Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 140
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
  • Замък сред облаците
Йееее, Бъбъл!!!! Хайде, нека е борбено!

Наси, да, метилирани трябват аз взимам поотделно инозитола и неофолик мета, но само инозитола е 58лв за 120 таблетки. За теб дозата е 4 таблетки на ден заради ИР. Инизитола подобрява инсулиновата чувствителност и други ползи има за ТСХ, за функцията на яйчниците и като цяло вътрешните жлези.
https://remedium.bg/mio-inozitol-kaps-120br-fairhaven-health-072547/p

# 286
Аз бих препоръчала Мио Инозитола да бъде в добавка с Хиро за ИР. Има го точно в такъв вариант на същата компания.
https://fertilaid.bg/produkt/myo-d-chiro-inositol/

# 287
  • На изток от Ада
Hearty,  и е инофолик комби има хиро 13.8 мг за 1табл. Аз съм 2по 1
Иначе мерси. Ще го имам на предвид!
Аз пак ще изследвам този Ир индекс, сутринта ако успея... Ендокринолога каза контрола скед 3м . И да отслабна, щяло да се оправи.... То лесно се отслабва

# 288
Този инфолик е с някакви нищожни дози, Наси.
1 капсула на ден препоръчана доза е 1100мг Мио-инозитол, на теб ти трябват 2000мг, за да има някакъв ефект.

# 289
  • Замък сред облаците
О, Харти, права си, аз съм дала грешния линк. Аз взимам този, посочен от теб.

# 290
  • На изток от Ада
Иначе е скъп. Аз 2 Табл пия по 2 ми изписа.
Към 69 лв излиза за месец...

# 291
  • Замък сред облаците
Инсулина после с иглите, тестовете и прочее ще излезе по-скъпо. Грубо ама такава е реалността. Инофолика нищо няма да ти помогне с тази мутация. АГ да не се правят пак на много знаещи…

# 292
  • На изток от Ада
Не е АГ а ендокринолог.
Какво за инсулина?
Пуснах го към 11ч на гладно...

# 293
  • Замък сред облаците
Инозитола подобрява инсулиновата рецептивност на клетките, прави ги по-чувствителни и намаля ИР.  Обаче ако не са подходящите форми при мутациите ще блокира други рецептори. Инофолика е ок откъм инозитол (за дозата съм с Харти), но фолиевата вътре не е ок за нашата мутация с теб.

# 294
  • На изток от Ада
Е взех го... Ще взема другият после

# 295
  • Замък сред облаците
Добре, добре ❤ просто в дългосрочен план да имаш предвид. И аз съм пила инофолик комби обаче преди да знам за мутацията.
Аз за док си взимам думите назад, щом не е АГ ама пак ме дразнят че не съобразяват тези неща.

# 296
  • На изток от Ада
Ами в момента сме зле финансово, аз съм с ТЕЛК но нямам Пенсия...
И го взех вчера...
Трябва да взема пари от майка ми за имунологични изследвания... Които за какво ми са като няма да правим опити...

# 297
  • Замък сред облаците
Не бързайте с изследванията тогава. Спокойно може да изчакате месец-два-три сега да се стабилизирате финансово, да пиете добавки, да изкарате празниците. Не се вкарвайте в дупка точно сега.

# 298
  • На изток от Ада
Абе то нямам настроение за нищо.
Не пием нищо, ММ спря лекарствата за сърцето, решил да изследва холестерола...
Аз и той ниндотегнаха тези доктори, изследвания пари..... Ремонта се закучи, уж имаме решение от общината. Обаче ММ не му се прави,на пролет щял.
Свекървата сто пъти ни праща към Ковачев, аман.
Приели сме го някакси, това са 8 г почти, много изследвания и доктори

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 16:14 от nasito8988

# 299
Бъбъл, прекрасни новини! Стискам палци!

Аз Мио-инозитол взех от iHerb за 40 лв, на Now foods 227 г, по 2 г на ден това са над 100 дози. Мисля че генерално от там добавките излизат на много приемлива цена. Днес имат и Cyber Monday - 22%.

Аз съм след овулация, чакаме си "резултата" началото на декември. За съжаление въпреки чудесния прогестерон миналия месец, пак нямахме успех. Този път за овулацията използвах лентички, засякох положителен тест в петък и имахме контакт същата вечер и в неделя след това. Надявам се да е достатъчно. Искаше ми се и в събота, но нямаше как.

Общи условия

Активация на акаунт