Търся електронна книга - 45

• 102 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
И Киндел си чете всичко. За мен четец и таблет са две много различни неща и няма нужда да се ползва едното за сметка на другото. Иначе качването на киндел е просто изпращане книгата на e-mail, въобще не е сложно.

# 106
Всеки има свое мнение . Аз казвам, че ползвам таблет вместо четец .  Всяко си има своите предимства .

# 107
Имам киндъл papperwhite мъжът ми спи аз чета без да го притеснявам ..уви от както имам дете чета само на телефон това е единственото нещо което не пипа ,натиска и т.н но четеца е незаменим просто ...

# 108
Мили участници и участнички в темата за електронни книги, моля ви за отговор на най-вероятно глупавия ми въпрос. Понеже никога досега не съм имала електронен четец за книги, а възнамерявам да си закупя (може би на марка Kindle), та се интересувам дали това устройство може да се ползва и за други цели - не само за четене на електронни книги.
Устройството не е предназначено за други цели и по-добре се насочи към таблет, киндъл не е таблет, а е само четец.

# 109
  • Пловдив
Здравейте, търся "Запази реката" и "Стой далеч от Хароу хил" на Джон Вердън и "Гениалната приятелка" на Елена Феранте.

# 110
Всеки има свое мнение . Аз казвам, че ползвам таблет вместо четец .  Всяко си има своите предимства .

Споделям ти мнението. От едн билюк устройства, качвам и на двете, и таблета ми е по-удобен. Тежи ми повече от киндъла , зареждам го всеки ден - но върша повече неща с него и като посегна - него хващам.Но темата се разводнява.

# 111
Четеца е със щадящ очите екран, таблета не е. Като човек с проблеми с очите, усещам разликата. Очите ми не се изморяват. Мъжът ми е запас, с децата бяхме затворени вкъщи почти месец, четях и на тях, и за себе си с часове без проблем от четеца. На айпада издържам до половин час.

# 112
  • София
Здравейте, търся "Запази реката" и "Стой далеч от Хароу хил" на Джон Вердън и "Гениалната приятелка" на Елена Феранте.

Джон Вердън - Дейвид Гърни 1-7 - ТУК
1 Джон Вердън - "Намисли си число"
2 Джон Вердън -  "Затвори очи"
3 Джон Вердън - "Не дърпай дявола за опашката"
4 Джон Вердън - "Питър Пан трябва да умре"
5 Джон Вердън - "Не заспивай"
6 Джон Вердън - " Запали реката"
7 Джон Вердън - "Стой далеч от Хароу Хил"

Елена Феранте - "Гениалната приятелка" - 4 книги - ТУК

# 113
  • Sofia
С Покет бук тегля книги през WiFi
От браузър влизам в пощата, рулит,  читанка и свалям. Само  че става далеч по-бавно отколкото с телефон/таблет и страниците са в черно-бяло. Т.е. четецът  не може да замести таблет,  нито обратното. Всяко си има предимства и недостатъци, зависи за какво ви е нужно.

# 114
Разликата е голяма. Технологията на екраните е различна и Е-ink дисплеят е много по-щадящ за очите от LCD дисплей. Има много статии в интернет, всеки може да се позаинтересува и да прочете. Има и специална тема за ел четците. Тук само разводняваме темата.

# 115
Има отделна тема за електронни четци .

# 116
Здравейте, търся от доста време следните книжки, много ще съм благодарна на съдействие :
Дизайнерът - Мариус Габриел
Плът и кръв - Мариус Габриел
Маската на времето - Мариус Габриел

Имейла ми е sunny1509@abv.bg
Предварително благодаря!

# 117
Здравейте! Някой случайно да има на Ема Мейс "Да обичаш Джейсън Торн". Знам, че в рулит я има, но нещо не ми я отваря. Ще се радвам ако някой я сподели!

# 118
Здравейте! Някой случайно да има на Ема Мейс "Да обичаш Джейсън Торн". Знам, че в рулит я има, но нещо не ми я отваря. Ще се радвам ако някой я сподели!
Линк за сваляне
https://mega.nz/file/Kix0BYpY#RegCC_po99I6GGilxSXs8rjzwe4AkQOs00tQLBfLAaE

# 119
Ако може дискусията за четците да я водите в правилната тема. Благодаря!
Електронни четци - 27

Общи условия

Активация на акаунт