Да видим ще излезе ли вярно, но май спират корейските сериали през уикенда. Ще вървят коледни филми. За другата събота в 20 ч. пише, че ще дават Божествена Коледа.
голям бой падна https://mydramalist.com/people/645-park-hae-jin С този пореден Пако / не знам има ли ник/ има приятни за гледане неща. "Сиренце в капана" и сериалът и филмът ги има на бг, играеше го трудно-изразяващ емоции студент. С другият ГГ бяха израстнали заедно и се бореха за сърцето на една и съща девойка. Сестрата на вторият главен беше уникален дразнител
"From Now On, Showtime!" - илюзионист виждащ духове, беше ги назначил на работа. Обвиниха го, че е блъснал човек и така се запозна с полицайката, която стана главна за да хванат истинският убиец. Ако си гледала 'моят любим от звездите" може да ти е познат от там.
това ако не си корейска девойка, можеща да опърди и осмърди поне половин рейс, няма шанс да си хванеш готино гадже. Имаше забавни моменти 

да започна.
. Като за вас слагам кратката версия. Който обича емоцията от живия концерт и комплексността на шоуто, няма да съжалява, ако го изгледа.
! Страхотни бяха! 

Ама какво да се прави, много сериали, малко време 

Че каквото започна да гледам, се предлага тук. ( шегувам се) Но не е шега , че съм започнала "Тримата мускетари". Освен него ме чакат "Непознатият доктор", " Малка част от теб" и "Extraordinary Attorney Woo". Направо съм като лудото емотиконче или дете в сладкарница. А имената даже не са от 1 страница?! 

Сериалът доставя добро настроение, аз помня че го гледах с усмивка, понеже и усмивките на главните са много заразителни. Опитах се заради теб да го загледам пак и да ти правя компания, имах нужда от тези усмивки, но нещо второто гледане не ми се поучи, аз и малко трудно продължих със силната девойка,загубила съм формата нещо, ще трябва да си я наваксам пак. Сега се каня да подхващам Гоблина

. Препоръчани теми