Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 020
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
АА, не ми каза колко е, накара ме да спря да дишам, че като дишам се мести много, и като е малко, не може да го хване, измери и т.н.

Иначе беше с хубава апаратура, отделно тази прави и фетални, та не знам вече...

Надявам се просто, защото е рано, дано да няма проблем отново...

# 661
Файона, много хубаво ЧХГ, ама с такива космически цифри и прогестерона трябваше да е в космоса вече. Аз на твое място, ако нямаш проблем с тромбофилии, директно бих почнала прием.

Нат, по принцип кървенето може да бъде от раничка на шийката, но това с пулса не ми звучи много добре. Отговаря ли си на седмицата по размер?

# 662
Не, по-малко е, но с всички бременности е било така, аз съм с по-дълъг цикъл и късна овулация. ВИнги съм с няколко дни назад.

Водя се в 6+2, отговаря с няколко дни назад каза, но самото ембрионче е толкова малко все още, че не може апаратът да измери. Самото ембрионче според нея е под 2мм.

Реално овулацията ми е била съвсем в края на Ноември, първите дни на Декември, тоест съм забременяла по-късно от нормалното.

# 663
  • Замък сред облаците
Нат, ако имаш снимки от УЗ трябва да пише някъде FHR колко е.

# 664
Остана в колата, отивам да го взема ей сегичка.

# 665
  • София
nat92, страхотно че сте видяли всичко каквото трябва.Наистина не дълбайте, времето ще покаже как ще се развият нещата, в начална бременност не може да се направи кой знае какво.Изчаква се.
 Между другото ,ако помните на мен с вагиналния в 8 г.с не се видя ембрионче,видя се с коремния.Така че може нещо и от позицията да е по -малко.

# 666
Само това имам от прегледа, не виждам да пише честота пулсации.

# 667
Момичета потвърдиха ми бременност казаха че и резултатите са супер, видяха 3 мм.  И бременноста е вътрематочна, АГ каза до почивам и след две седмици да се видим отново 🙏😍

# 668
  • Замък сред облаците
Umb HR 105 - това е засеченият пулс. Коя е докторката в Марковс?
Гугълнах и твърденията й, наистина в периода 6-7 седмица е ок да е в този диапазон, ако е под 90bpm в 6-7гс може да е проблем 🥰 явно моето инфо е остаряло.

Никол, браво!

# 669
Момичета, относно аборта какво значение има кръвната група. Четох, че ако си отрицателна се биела някаква инжекция. При положение, че съм 0+ трябва ли нещо да ми се дава ?
Само 0- е опасна. Аз също съм 0+ и нищо допълнително не са ми давали. Спокойно.
А антибиотик или нещо друго ?
Да, азакс, както и хапчета за спиране на кърмата. Вливаха ми антибиотик и след процедурата. Моят аборт беше с хапчета плюс кюретаж.

# 670
АА, ти си страхотна, много ти благодаря!

Успокоявам се в такъв случай и чакам новия преглед при моето си АГ, преди това ще проследя коагулацията си също. Simple Smile

Докторката е Венета Стойкова.

# 671
Момичета, благодаря ви за окуражителните думи на всички! Heart

Bubble, трудно ми е да ти отговоря за закъснението - приложението ми го изчисляваше на 6 дена, а като прехвърлих към режим бременност го изчисли на 4 г.с. + 3, та и аз не знам кое е вярното. Час още не съм си записала, че си чакам картата за ДЗО за догодина, но лекарката ми има свободни часове за 7-ми, та ще се пробвам тогава да се вмъкна.

АА, и мен вече първият тест ме осъмнява, че като върна назад дните няма как преди 6 дена ЧХГ да е било под 25, че да не го хване. Почвам го от сега, благодаря ти много за съвета! Heart

Hearty, допълнително имам и няколко хетерозиготни мутации в тромбофилиите, но за това имам назначени натаспин до положителен тест и аспирин протект след него. След празниците ще мина и на хематолог, та ще пусна допълнителни изследвания и ще ги коментираме.

# 672
Arwen88, как ти го изписаха Азакса за колко време и по колко хапчета ? Моят беше само с вакуум, обаче се чудя дали да не взема да пия няколко дни антибиотик и аз, да не стане някаква инфекция, но пък от антибиотика получавам винаги гъбички, ще трябва и мико макс да пия.

# 673
Bondy, моля не си назначавай сама антибиотици. Тук не сме лекари, колкото и някои от нас да имат познания. Последното не го казвам като заяждане. По-добре отново говори с доктора си, относно притесненията си.

# 674
  • Замък сред облаците
Подкрепям Мини.

Общи условия

Активация на акаунт