laughing?!:laughing:Laughing
Няма хейт от моя страна, просто ми прави впечатление.
Доколкото помня, преди години се въведе правило асистентите да са с докторска степен или да защитят докторантура в определен срок (за тези в заварено положение), за да си запазят асистентското място, това поне за СУ. Имах възрастен преподавател, който по "спешност" защити докторантура в неособено млада възраст по този повод. Simple Smile Иначе на 32 е съвсем реалистично вече да си защитил докторантура, ако нямаш прекъсване между степените.

Точно така. За да си асистент, трябва да имаш научна степен доктор. Когато бях в СУ, един от асистентите беше дори под 30 години.

# 514
И аз се учудвам - Биляна изглежда много добре!

Предполагам, че този хейт е от тролове. То какво ли няма във фб.

Интересно ми е как ще се развие линията Лора-Тоби. Ако съм усетила правилно - те не си говорят. Имаше и лека заигравка между Мелят и Лора, а в промото показаха пак някаква словесна захапка межу двете. Биляна пък спаси Тоби миналата седмица. Много бих искала Лора най-накрая да си тръгне!

# 515
Скрит текст:
Доколкото разбирам Марианна преподава в ИУ Варна.
За мен има кофти поведение и елементарен изказ.
Очаквах доста от нея като хоби готвач.

Х. Ас. Д-р ... "Хабилитиран асистент-доктор" ли? Или "Хабилитиран асистент на доктор"?! И асистент или доктор на какви науки в крехката си 32-годишна възраст Laughing?!:laughing:Laughing
Няма хейт от моя страна, просто ми прави впечатление.
Доколкото помня, преди години се въведе правило асистентите да са с докторска степен или да защитят докторантура в определен срок (за тези в заварено положение), за да си запазят асистентското място, това поне за СУ. Имах възрастен преподавател, който по "спешност" защити докторантура в неособено млада възраст по този повод. Simple Smile Иначе на 32 е съвсем реалистично вече да си защитил докторантура, ако нямаш прекъсване между степените.

Така е, сигурно е възможно, не споря. Не съм доктор, нито асистент, но съм имала млади асистенти по упражненията в СУ.

# 516
Аз пък забелязвам нещо между Осман и Тоби. Дали и на някой друг му е направило впечатление или си въобразявам? Simple Smile

# 517
Аз пък забелязвам нещо между Осман и Тоби. Дали и на някой друг му е направило впечатление или си въобразявам? Simple Smile
Аууу какво? Stuck Out Tongue Аз онзи ден видях стори в инстаграм на Осман, Тоби и Петя мисля около НДК на разходка Simple Smile

# 518
Ами на последната отборна битка, в която Осман беше капитан, имаше някакви закачливи реплики между тях.
Отделно, когато тя готви, а Осман е на балкона, той винаги нещо й подмята, тя му отговаря. На балкона стоят един до друг.
Такива неща. А той по принцип е по-дръпнат, но с нея сякаш е по-разчупен.

# 519

Сега ми стана интересно Simple Smile Ще ме карате да изгледам епизода отново.

Участниците заедно ли са настанени по време на снимките?

# 520
Ами на последната отборна битка, в която Осман беше капитан, имаше някакви закачливи реплики между тях.
Отделно, когато тя готви, а Осман е на балкона, той винаги нещо й подмята, тя му отговаря. На балкона стоят един до друг.
Такива неща. А той по принцип е по-дръпнат, но с нея сякаш е по-разчупен.
Той май и нея смъмри като беше капитан, но да има го това, че е доста НЕемоционален Grinning а верно като е горе и ѝ подсказва Simple Smile

# 521
На мен Биляна ми е много симпатична. До една Божана можеше и да не блесне много, но в тоя сезон си е глътка чист въздух. Четох гадни коментари из Фейсбук за външния и вид, но според мен си изглежда чудесно жената. Има хубави черти и усмивка, не ми харесва единствено, че почти винаги е с някакви неподходящи за готвене прически. Искам я в топ три!
ЛирЧЕТО за сметка на това ми е адски неприятна и грам не ѝ е мястото там. Чупки, стойки и “ще покажа, че красивите жени не са просто красиви”. Щеше да е чудни, ако повече показваше и по-малко приказваше по темата.
Задачата с кренвиршите беше абсурдна и ми беше чак противно да гледам тия измишльотини с кренвирш - то мус, то сладко, ти Профитероли… все кренвирш.

# 522
На мен Марианна ми изглежда доста по-възрастна от 32, може би заради прическата и особено тъмни дрехи като облече. Биляна също ми изглежда по-възрастна от 37, но все пак красива. И гласа ѝ е сякаш на по-възрастна жена. На моменти ми изглежда много преуморена, но усмихната и гримирана.

# 523
  • USA
И Биляна,и особено Даниела изглеждат по-възрастни.
Не знам дали е от снимачен грим и камери,но е факт.
Даниела 45г й давам без да се замисля.

Казаха ли Мелят какви корени има? Арменка ли е,що?

Забравете Лорчето скоро да я изгонят,от всичко показано като синхрони и коментари на журито,ще влезе в петицата без проблем.Мен ако питате,някой яко я подпира и това е.

На мен Марианна като визия много ми харесва. С едно палто,барета, шалче, нарамила багета и обикаля уличките на Монмартр.
Петя пък я свързвам с острови,плаж,развява хубави коси и красиво тяло.
Даниела ми е като типична женичка от Люлин,блок 46, етаж 8.

Верно ли Таралежков е от другите? (бил се тагвал от гейски барове).Кажете,че не е вярно. Аз за една приятелка питам.

# 524
  • Разпиляна във въображението
Не ми харесва как Марианна, с пренебрежение, подхожда към храната на другите - когато трябваше да се разменят станциите и когато трябваше да смени отборите.

Общи условия

Активация на акаунт