Минавам набързо за кратък отчет и мнение. Не, не съм счетоводител, но ако има такава между нас, Честит професионален празник! Казват, че тази професия е нещо средно между наука и магия, а аз все се лутам между тях, затова не съм.

Мнението ми: за Д-р Джин, мисля, че го писах. Рори, благодаря за песните. Ей, и хубавото Хони пеело?! Ти да видиш?! Имат ли корейците артист , който да не пее?
На мен обаче, Хонито ми харесва и с къса коса и с открито чело. Тези бретони, дето закриват 1/3 от лицето почнаха много да ме дразнят.И Минка много ми харесва рижава, много й ходи, според мен!
Започнах да гледам Лоши момчета. Тръгна интересно, макар че ми е много странно убийци да преследват убийци. Американците имат няколко сериала и филм, където крадец с висок IQ помага на детективите, но тук...А бе ще видя! Длъжна съм да му дам шанс. Крисс, благодаря за предложението!
Miracle in Sell 7 и Tomorrow cantabile обаче ги няма с бг превод и ще трябва да се гледат с руски. Това последното е само за сведение.
Хубава вечер на всички! Споделяйте какво ви харесва.

Заслужава си сериалът, тук не знам защо не ми се набиха изцепки и гафове. Дали съм била пристрастна заради ДжГ?! Впрочем направо се изумих, когато негова фенка го нарече "джендър артист"....
.