Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 049
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Никол чгх е добре. Ще се види мисля.
Прогестерона е по добре...
Аз никога не съм пуснала чгх и прогестерон при бременност... Какви доктори има. 2 и 3бременност не пих утрогестан чак 4 но пак без изследвания

Днес съм на преглед ще видим дали ще се види само с видеозон ,ако не ще чакам до 7ма седмица 🙏😍

# 646
На мен също в Шейново не ми изписаха. Тоест доктора каза да ми дадат рецепта за антибиотик, но никой не го слушаше, сестрите бяха разсеяни и ме пратиха да си ходя. Аз сама попитах “а антибиотика?” И им висях на главите в стаята, та звъняха допълнително  на лекаря, който си беше тръгнал за да уточнят вида антибиотик. Мисля че азакс ми изписаха. Може просто някаква липса на комуникация да е станало, за това да не са ти изписали.
Аз честно казано си настоях, понеже се страхувах от инфекции, тъй като  в Шейново ,рискова е с обща тоалетна.просто винаги за всичко си питайте и напомняйте , че хората са доста разсеяни по тия болници.

# 647
Момичета, влизам отново плахо, днес сутринта си направих тест за бременност и беше положителен, направих кръвни изследвания и го потвърдиха за момента. Прогестеронът е малко нисък, но е най-високият, който съм имала досега. То е ясно, че ще повтарям ЧХГ и него пак след два дена, но се чудя да приемам ли утрогестан преди това или да проверя и самостоятелно дали се покачва?

# 648
  • На изток от Ада
Ей Файона тъмно ти писах .
Мн хубаво чгх ....
Бързо стана

# 649
  • София
Еха,Fayona, много,много се радвам ,да е до прекрасен финал!
Бая тлъсто ЧХГ си извадила.На колко закъснение е?
Кога си на лекар?

# 650
  • Замък сред облаците
Никол, колко дни ина между двата кръвни теста?

Файона, само ще кажа че за това чхг първия ти пиклив тест е бил дефектен. С това чхг вече сак ще се види и след 3-4 дни може и пулс с добра апаратура може да чуете. Обаче почвай прогестерон! Имаш история…

# 651
4ри дни има между тях

Файона, само ще кажа че за това чхг първия ти пиклив тест е бил дефектен. С това чхг вече сак ще се види и след 3-4 дни може и пулс с добра апаратура може да чуете. Обаче почвай прогестерон! Имаш история…

# 652
  • Замък сред облаците
4ри дни има между тях

Мисля че се удвояват повече от добре, радвам се че ме опрпвергаха.

И двете с Файона имате ИР, което може да е причина за ниския прогестерон. Приемайте си лекарствата и пожелавам пухкав финал!

# 653
  • София
Файонкаа тихичко честито и нека наистина този път да е до финал. Почвай Циклогест или утрогестан хич не го мисли.

За АБ след аборт, мен на последния кюретаж ми сложиха еднократно венозен и казаха че било достатъчно.

# 654
  • Замък сред облаците
За АБ да добавя - ако ви дават, взимайте. По отделенията се ширят и вътрешноболнични инфекции и понякога дават превантивно да сницат риска от това да ви лепнат нещо.

# 655
  • На изток от Ада
Аз няколко дни ме боли глава. Имам кръвно днес и вчера. Ей сега го мерих 139 на 78

# 656
На мен също в Шейново не ми изписаха. Тоест доктора каза да ми дадат рецепта за антибиотик, но никой не го слушаше, сестрите бяха разсеяни и ме пратиха да си ходя. Аз сама попитах “а антибиотика?” И им висях на главите в стаята, та звъняха допълнително  на лекаря, който си беше тръгнал за да уточнят вида антибиотик. Мисля че азакс ми изписаха. Може просто някаква липса на комуникация да е станало, за това да не са ти изписали.
Аз честно казано си настоях, понеже се страхувах от инфекции, тъй като  в Шейново ,рискова е с обща тоалетна.просто винаги за всичко си питайте и напомняйте , че хората са доста разсеяни по тия болници.
Същото и при мен, доктора си беше тръгнал и специално му се обадих да го попитам. Той каза, че нямало нужда.

# 657
Здравейте на всички!

Fayona, честито и до радостен завършек да е!

Nikol, надявам се да се види при теб!

Момичета, идвам аз с хубави новини и нови драми. Както писах, на 22 бях на преглед, видя се само сакче, на 25 започна леко кървене тип цапане. Днес сутринта вече беше спряло, подържа си ме 3 дни. Днес запазих нов час, че не ми даваше мира и бях на АГ. Жената не беше от ней-нежните, малко болезнен преглед беше. Като й казах, че имам една здрава бременност и 2 загубени, направо отписа и тази предвид и кървенето, още преди да ме е прегледала... Сдухах се жестоко, ама лягам да ме преглежда - вижда сакче, вижда жълтучно мехурче и хоп - ембрионче със сърдечна дейност. Съвсем мъничко, 2мм... Simple Smile Направо така се успокоих...

Та тук имам 2 въпроса към вас.

След прегледа пак започна кървене, дали е от кофти преглеждането? Иначе на прегледа по вагиналния ехограф не се видя кръв, няма отлепяне, не ми даде инфо откъде може да кървя, каза, може да е от раничката, може хормонално, може да е от всичко, щом сакчето и ембриончето са добре, нямало смисъл да се дълбае.

Също така каза, че сърдечната дейност на ембриончето е леко бавна, нейни колеги доктори казвали, че е страшно и опасно, защото не са си прочели учебниците добре, но всъщност в такива ранни седмици е такава сърдената дейстност, не било опасно, напротив - с времето ще се забърза, така ставало и е ОК. Какво мислите?

Благодаря предварително!

# 658
  • Замък сред облаците
От вагинален УЗ кърви раничката, споко.

За пулса аз знам обратното. В тези седмици нормата е, ако не се лъжа, 140-170 удара като диапазон, но под 120 реално сочи проблем.

# 659
  • Пловдив
Fayona, тихичко честито и до финал!
Нат92 аз не мига да пимогна.
Никол, чудесно е ЧХГ-то!

Общи условия

Активация на акаунт