Майчинството счетоводно - 97

• 47 323
  • 825
  •   1
Отговори
# 510
Предполагам в Четвъртък.

# 511
  • Пловдив
Утре ще имате ведомост и в четвъртък - превод.

Някаква идея кога ще преведат майчинството за януари? В сайта на НОИ все още "виси" сума без дата.

# 512
  • БГ
Май вероятно в четвъртък:)

# 513
  • Пловдив
Не ми излиза справката и това е.
Дори и след рефреш.
Пише само :липсват данни.

Попаднах на постове във ФБ, където дамите са гледали грешната справка и понеже още нямат преводи за 2024, изписва, че липсват данни. Коя гледаш, тази подчертаната ли?

# 514
Сайта на НОИ отваря ли Ви се? При мен тръгва да зарежда и до там. Исках да видя справката за изплатени обезщетения по ДОО обаче целия сайт не работи при мен.

# 515
Сайта на НОИ отваря ли Ви се? При мен тръгва да зарежда и до там. Исках да видя справката за изплатени обезщетения по ДОО обаче целия сайт не работи при мен.
Да и при мен не зарежда. Най-вероятно качват ведомост. По-късно през деня ще излезе 🙂

# 516
  • Пловдив
При мен работи. Преди малко проверих.

# 517
Мами,сред последния болничен,приложение 2 от сайта на НОИ ли само се попълва за паботодателя,че ме мотаят нещо а в събота ми изтича болничния. И до колко дни след края на болничния трябва да се подаде.
Благодаря предварително!

# 518
  • ново
При нас се попълва и заявление за ползване на отпуск по  наш образец до работодателя, и се подава 2-3 дни преди да е изтекъл болничният. Как е организирано при вашия работодател няма как да знаем.

# 519
Мече,намерих я.
Благодаря.
На статус пише изплатен - не трябва ли утре да преведат?

# 520
При мен работи. Преди малко проверих.

При мен чак сега се оправи.

# 521
  • Пловдив
Мече,намерих я.
Благодаря.
На статус пише изплатен - не трябва ли утре да преведат?

Да, утре ще е преводът. Днес е датата на ведомост.

# 522
Здравейте, скоро ми предстой излизане в отпуск 45 дни преди термин. Не ми става въобще ясно за тези отпуски 45 дни преди термин и 42 дни след раждането освен да си подам документа на работа друго нещо трябва ли да подавам някъде, за да получа получавам майчинство или всичко си става автоматично?

# 523
Това са болнични листове, трябва просто да се предадат на работодател.

# 524
Здравейте дами, малко съм объркана и исках да се допитам до вас. Трудовия ми договор е на основание чл68 ал1 т.3 със срок до завършване на определена работа. Като почвах работа не ме вълнуваше много казаха ми по заместване на дама в майчинство, но ако харесат моята работа ще ме задържат след нейното завръщане за сега не съм имала проблеми, но установих че съм бременна и затова започнах да се интересувам повече. Преди няколко дена ми дадоха допълнително споразумение поради промяна на заплатата, която е на основание чл67 ал1 т1 и пише за срок не определено време. Това дали ще означава че вече съм на безсрочен договор, понеже след 6тия месец на започване на работа също ми бяха дали допълнително споразумение, което погледнах преди малко и на него също пише чл.67, а работодателя през цялото време след 6тия месец ми твърдеше, че съм по заместване.

Общи условия

Активация на акаунт