Мнения за Д-р Елена Бангеева

• 4 958
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, Д-р Елена Бангеева е репродуктивен специалист в МЦ Доверие и скоро ми предстои инвитро при нея. Тъй като не открих нищо за нея във форума бих се радвала, ако има нейни пациенти да споделят мнение, а също така и да обменяме информация относно процедурите.

# 1
И аз не съм особено доволна от Елена

# 2
Привет на всички.
Попаднах случайно в “МЦ ДОВЕРИЕ” при Д-р Бангеева и ембриолог Ферадова.
Мъжът ми е с тежък мъжки фактор. Направихме хормонална терапия, Ферадова ни изпрати при ендокринолог.
След пункцията се използва picsi dish и метод IMSI.
Благодарение на професионализма им, имам едно страхотно бебе на 1 месец.
Докато следях бремеността си, в коридорите имаше много бременни жени.
Мисля,че използват строго индивидуален подход към всеки отделен случай.
Моите искрени благодарности към Д-р Бангеева и ембриолог Ферадова.

# 3

Здравейте може ли да споделите защо и вашия опит с д-р Бангеева?

# 4

Здравейте може ли да споделите защо и вашия опит с д-р Бангеева?

Здравейте, и аз бих искала да чуя. И какво значи "и аз не съм особено доволна", при положение, че не видях негативен коментар в темата или пропускам нещо?

Ще се радвам ако някой може като цяло да даде мнение за ин-витро и след това проследяване на бременност и израждане при д-р Бангеева.

# 5
На мен ми беше много препоръчана тази жена. Записах час за преглед, като ще резюмирам защото изобщо не искам да се връщам.
Та отивам и тя започва преглед с ехограф 4д и много настоятелно ме разпитва дали нямам аборти. Няколко пъти обяснявам, че нямам. Започна със "сигурна ли си". После ми обясни, че матката ми е с неподходяща форма да забременя или да задържа плод?! За толкова години никой лекар не е казвал такова нещо. Това обясни с високотехнологичният си ехограф.
 Както и да е, назначи изследвания, слвд едното изследване вдигнах температура, беше ми много лошо. Тя започна да ми крещи, че няма как да е от изследването и да си купя антибиотик?!
Та се наложи да ходя по спешност в частен кабинет за преглед, оказа че просто тялото ми е реагирало на манипулацията по този начин. Самата манипулация ми я правиха без упойка, въпреки че исках такава, лекарят от Доверие светеше с телефон докато прави изследването, защото нямало светлина?!
В крайна сметка се Бангеева ми обясни, че нямам шансове и трябва инвитро. Ама задължително, защото "толкова е зле". Обяснението беше "казвай какво правим, че нямаш никакво време". Обаче не ми беше дала опции какво да правим. Цялата комуникация беше много груба и без да дава някакви разяснения. Междувременно записах час при друга лекарка. Жената час и половина ми отдели да ми обяснява, на всичкото отгоре констатира че съм бременна!
Аз, където без инвитро нямам шанс, с кривата си матка( а това никъде го няма написано), износих и родих без проблеми. Тази жена е безкруполна. За мен не е лекар, а търговец. Психически за месец и половина се бях съсипала. Бизнесът и върви, ако съдя по пълният коридор пред кабинета, това е важното конвейера да работи.

# 6
На мен ми беше много препоръчана тази жена. Записах час за преглед, като ще резюмирам защото изобщо не искам да се връщам.
Та отивам и тя започва преглед с ехограф 4д и много настоятелно ме разпитва дали нямам аборти. Няколко пъти обяснявам, че нямам. Започна със "сигурна ли си". После ми обясни, че матката ми е с неподходяща форма да забременя или да задържа плод?! За толкова години никой лекар не е казвал такова нещо. Това обясни с високотехнологичният си ехограф.
 Както и да е, назначи изследвания, слвд едното изследване вдигнах температура, беше ми много лошо. Тя започна да ми крещи, че няма как да е от изследването и да си купя антибиотик?!
Та се наложи да ходя по спешност в частен кабинет за преглед, оказа че просто тялото ми е реагирало на манипулацията по този начин. Самата манипулация ми я правиха без упойка, въпреки че исках такава, лекарят от Доверие светеше с телефон докато прави изследването, защото нямало светлина?!
В крайна сметка се Бангеева ми обясни, че нямам шансове и трябва инвитро. Ама задължително, защото "толкова е зле". Обяснението беше "казвай какво правим, че нямаш никакво време". Обаче не ми беше дала опции какво да правим. Цялата комуникация беше много груба и без да дава някакви разяснения. Междувременно записах час при друга лекарка. Жената час и половина ми отдели да ми обяснява, на всичкото отгоре констатира че съм бременна!
Аз, където без инвитро нямам шанс, с кривата си матка( а това никъде го няма написано), износих и родих без проблеми. Тази жена е безкруполна. За мен не е лекар, а търговец. Психически за месец и половина се бях съсипала. Бизнесът и върви, ако съдя по пълният коридор пред кабинета, това е важното конвейера да работи.

На същото мнение съм!!!

# 7
За следващите, които търсят и четат за лекарката. Отдавна го отлагах, но темата случайно ми попадна и искам да предупредя.  И аз да се включа в хора на крайно НЕпрепоръчващите доктор д-р Елена Бангеева. Обожавах я, беше ми 10 години обикновено АГ, дори не знаех, че е репродуктивен, нямах си представа. Докато ме следеше и би трябвало да сме установили добра връзка лекар-пациент във всички тези години - направих два аборта. След множество ЧХГ-та, които бяха нагоре-надолу, не идентифицира извънматочна бременност, която почти ми коства живота. Това е елементарно за всеки лекар, дори ММ ми каза, че имам извънматочна две седмици преди нея... но аз реших да ѝ се доверя. След това открих, че е правила ужасяващи грешки на други мои приятелки и познати при нея.
И този човек се занимава с инвитро и сериозни репрудоктивни проблеми.
Конвейрн. Нулево внимание и лично отношение. Дори да сте били при нея една декада. Не ми се мисли за новите пациентки. Оперира в най-ужасяващите и нечовешки условия в Първа АГ. Адски е груба, но ѝ бях свикнала и си казвах, че компенсира с компетентност. Грешах. Дано хората не се подвеждат от масовите платени мнения в СуперДок. Заставам зад всички негативни мнения по-горе и всеки може да прочете предишните  ми 200+ мнения и да види дали съм трол...  Всичко е за пари и показ при Багеева в Доверие. Конвейрн. Търговия.
Стойте далеч.

# 8
Здравейте , нещо не се връзват нещата от постовете ви , на едната й отнело 10 години и да разбере, че докторката не става, а другата забременяла след нейната интервенция( или която е назначила ) и НЕ са доволни 🤣 И това с чхг-тата силно, ама силно не го вярвам! Бихте ли споделили колко беше последното чхг?
Аз ще споделя моят опит! И при мен играеше чхг, но имах биохимочна бременност, др Бангеева най-подробно ми обясни, че понеже е много желана ще изчакаме , защото около 900-1000 се вижда точно къде е бременността, изчакахме и чхг си падна ( спести ми един излишен кюретаж) , както други ми предлагаха! След 2 месеца пак имах такиво чхг, косултирах се постоянно с др Бангеева ( тя винаги ми вдигаше телефона, независимо колко часът е!) , за съжаление този път беше в тръбата и ме оперира още на другият ден ( защото нямах остро състояние), оперира ме лапоскопски и на другият ден си тръгнах от болницата в прекрасно състояние. Всички бяха много мили ! След 3 месеца ми направи инвитро( и другата тръба беше със стеноза) и имам едно прекрасно дете (преди 3 месеца)! Изключително отдадена, БОРЕЩА се ЗА ВСЯКА БРЕМЕННОСТ !!! ПРЕПОРЪЧВАМ С 2 РЪЦЕ!!!! Да е жива и здрава !
( за момичето с ЕУ може ли да кажете колко беше чхг)?

# 9
  • София
Аз съм от групата на недоволните и не бих я препоръчала. Токова много съжалявам, че си изгубих времето там и колко съм била тъпа, че да не задавах въпроси.
Правила ми е процедури с обяснение, че яйцеклетката живее 72 часа, друг път не успя да намери ръкавици, защото не беше в нейния кабинет и сложи някакви като за боядисване на коса, след което бях с инфекция.
Колко пари съм хвърлила не ми се мисли. Сега ме е яд на себе си, защото тя не е виновна. Била съм глупачка, ходила съм доброволно, вярвали съм й като на загрижен специалист и вместо да потърся друго мнение съм си губила времето.
За мен тази клиника е печатница за пари от нещастието и надеждите на хората. Наясно съм, че има и успели да забременеят при нея и, че за някои хора, тя е човекът, сбъднал мечтите им, но грам не бих я препоръчала.

А какви са тези нови профили с по 5-10 коментара и хвалебствия, не знам. Не се прави така, няма кой да повярва, а само се повдигат въпроси.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 23:39 от Yellow_girl

# 10
Yellow_girl - благодаря, че се престраши да пишеш! За мен беше много трудно и ми отне година, откакто не съм при нея. Но когато поредна моя приятелка ми каза за стореното от нея... Реших да пиша, защото знам, че много момичета четат този форум и Google. А когато аз проучвах - нямаше нито едно мнение, позитивно или не, което беше странно, но реших, че е по-скоро добър знак. Аз по-горе казах само най-фрапантните неща... Не споменах, че и бях  на хистероскопия при нея, на която пишеше, че съм с проходими тръби - а после се оказа, че не е било така. Не споменах и че не ми пусна елементарна микробиология години наред и нямаше как да знам, че имам уреоплазма...
И аз като теб се обвинявам адски много, че сама съм си виновна. Но ѝ имах пълно доверие и не бях толкова компетентна, преди да загубя толкова бременности.

# 11
  • София
То няма какво да се престрашавам, случайно видях темата и бих спестила на още едно момиче да си загуби времето като мен.
Пак казвам - тя не е виновна, жената просто така работи. Не знам за други случаи, защото не съм се интересувала, но след инфекцията бях толкова бясна, че най-накрая ми дойде акълът.

# 12
Здравейте , на 28, но при нея ме изпрати моя приятелка на 42 , която има бебе с АМХ 0.2.

# 13

-р. Бангеева е човека, който ми помогна да реша да нямам деца. Никога. Тя вероятно е добър специалист за двойки, които отчаяно и целенасочено желаят да имат деца и са готови да търпят всякакво отношение, заради силната вина, която не им позволява да осъзнаят, че това отношение не е ок. Ако не сте такава двойка/жена не я посещавайте. Ниско професионално ниво, пък и чиста липса на човечност. Не че всички лекари вече не са така- важна им е бройката за да си вземат парите.
Аз не бях готова за деца, посетих я за стандартен преглед без да знам, че е репродуктивен специалист, но думи като “ти няма ли да раждаш вече, над 30 си, късно е даже вече” последвани от редица манипулации и “давай направо да правим инвитро, няма какво да го бавим, знаеш че над 30 шанса рязко спада” имах както тази дама психологически манипулации тип “това категорично няма как да е от онова” а по- късно потвърдено от друг специалист, че точно това е била причината, но тя толкова категорично отричаше, че ме караше да се чувствам като луда …и така от този психологически натиск последва много лоша депресия от моя страна, с която дойде и решението ми. Това не е за мен. Избирам себе си

Общи условия

Активация на акаунт