АС и други романтични К-драми - тема 5

• 21 565
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Марги, доколкото помня, към коледната звезда в определен момент трябва да се прояви жестокост, на каквато аз не бях способна. По памет, затваря се на тъмно някъде на пролет. Ще намериш инфо в нета.

Преди два дни Ча резрева Япония, а и той пусна сълзи, на MTV Video Music Awards Japan. Самият той спечели Global Icon Award, първа за азиатски изпълнител. Но сълзите бяха за и по време на изпълнението му на песен, която е песен на Астро, т.е. пееше я някога с приятеля си Муунбин - "Let's Say Goodbye To The Person You Love The Most" (Кажете сбогом на човека, когото обичате най-много). Май е ОСТ към нещо японско, но не съм спец по темата Астро, така че не знам със сигурност.

Ето я в изпълнение на всички от Астро - https://www.youtube.com/watch?v=PYjPRqDjwZg Красива песен.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 20:48 от profi_1

# 391
  • Русе
Еха, падна първия сняг и ни затрупа, затова ли никой не пише?
Здравейте, Дами!
Току-що приключих с 1-ви сезон на Болничния плейлист. Много ми хареса, дано и 2-ри да е на същото ниво. На моменти се смея от сърце, после редувам с операционно напрежение или объркани, сложни сърдечни отношения. А бе, нещата от живота! Препоръчвам го и е чудесно да се гледа през Коледните празници.

# 392
"Good Manager" https://mydramalist.com/20340-good-manager  Grinning тези двамата и поотделно и зедно стават за гледане
https://youtu.be/jm4XSyEmYU4?si=AgsNpVh3ubqiAL20

# 393
  • Варненска клюкарка
Старата ни тема отново е активна, внимавайте че АС/СС...🤪

Марги ще пиша и аз за Невърдълес каквото разбрах, ама да ми оправят нета. За другата жена,  нещо ги свързва наистина, но и аз мисля че не са интимни отношения (аха да кажа връзка, ама главния нали много държи да се знае че няма такива) Мисля че в 5-та серия беше когато братът на другата жена му налетя да го бие, бяха с главната, крещеше му да остави сестра му на мира... Когато се видя с другата тя му се извини заради брат си, каза му че брат и грешно е изтълкувал отношенията им, с други думи помислил е че са любовници, предвид  "грешното тълкуване" значи не са а и Ггерой  продължи да се вижда с нея въпреки нападението, той не беше от хората падащи си по проблеми с роднините на жените с които спеше, а с тази пак го снимаха в болница. Имаше някаква тайна, но очевидно недоразвиват сюжетната линия. Нататък имаше и още, когато главните се разделиха  главната му каза нещо за гаджето му, но той не отрече, а знаем че той гаджета няма..
Дано скоро да ни оправят нета.

Преди два дни Ча резрева Япония, а и той пусна сълзи, на MTV Video Music Awards Japan. Самият той спечели Global Icon Award, първа за азиатски изпълнител. Но сълзите бяха за и по време на изпълнението му на песен, която е песен на Астро, т.е. пееше я някога с приятеля си Муунбин - "Let's Say Goodbye To The Person You Love The Most" (Кажете сбогом на човека, когото обичате най-много). Май е ОСТ към нещо японско, но не съм спец по темата Астро, така че не знам със сигурност.

Много хубава песен, в концертното  изпълнение и със звънливия глас на Ча ми харесва повече.
Ех той разплаква публиката, него го разплакват щом стане дума за МунБин. Няма и как да е по друг начин, голяма трагедия е това. Мисля че Ча от 16 годишен е в групата, фактически са пораснали заедно. В едно шортче в нещо като блиц видях в лента отговорите му - любим приятел или човек-МунБин, любим актьор - МунБин и още няколко отговора с това име. Видът му на погребението беше потресаващ, има кадри, приличат да са от болница с плачещия Ча, млада жена стоеше от едната му страна, някакво момче го прегръщаше...Месец по късно на ревюто на Диор в Париж беше много отслабнал, сега отново се усмихва и не е толкова слаб.
Впрочем в Истинска красота имаше нещо като пророческа сцена за него - там най близкия му приятел е айдъл, тримата с другия главен имаха група. Приятелят се самоуби и героя на Ча преживя цялата трагедия, че не е могъл да му помогне, видя изнасянето на тялото и това  завинаги се заби в съзнанието му...

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 22:43 от Беллора

# 394
  • Русе
Profi, Bell, напълно съм съгласна с вас за Ча и песента! Не знам какъв артист е, но талантът на певец е безспорен. А че  е красив, всички го виждаме. Бих искала и като артист да е такъв, желая му успех!

# 395
  • Дубай
"Good Manager" https://mydramalist.com/20340-good-manager  Grinning тези двамата и поотделно и зедно стават за гледане
https://youtu.be/jm4XSyEmYU4?si=AgsNpVh3ubqiAL20
О, Джуно и Нам Гун Мин бяха много забавни... Спечелиха даже награда за най-добра двойка от сериала.
Има какво да се гледа с Намче-прекрасен актьор е, който се вписва във всякакви роли.
Невертелес ли гледате, на мен този сериал нещо не ми допадна,но аз и не харесвам главната актриса.Може и затова!
Скрит текст:
Добре съм, минах операция и чакам хистология и още изследвания
Скрит текст:

# 396
# 397
ИВ, да минава и всичко по-нататък да е ОК! Hands Thumbsup

Аз нищо още не гледам, че съм се претрупала професионално. Надничам само за музика и клипчета в Ютюб. Но ми се гледа нещо по-скоро комедийно. Ще видя по-нататък.

Един от "моите", Джимин, беше преди месеци гост в едно забавно шоу. Попадна ми в момента кратко клипче от една от задачите, които изпълняват в шоуто. Развален телефон, ама с танцови елементи от клип на песен. Последният трябва да познае песента и този успя да ги разгадае всичките. Много са добри. От различаването и възпроизвеждането на характерно движение в началото на редичката от Джимин, през следващият, който си добавяше или променяше неща, ама в положителна посока, та до последния, който и от най-нескопосаното изпълнение на предпоследната кака успяваше да познае коя е групата и песента. Joy

Уин, въпреки че Ча е дръвце, "Истинска красота" много допадна на доста от нас. Останалата част от каста + забавните моменти + красотата му Wink, напълно компенсираха дървенИята. Joy

Марги, Белл,
Скрит текст:
оттатък съм си написала честното мнение. Може да не ви допада, не знам, но съм убедена, че там не трябва да се пише. Не и от разни нови. От профилна справка, тричките разписали се в темата са върли фенки на ПО и на Серка. Как си представяте да се вихрят под нашия покрив? Предполагам са се натресли на нескончаема простотия и преливане от пусто в празно, където пишат, но това не значи, че трябва да им отваряме Диспансера.

За останалите момичета в темата, не се чудете. Някои тук си имаме "история" и "наследство", за които понякога ни се налага да се "погрижим".

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 02:51 от profi_1

# 398
Профи, с теб съм.
Скрит текст:
И аз съм против в диспансера да се пише за нещо различно от ОС, Хазал и Ча, а те още от вратата преди да са се събули започнаха да я превръщат в тема за Ча и партньорките му, които са различни от партньорката в ОС. Щом на нас ни забраниха да пишем за нещо различно, въпреки че бяхме в границите на разширеното заглавие, значи забраната важи за всички. Освен това уж питат може ли, а спорят когато им се каже какво може и какво не може да правят в тази тема. Още следващата тема ще е орязана и превърната в тема за Ча. С това не съм съгласна, а и има вече тема за него, но там явно не мелят с останалите и понеже не могат да пуснат втора тема за Ча налазиха диспансера. Все едно някой да събори някоя от къщите музей в Копривщица и на нейно място да построи МОЛ. Ако се придържат към темата добре, но те изобщо нямат такова намерение. Аз също си написах мнението

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 03:33 от Рори72

# 399
Творческият директор на Burberry Рикардо Тиши (Riccardo Tisci), тези дни е бил в Сеул и снощи е публикувал тази снимка от размотаването си с приятели там.

Отляво надясно - Минчо, Рикардо, ВИ и Лий Джунг Дже от Squid Game. Впечатляваща компания.
А ВИ отлетя за Лондон за предполагаеми снимки за Булгари. Вчера излезе инфо за сключен между него и марката рекламен договор на стойност над 100 млн. долара. Само преди около два месеца момчето засне убийствена сесия за Картие, чийто посланик е.
Напоследък дори и западните медии отделят особено внимание и забелязват тенденцията най-луксозните брандове да рекламират с топ азиатските, и в частност корейските, звезди.
М-да, на Джи Радото му отива повече, отколкото на моя мъж. Joy

# 400
  • Русе
Ив, радвам се да те "видя" и се надявам всичко при теб да е ОК!

Рори, благодаря ти за хубавите клипчета!

Дами, на всички желая успешна и спокойна нова седмица! А аз си продължавам 2-ия сезон на листата. Simple Smile

# 401
Уинона, много ми беше хубаво да гледаме заедно Хрониките, почти заедно Гоблин, Д-р Джин, Вечния монарх. Аз още съм емоционално с Краля и не съм сигурна какво ще гледам след него, но като свършиш втория сезон на плейлиста сподели какво смяташ да гледаш и ако е от "моите" ще се включа за да може да си обсъждаме впечатленията и емоциите.
Всички клипчета ги търсих да са с превод на БГ, но всъщност не знам дали ти виждаш бг субтитрите. Единадесетата песен от два дни не мога да я "изхвърля" от главата си. Всички много харесвам, но тази мелодия е невероятно нежна и ми звучи като чиста любов (то и заглавието й е Моя любов), т.е. като любовта не конкретно за тези двамата, а като чиста сила и енергия, които правят света по-красив и нежен за всички. Оф, не мога да обясня. Просто мелодията сякаш е извън времето и пространството и ме изпълва с обич към света, живота, хората, моите любими хора, музиката и т.н. Много песни и мелодии харесвам, но някои от тях ми бъркат в душата по един особен начин и тази мелодия е от тях.

# 402
  • Русе
Рори, относно клиповете най-ми харесаха 1, 3 , 4,  8 и 11, като особено внимание ми направи 2 -  на Хуаса - "Орбит", това момиче/ или жена няма типичното източно звучене на гласа. Донякъде прилича на Дуа Липа, но е малко по-метален глас.
А "Моя любов" я изпълнява Гъми, съпругата на единия ГГ от Болничния плейлист ( ако е вярна информацията в Чичко Гугъл).

# 403
  • Варненска клюкарка
Ив, често се сещах за теб, радвам се че се появи, дано новите изследвания да са по добри🍀

За пъв път гледах сериал с Хан Со Хи, бях я виждала в рекламата на Джордано с Ча и знаех че тя е като неговия женски еквивалент - избрана за най съвършено женско лице и е доста популярна, няма класация без нея. Аз гледам да не им се впечатлявам много на актрисите, ако не ме дразнят, рядко ги отбелязвам. Въпреки че в Невърдълес от един момент героинята и не знаеше какво иска, смятам че добре и се получи образа - несигурността, свенивостта, любовтаа, творческата част изглеждаше реалистично, а с главния си взаимодействаха  доста добре, но пък при главните момчета май досега на слабо звено не съм попадала.

Проф, тази цифра не ми се струва възможна, сигурна ли си? А и възможно ли е в такъв кратък период 2 месеца да снима реклами за един ювелирен  бранд, веднага после договор с друг 🤪 Картие и Булгари са си супер класиката в жанра, но чак пък да заложат на едно лице?

Уин и аз като Профа и Марги с още един глас за Истинска красота, на мен пък ми го препоръча Крис, аз омагьосах другите две😜

Гъми има доста сериална музика, аз имам няколко любими нейни песни. За музиката от Монарха ли говорите, имаме 2-3 на първа страница но не помня кои бяха.

# 404
Да, Белл, за музиката от Вечния монарх. На първа страница са 3 и 4 песни. Всички песни от този сериал много харесвам, но 11а ми е по-особено въздействаща. Малко по-нагоре сложих и 13те песни с клипове от сериала и с бг превод. Ако искате на 1а страница сложете от тези с бг превода.

Имам технически въпрос. Вчера бях при майка и понеже тя иска да й пускам клипове с музика, която харесвам установих, че на нейния телефон излизат клипове, които на моя не излизат. А по принцип тийна използва моя профил в gmail, за да направи съответните настройки на приложенията в нейния телефон. При нея е само мобилен интернет, а аз съм на уайфай. Това има ли някакво значение и след като сме с един профил защо с търсачката излизат различни клипове. И след като сме с един профил на различни устройства историята в ютуб обща или различна е и ако е обща как мога да намеря какво съм й пускала вчера.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 12:58 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт