АС и други романтични К-драми - тема 5

• 21 551
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И какво очакват да намерят тук?!
Аман!
А за там да не говоря! Не го разбирам напъна непременно да си капакът на тенджерата.

От моите Шуга може вече и да е в казармата, но е заснел достатъчно епизоди на Сучита, че да не скучаят такива като мен. Излезе тийзърът за епизода тази сряда. Гост ще бъде актьорът, продуцент и певец, и още 100 неща, Ким Нам-Гил. Аз май не съм го гледала, но тези с повече заглавия зад гърба си, сигурно сте го гледали поне в едно.

И забравям вече два дни подред да сложа поне нещо клюкарско от филмовите награди Син дракон 2023. Ето тази вечер съм щедра - най-доброто от тоалетите. Ще видите много познати лица, както на сцената, така и в публиката.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 22:28 от profi_1

# 421
  • Русе
Профи, след предложеното от теб по-горе  дефиле няма да се учудя ако балкона пак е пълен. Simple Smile Аз, като най-нова, разпознах само 3-4 лица, но много ми хареса това, което видях - стил, финес и аристократизъм, без "Калинки" за облекло.

# 422
Blue Dragon Film Awards, както и Grand Bell Awards са най-престижните филмови награди в ЮК.
Тази година, обаче, Park Jin Young известен още като J. Y. Park, който е изпълнител, продуцент, шоумен и основател на JYP Entertainment (агенцията от която са или са били 2PM, 2AM, g.o.d, Rain, Wonder Girls, Miss A, Got7, Day6, Stray Kids) направо "изби рибата" Joy и остави в ступор някои от присъстващите с изпълнението си.
Скрит текст:

Не, че му е за първи път да шокира публиката Joy.

Ким Нам Гил си е име в индустрията и има какво да се види с него. Със Сончето в Shark. Като Бидам в Queen Seon Deok. Bad Guy с Хан Га Ин (от Слънцето и Луната). Мистър Гофретка от Кафе принца също участва тук. Deserving of the Name/Live Up To Your Name или пък малко пародийния The Fiery Priest. А, може и  филма Portrait of a Beauty.

# 423
  • Русе
Добро утро или вече добър ден , Дами! Simple Smile
2в1 шоково ме разсъни с изпълненията на J.Y.Park. Така е, любопитството е изяло котката, че и моята работа такава излезе. По-фалшиво изпълнение на живо май никога не бях чувала! А публиката...една такава търпелива, учтиво усмихната, даже пляска..А аз "шокирано" бях навряна под компа!
Относно Ким Нам Гил установих, че нищо не съм гледала с него. Дано не го забравя, изглежда ми сериозен артист.

# 424
Цитат
Добро утро или вече добър ден , Дами! Simple Smile
2в1 шоково ме разсъни с изпълненията на J.Y.Park. Така е, любопитството е изяло котката, че и моята работа такава излезе. По-фалшиво изпълнение на живо май никога не бях чувала! А публиката...една такава търпелива, учтиво усмихната, даже пляска..А аз "шокирано" бях навряна под компа!
JoyJoyJoyJoyJoy И аз така, Scream но като се замисля май  веднъж попаднах на такова шокиращо изпълнение на  Киркоров, съвсем случайно, не го харесвам.ScreamScreamScream Никога не е късно да се изложиш SmirkSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 425
  • пак на Рив Гош
Аз, като най-нова, разпознах само 3-4 лица,
Уинона, а разпозна ли единия от водещите в карирания костюм на Ралф Лорен? Grinning

Ким Нам Гил съм го гледала само в Live Up To Your Name и ми хареса.

# 426
Аз не видях никой в кариран костюм. Ще трябва да преговоря, но категорично разпознах само Бо с неговата усмивка. Стори ми се, че видях и някое друго познато лице ама едва ли наистина съм ги познала. Пък и това показване в 2 прозореца наведнъж на различни хора с един и същ тоалет ме разконцентрира и обърка кого да гледам по-напред. Моля дайте жокер кои са познатите лица, че на повторка да успея да ги идентифицирам в този луксозен вид.

Искам обаче да спомена още едни впечатление от Вечния монарх - финално. У До Хуан играе две роли, както част от каста заради идеята за двойниците, но само неговите герои по сценарий влизат във взаимодействие, което ги сближава и той успява да пресъздаде това приятелство блестящо като героите му изглеждат много привързани един към друг и в този смисъл в тези роли той придава нов смисъл на думите "И сам си е химия", защото зрителите виждат химия между героите му, изиграни от един човек. Естествено тези роли го изстреляха сред любимците ми под ном. 2 в моята лична класация.
И въпреки, че никой няма да ме разбере, защото масовото мнение е, че е безизразен в тази роля, но с ролята си на краля Минчо много ме впечатли и смятам и неговата филмография да изгледам цялата. И без друго от тук, от там поради различни причини съм го гледала вече в 6 сериала.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 13:50 от Рори72

# 427
  • пак на Рив Гош
Рори, за актьора на 1:04-1:05 и после на 2:03-2:12 става въпрос. Мисля, че ги не си го гледала досега.
Подкачам Уинона, защото тя вече го е виждала Grinning.

Аз не съм добър пример, защото трудно разпознавам лица, дори и европейски (редовно играя филма "този/тази ми е познат отнякъде, ама откъде ли?" Thinking). Предполагам, че страдам от лека форма на прозопагнозията, често срещана в корейските сериали Joy
Та от клипчето разпознах само 5-6 лица - Юна (в началото в розова рокля), Пак Бо Гъм, Suzy Bae (в началото, в черна рокля), Lee Byung Hun, Byon Woo Seok, към края май ми се мерна Kim Seon Ho. И, естествено, моята любов в карирания костюм (него най-вече Joy).
2в1 сигурно ги е разпознала всичките Grinning

# 428
  • Русе
Аз, като най-нова, разпознах само 3-4 лица,
Уинона, а разпозна ли единия от водещите в карирания костюм на Ралф Лорен? Grinning
..................
Не, не съм излъгала! Smile Точно 4-ма, като за господина с карирания костюм не бях сигурна - моето докторче от "Романтичният доктор" и "Болничен плейлист", нали? Другите са Бо-гъм, Юна, Г-н Слънчице и още една лекарка от Плейлиста.
Рори, аз съм на същото мнение като теб, за Краля: Вечният монарх. Де факто, Мин-хо съм го гледала в 3 сериала- Градски ловец, Кралят и Вяра. Един въпрос, Рори: на теб стана ли ти ясно защо единствено Лошият чичо не старееше?
 За малката русалка не ми стигнаха нервите да гледам глупостите на Русалката, уж за смешен ефект, ама не ми беше никак смешно. Може би някога ще го гледам, не обещавам. Като последен сериал с него дават Пачинко - защо никой не казва добър ли е, как е?

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 13:05 от winona

# 429
Като последен сериал с него дават Пачинко - защо никой не казва добър ли е, как е?
  Лично на мен много ми хареса. Само първи сезон е обаче за сега. Ако ти се гледа нещо още с него бг.превод имат - "Boys Over Flowers" / тук стискай зъби първите епизоди да преживееш главната Grinning / , " Personal Taste" , "The Heirs".
Ако пък ти хареса идеята в БОФ, можеш да я гледаш в още варианти.
"Meteor Garden"  2001 - https://youtu.be/MNHO-QO_ZMc?si=k-Szx2STGNA1vjdk - тук главната си беше ок.
"Hana Yori Dango"  2005 - https://youtu.be/yTidbsJ3PwQ?si=225t2aFgPMn_IjFu
"Meteor Garden"  2018  - https://youtu.be/87Q8hTratnM?si=4xGj0OBdFluHcsP3  Grinning Дилън Уанг не го знам как е спал, за да опази прическата.
" F4 Thailand"  2021  - https://youtu.be/2FlABhZaPqY?si=RoBq96nuTTU-Lxw6
............................
Новите са ми
"me too flower"  - https://youtu.be/Mn1EaUorbdo?si=WPFSFuVeg5FGHXl9 симпатичен главен и до там, полицайка запозна се с паркинг-бой, който после се оказа милионер. Нещо  такова.
"Принцът на русалките" - две мини сериалчета с МунБин. Не знам защо ги започнах, единственият резултат беше, че ми стана мъчно.
" Chief Kim" - скоро слагах линк с двамата сладури. Единият прокурор гони лошите, реши да забогатява и започна работа в голяма компания за да им прикрива кражбите. Другият счетоводител на бандити, започна работа в същата компания и взе да се пречка на прокурора в далаверите.
В момента гледам 'doona" - https://youtu.be/v4rtx48siJI?si=KVt0JKPfPnUKu_5R  бивша айдълка и момчето от малкият град/квартал. Бяха под наем в една къща минаха през от приятелство към гаджета, сега очаквам да и залипсва сцената и да се разделят. За 9 серии - толкова Grinning

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 14:06 от Krissttinna

# 430
Уинона, чичото прекара 25г. в пространството между 0 и 1, а там времето не вървеше. Това пространство образно казано беше разстоянието между двете половини на флейтата и пак образно казано в това пространство се криеше застиналата мулти вселена, която се съживи, когато кралят спаси флейтата. А кралят прекара много по-малко време там - 4 мес. след първото връщане в миналото и по някой и друг час докато минаваше между двата свята преди рестарта им. А когато с девойката си прекарваха уикендите в пътувания това пространство между 0 и 1 вече не съществуваше, баланса беше възстановен и живота си вървеше нормално.
Легендите за морето сигурно имаш предвид. И аз трудно ги изтърпях до 9а серия, но след това стана интересно и като за един път става. А Минчо в чосонската униформа ме спечели като визия и в комбинация с играта ми обърна мнението ми от "не мога да го понасям, толкова е антипатичен в клиповете в ютуб" до харесва ми, може да гледам още нещо с него. А след Вечния монарх искам да му гледам филмографията. За мен най-безличната му роля от тези в които съм го гледала до момента е тази в Наследниците. Но може да е било такова впечатлението ми заради скръбната девойка. Просто в този сериал имаше други интересни герои сред второстепенните, но главните не запомних с нищо друго освен колко антипатична ми е актрисата. Момчета по-красиви от цветя много ми хареса, но наистина в началото главната е много дразнеща. Но после я харесах заедно с Ф4.
Ако решиш да гледаш нещо с Минчо казвай да гледаме заедно. Бих повторила с теб Момчетата, но Наследниците и Легендите - не. Ако ти се повтаря Вяра кажи да гледаме заедно.

# 431
  • Русе
Това за "Вяра" определено ми хареса! Нека да си свърша "Болничния плейлист" и ще помисля. Този сериал направо ще ме довърши Simple Smile Simple Smile , такава реклама е на Корейската кухня и с такъв апетит се хранят, все едно не са яли цяла седмица. Големи сладури са!

# 432
Идвам с новина. БТВ Стори стартира на 11 декември, а първият премиерен корейски сериал ще е онзи за който се говореше и преди месеци - Не съм робот. С половин час по-рано ще са. Ех, а можеше примерно между двата турски сериала Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.btv.bg/lady/news/btv-story-startira-na-11-dekemvri-s … mhRSg-vymLgSyS1sc

# 433
  • Варненска клюкарка
2в1, мерси за клюките. В случая  полицията нещо го е раздавала като в сериалите, действали по един донос а арестуваните  хора с отрецателни  тестове😳

Марги хубава новина, а Не съм робот е доста напред в класациите на които попадам. Да беше поне от 22, знаех си че схемата с ранния час отпада.

На мен всички останали в Наследниците ми харесаха, само главната двойка не, голяма сухария бяха. Отдавам го на сценария, защото скръбната девойка с Бинчо си беше много добре, нищо общо с онова ревливо мрънкало.  До към петата серия главните ми харесваха, ама като се завърнаха в родината и се навряха в това училище щяха да ме уморят от скука. Аз бях за баткото на ГГерой - човекът глас Че Джи Хьок. Легендата ми стана интересна чак към 14та серия, всеки уикенд се чудех що го гледам този сериал. Но главната беше голяма сладурана. Точно по същото време същата актриса я гледах със Звездю в извънземното - сюжета в същия жанр като Легендата драматично приказно фантастичен, отново история започнала към 400 г. назад, отново имаше убиец и ГГ пазеше живота на главната от него.  Определено в сравнението между двата сериала, в същия жанр с една и съща главна, гласът ми отива при двойката  със Звездолин, там имаха химия.  Второстепенната беше Ю ИнНа която познавате от Гоблина и ТГ.

Уин, като съм им чела за режимите може и наистина да не са яли скоро, някои и глътките вода си броят. В  Моята любов от звездите главната беше актриса и караше на едно кафе и една ябълка на ден. Все за храна говореше, а помня една от сцените със специалните умения на главния как той чистеше трохи от косата и😂 Това след като доста се отпуши в яденето.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 15:25 от Беллора

# 434
Значи познах, че пазят премиерите за новата телевизия. Но уви уикенд сериалите вече са турски. Обявили са разнообразие, но всъщност има само един корейски, един английски, два френски и по един мексикански и бразилски и всичко друго е турски сериали. Жалко. Надявах се новата ТВ наистина да предложи нещо по-различно т.е. по-малко турски сериали, повече европейски и от далечния изток.

В Наследниците и аз харесах баткото, но харесах и героя на 8ия принц и приятеля на главния, който уж беше лошия в историята.

Захванах да гледам първата драма на Дже - японска. Нещо много трудно ми върви в сравнение с японския сериал на Ючон. Но и онази за болното момиче - Един литър сълзи не можах да я гледам, защото са някак особени японските драми. Чак ми стана любопитно имат ли някой сериал, който да е наистина интересен и харесван от не азиатци.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 17:57 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт