Стани богат - тема 17

• 16 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Първия участник си прецени силите и заслючи сигурна сума.Момичето е адски дразнещо,ама този път Билалов  май не смее да пракъсне дългите разсъждения.

# 616
  • тук, на мястото си
Въпроса за писателите бил ли е задаван преди? Нещо ми се върти в главата, че сякаш съм го чувала, или по друг начин е бил формулиран.

# 617
  • Sofia
Въпроса за писателите бил ли е задаван преди? Нещо ми се върти в главата, че сякаш съм го чувала, или по друг начин е бил формулиран.

И аз имам същото усещане. За Ремарк със сигурност знаех, че е бил музикант.

# 618
  • Русе
Добре заварили на всички пред апаратите.

Добре съм ви заварил вас всички пред апаратите, т. е. добре заварил!. Употребата на този поздрав го бяхме обсъдили.

# 619
  • София
Добре заварили на всички пред апаратите.

Добре съм ви заварил вас всички пред апаратите, т. е. добре заварил!. Употребата на този поздрав го бяхме обсъдили.

Съгласен. И четох мненията. Не съм размислил - исках друго да кажа: отварям темата / още няма никого / поздравявам онези, които са пред ТВ, но аз съм в темата (писмено) / (всъщност) вие сте добре заварили, щом ми виждате (вече) текста.
От един форум с дискусия на същата тема:
Скрит текст:
м.05.2022
Виждам, че спорът тук е на прилична възраст Simple Smile, но има и пресни коментари, та ще добавя и моя, защото много се дразня напоследък, когато участниците в „Стани богат“ до един отговарят на водещия, без изобщо да се замислят.
Целият поздрав е: „Добре си ми дошъл(дошла)!“ или „Добре сте ми дошли!“. Отговорът според броя и пола на гостите е: „Добре съм те/ви заварил(а)!“ или „Добре сме те/ви заварили!“.
м.03.2022
Винаги трябва да се ръководим от броя на „добре дошлите“. Ако е един, то отговорът е „Добре заварил“ или „Добре заварила“, а ако сме група, то един от нас отговаря от името на всички с “ добре заварили“/ добре сме ви заварили/ Ние!
Т.е. пиша го, но вие всички сте ме заварили. Не съм се обърнал - примерно - единствено/конкретно към Вас.

# 620
 А, но тогава трябваше да е "Добре сте ме заварили", в противен случай ако групата поздравява е "Добре сме те заварили", но и двете ще се съкратят на "Добре заварили", което вече е странно и не звучи ок.

# 621
"Кой писател е бил...органист..."

Това беше подсказка,че става дума за германец,тоест Ремарк... Германците са фенове на органа...

# 622
  • София
Мъжът:
Стилян Петров, Дънди Крокодила, Израел, Вашингтон. Не е сериозно това, хаха. Роди ме мамо с късмет. Този да вземе да пусне фиш в тото 6 от 49
-
Жената:
Голяма скица, много симпатична ми стана. И добра игра, браво.
три пилона чек ; морско конче чек ; Ереван разбира се, тюх, трябваше да се вслуша в Билалов, който направо и каза отговора на въпроса.
Браво за снимките със светкавица.

# 623
Хайде, банда! Да видим ще се смеем или плачем днес.

# 624
  • София
Ние от диваните поне няма да плачем. Добра вечер на всички.

3 1/2 легенди в тениса, ама не е моя спорт. Пас.

# 625
Днес почваме с летящ старт за 5000 лв.

Тук трябва да е наш Гришо. Другите имаха отсъствия, поради контузии, КОВИД и т.н.

# 626
Дали не е точно Димитров?
На 99% съм сигурна.

# 627
Рафа и Новак са ясни, но Анди Мъри след 2018 мина и през смяна на ставата, така че нямаше кой друг да е. Димитров не се сещам да е изпускал турнир в последните 12-13 години.

# 628
  • София
Дяволе, и двамата са твои хора, да им стискаш палци! (По ит.линия.)

# 629
Този участник не беше ли в „Последният печели“?

Общи условия

Активация на акаунт