Търся електронна книга - 45

• 102 946
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Търся "Минута до полунощ" на Дейвид Балдачи. dwaleva@abv.bg.
Хванах се на бас, че ще разкрия убиеца до средата на книгата, но не я намирам онлайн. Нямам Фб., за да се възползвам от групите.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 10:20 от dariVale

# 436
Здравейте търся “И заживели щастливо”Мадлен алгафари,моля ако накой я има да ми я изпрати mariela93921@gmail.com Благодаря!

# 437
Здравейте. Търся няколко книги. Наясно съм че са нови и може и все още да не са налични свободно, но ще си пробвам късмета.
Даниел Лори- най-безумното пристрастяване
Л.Дж.Шен- Неотразимите Грейвс
Пенелъпи Дъглас- Упование и По правилата
Ако някой ги има ще се радвам да ги сподели на svetla_hristova95@abv.bg

# 438
  • София
Търся "Кари Мора" на Томас Харис. Благодаря предварително.

# 439
Здравейте. Търся няколко книги. Наясно съм че са нови и може и все още да не са налични свободно, но ще си пробвам късмета.
Даниел Лори- най-безумното пристрастяване
Л.Дж.Шен- Неотразимите Грейвс
Пенелъпи Дъглас- Упование и По правилата
Ако някой ги има ще се радвам да ги сподели на svetla_hristova95@abv.bg

Ами, книгите са твърде нови, за да ги има свободно за четене. Мисля, че даже и е електронен вариант ги няма все още. Имайте търпение, ако ли не - купете ги на хартия. В момента има хубави намаления за Коледа в Озон и другите сайтове. Simple Smile

# 440
  • София
Малко оффтопик, но ми е нужен съвет. Намерих една много търсена книга, но е в doc формат read-only. Въпросът ми е може ли да я направя в режим edit, защото искам да променя големината на буквите. Конвертира се в pdf и epub, но много ситни буквите. Може някой да знае някой хак Blush

По отношение на темата, която се коментира, нека се избягват големите чаршафи. Знаем, че "благодаря"  е спам, но понякога е учтиво да го напишем. Но можем просто да се обърнем към потребителя с името и да му благодарим, а не да цитираме няколко вмъкнати мнения.

Понеже чета много на английски, ползвам няколко сайта - z-lib, anna's archive, libgen + пиратския залив. Дали има други сайтове / торенти, в които да се ровя, ако тези се окажат малки? Или ако ги хакнат американските власти Sunglasses

# 441
  • Бургас
ebookhunter,ако е за любовни романи. Качват всички нашумели книги,дори преди официалната дата за излизане. Вероятно е заради часовата разлика или нещо такова,  но не е от значение
Добавям и рулит имат английски книги, но ся някакви световно неизвестни Simple Smile

# 442
Малко оффтопик, но ми е нужен съвет. Намерих една много търсена книга, но е в doc формат read-only. Въпросът ми е може ли да я направя в режим edit, защото искам да променя големината на буквите. Конвертира се в pdf и epub, но много ситни буквите. Може някой да знае някой хак Blush

По отношение на темата, която се коментира, нека се избягват големите чаршафи. Знаем, че "благодаря"  е спам, но понякога е учтиво да го напишем. Но можем просто да се обърнем към потребителя с името и да му благодарим, а не да цитираме няколко вмъкнати мнения.

Понеже чета много на английски, ползвам няколко сайта - z-lib, anna's archive, libgen + пиратския залив. Дали има други сайтове / торенти, в които да се ровя, ако тези се окажат малки? Или ако ги хакнат американските власти Sunglasses

Здравей, относно проблема с книгата опитала ли да я презапишеш отново или в друг формат напр .txt и след това с copy и  paste отново в doc и да си направиш корекциите които искаш?
Друго което се сещам е : Кликваш с десен бутон върху файла. От отвореното меню избираш Properties и ниско долу в General махни тикчето на Read - Only и потвърждаваш, ето така :

Не знам с програмите за конвертиране дали ще стане. Може и това да опиташ.

# 443
  • Бургас
Ellie_0001, пиши ЛС на този потребител, който е изпратил книгата. Simple Smile

А ако потребител изпрати книгата на някой без да пише в темата, че я е изпратил? Ние как да разберем.

# 444
  • Mediterraneo
А разбираш ли на кого какво е изпратил след цитираните десетина поста в огромен чаршаф?

# 445
Конвертира се в pdf и epub, но много ситни буквите. Може някой да знае някой хак Blush

А книгите в epub с каква програма четеш? Би трябвало да има опция за увеличаване на шрифта, както и на който и да е четец.

# 446
Здравейте, знам, че е поредно питане и прерових няколко теми, но не откривам активен линк, затова и аз ще повдигна търсенето за Мерседес Рон.

Търся първа част от трилогията  - Моя вина.
Няма да откажа и останалите части, ако някой разполага и с тях, защото от Rulit свалих втора и трета част, но пише, че са откъси.
sisimishi@abv.bg

# 447
  • София
chanse, благодаря ти. Можеше да се сетя за някои неща, но отдавна не съм работила с текстов редактор. В Propeties не беше чекнато Read-only, но беше такова. Всъщност се оказа, че мога да селектирам и копирам целия текст (но кой да се сети). Сигурна съм, че преди години го нямаше този хак, но тогава ползвах Microsoft Word, а сега съм с LibreOffice. Сега го форматирам, че има размествания и таблици.
Как' Сийка, имам увеличаване на шрифта в ридъра, но в този случай се увеличава само междуредовото пространство. Явно при конвертирането от read-only към epub става така.

Уфф, днес съм много тъпа No Mouth. То не беше конвертиране, а експортиране от Либрето. Сега го конвертирах и стана, явно не е едно и също.  Но ще си довърша форматирането и ще го експортна в PFD да го имам в 2 формата.

# 448
Аз предложих, когато някоя книга се търси направо да се кача тук. И без това си е играчка ако изпращаш през телефон. Който иска да си тегли. И така ще избегнем,, може ли и за мен ''.

# 449
  • Бургас
Всъщност се оказа, че мога да селектирам и копирам целия текст (но кой да се сети).

Тъкмо се каних това да предложа, но сте ме изпреварили. CTRL+A селектира целия текст. После копи и пейст в нов празен файл.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 19:40 от Irene Adler

Общи условия

Активация на акаунт