Отговори
# 90
слагай в сушилнята смело. и аз днес пера и суша Simple Smile

# 91
Така ще направя ☺

# 92
  • София, България
Всичко бебешко бутам в сушилнята. За какво ми е иначе тая сушилня. Аз специално за баткото и неговите мънички дрехи я взехме преди години Grinning

Боби, бързо оздравяване Hug

# 93
Момичета, какво пиете когато ви заболи главата?Днес съм с главоболие, което за сега е търпимо, но се чудя ако ме заболи повече какво да пия? Днес кръвното ми е 130 и това е.. 😐

# 94
Момичета, какво пиете когато ви заболи главата?Днес съм с главоболие, което за сега е търпимо, но се чудя ако ме заболи повече какво да пия? Днес кръвното ми е 130 и това е.. 😐
Парацетамол .

# 95
Пльос и тук. Аз да ъпдейтна - в петък трябваше да ида на физиотерапевт заради реброто, обаче с влизането в кабинета почнаха такива зловещи контракции от които не можех да си кажа името, че ме съпроводиха директно да отивам в спешния кабинет на Надежда. Оттам ме провериха отвсякъде- за разкритие, шийка, тонове - всичко беше наред, а докато пътувахме натам се поуспокои и самата болка... Не знам какво беше това, но беше зловеща болка. Викам си "край, ще раждам".. и се притесних доста.. Сега съм добре- главно лежа и не си забравям магнезия вече...

До коя седмица на вас са ви казали да пиете магнезий?

# 96
Кексче, аз свих всички дрехи в сушилнята, но явно моята нещо е проблемна, щото вс др са окей 😁

Криси парацетамол, за кръвното кисело мляко с малка лъжичка канела

# 97
Момичета след сушилнята гладите ли дрехите? Аз им слагам дезинфектант за бебешки дрехи на ДМ в отделението за омекотител, после минават и сушилня, та се чудя имат ли нужда и от гладене поне като за първо обличане? После ми е ясно, че няма да мога да гладя Grinning

# 98
Момичета след сушилнята гладите ли дрехите? Аз им слагам дезинфектант за бебешки дрехи на ДМ в отделението за омекотител, после минават и сушилня, та се чудя имат ли нужда и от гладене поне като за първо обличане? После ми е ясно, че няма да мога да гладя Grinning

Аз гладя всичко, защото нямам сушилня. На квартира сме и няма и място да се сложи. Чак се чудя само аз ли съм без?

# 99
  • София
Тези от сушилнята няма да гладя. Оставих няколко новички извън сушилнята. Защо слагаш дезинфектант? Това не те ли притеснява че може да подразни допълнително кожата на бебето? Аз ги пускам на програма антиалергино която има допълнително изплакване

# 100
Ами води се сензитив, без ароматизанти, изрично, че е подходящ за бебешки дрехи. Слагам го с идеята да няма нужда от гладене.
Иначе имам програма Hygiene на пералнята, но е на 60 градуса и се опасявам, че ще свие всичко.

# 101
Маце, не знам от какво е. Вчера се събудих и почувствах, че ми е леко слабо. Хапнах 1 препечена филийка пълнозърнест хляб, няколко маслини, сирене и чаша айрян. По някое време вдигнах 36,7, започна една кашлица и вечерта се започна с повръщането. Повръщането е с много тъмен цвят. А аз от вчера сутринта съм изяла само 3 парченца зелена ябълка.
Сега усещам парене като от киселини и като лежа съм горе-долу добре. Стана ли и задължително повръщам. Утре ако това продължава ще пиша на докторката по ЖК.

# 102
Tinydevil, канелата не беше ли забранена за бременни?

# 103
  • София
Ами води се сензитив, без ароматизанти, изрично, че е подходящ за бебешки дрехи. Слагам го с идеята да няма нужда от гладене.
Иначе имам програма Hygiene на пералнята, но е на 60 градуса и се опасявам, че ще свие всичко.

Как дезинфектант ще ти спести гладене? Абе хора имаме модерни перални и препрати , нали се сещате че бабите едно време със сапун са перяли и на ръка и е било нужна дезинфекция.

# 104
  • София
Боби, това ми прилича на стомашно - чревен вирус. Защо не консултираш гастроентеролог? Гавискон пиеш ли? Може и пектин на първо време и препечени филийки.
Канела сега - категорично не! Може да предизвика контракции.
Аз днес заради контракции и повече ритници, направих една спешна консултация - оказа се че малкият дивак пак се е обърнал седалищно! Значи няма гаранции, че спират да се въртят и в края на 8-ми месец. Сега нещата се кротнаха с повечко диаспорал, но няма гаранции, че няма пак да иска да се върти.
Ще почвам и аз да пера дрешките и да стягам багажчето,  че нищо не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт