АС и други романтични К-драми - тема 5

• 20 934
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Рори, не се влияй от рускините - приликата с Д-р Джин е само прехода към друга епоха. В Д-р Джин е по-близо, във Вяра- по-далечна епоха. Нищо друго!

# 586
Нещо ми става. Започнах да разпознавам гласовете преди да се сетя, че евентуално и лицето ми е познато. Гласът на лекарката от 2012г. много ми е познат, но лицето не разпознавам. Сякаш има нещо познато в чертите, но не съвсем и не мога да се сетя коя е.

# 587
Демонът се излъчва в петък и събота. Общо 16 епизода са обявени, по 2 седмично.

Кралицата във Вяра е Пак Се Йонг/Park Se Young. Рори, не мисля, че си гледала сериал, в който да е участвала. Иначе и двамата с краля са действителни личности. Героят на Минчо също. А лошкото Ки Чол е брат на Императрица Ки.
Докторката е Ким Хи Сон. Гледала си я като Разгневеното мамче.

# 588
Всъщност проверих кралицата и се оказа, че е участвала във филма Кралят на модата с Джу Уон, който гледах преди Др. Джин, така че всъщност съм я гледала.
А лекарката, актрисата де съм я гледала и в една от двете с-сапунки, но във Вяра е по-млада и някак не прилича на себе си, но гласа й е някак специфичен като на сладкото бабче и мамчето от Прекрасната мама и веднага усетих, че вече съм го слушала този глас.
Императрица Ки още не съм го гледала, но и нямам желание да го гледам.

Значи Демонът ще свърши някъде средата на януари. Май ще изчакам да го излъчат и преведат целия.

# 589
Тази сутрин ме взеха за откачена Sweat Smile така се смях на тази сцена
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy My demon 5 ep=
 И още красиви гледки за добро утро Smiley
My demon

# 590
Уж реших да изчакам да излязат всички серии на Демона, но КимЮ е толкова магнетична.... Нещо в главния дразни окото, но не знам какво още повече че на пръв поглед е красиво момче. Дани, кой от двамата е Демона - тя или той?

# 591
  • Русе
Тази сутрин ме взеха за откачена Sweat Smile така се смях на тази сцена
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy My demon 5 ep=
 И още красиви гледки за добро утро Smiley
My demon
Страницата е блокирана.

# 592
През телефона гледах клипчетата току-що, но като не разбирам думите не разбрах смешното.

# 593
Той е демона. В първият клип има игра на думи. Героя се казва някакси с П ,но другата героиня го нарича еди кой си Facking=== т.с Скапаняк иди кой си ,зависи кой как си го превежда Smile
Ще опитам да ги намеря в ютюб
https://www.youtube.com/shorts/d37ZOdrwNDk секси сцената

winona прегледай си настройките на компютъра/ телефона. Също погледни и в антивирусната програма, може там да си активирала по-строгият вариант и за това да имаш проблеми с гледането от различни страници.

Ето и другият клип
https://www.youtube.com/watch?v=oKCq_sXd6bk играта на думи скапаняк еди кой си

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 12:10 от Danifin1

# 594
Освен фабричната на телефона нямам качена антивирусна програма, заради ограниченията на паметта. Затова може би трябва да провериш първо нея щом при мен всичко се отвори.

# 595
# 596
Нещо в главния дразни окото, но не знам какво още повече че на пръв поглед е красиво момче.
+1.
Красив е, но нещо ме спира да кажа, че ми харесва. Не мога да определя какво.
Иначе този същия (Сонг Канг) с Бел наскоро го гледахме в Nevertheless🙃

Бива си я корейската "баклава" hahaha

# 597
  • пак на Рив Гош
Дани, и при мен първите линкове блокираха от компютъра и телефона, но при мен е почти сигурно, че е от антивирусната програма Grinning.
Но като прочетох "хубави гледки от снощния епизод", си казах, че няма начин да не си сложила хубавия плочник Joy (аз съм му фен, откакто в първите 30 секунди екранно присъствие в Love Alarm си съблече пуловера. Гледахме го с щерката и възхитено изпищяхме в един глас "леле този колко е хубааааав!"):
Скрит текст:

Скрит текст:
Аз се забавлявах и на следващата сцена, когато мадамата с мечовете ги прекъсна, наричайки Го "оппа" и накрая завърши диалога с "ето това е специална връзка!" Laughing

# 598
Роца ,нали ?  Просто забравих и тази сцена да сложа. Трябва и ние  да плакнем око , поне това ни остава JoyJoyJoyJoy

# 599
  • Варненска клюкарка
Роци, хиля се с глас за "плочника"😂
Марги в крайна сметка на мен ми хареса, много му се получават някои сцени, макар че плочките ги показа само за миг 😜 Звездю и Пако например си ги разхождат  по половин серия. А зад кадър Сонг Канг има добро чувство за хумор, онова видео което пусна Крис се оказа пародия как се правят на засрамени, видях началото и се посмях.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 15:00 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт