Търся електронна книга - 45

• 102 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Здравейте, търся книги на Робърт Грийн. Може и на английски да са.

# 451
Здравейте, търся трилогията " Акушерката от Венеция" и "Акушерката на харема" от Роберта Рич- благодаря ви mami_08@abv.bg

# 452
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте, знам, че е поредно питане и прерових няколко теми, но не откривам активен линк, затова и аз ще повдигна търсенето за Мерседес Рон.

Търся първа част от трилогията  - Моя вина.
Няма да откажа и останалите части, ако някой разполага и с тях, защото от Rulit свалих втора и трета част, но пише, че са откъси.
sisimishi@abv.bg

И преди това написахме, че има само фен преводи, официално не е излизала на български книгата.

# 453
Малко оффтопик, но ми е нужен съвет. Намерих една много търсена книга, но е в doc формат read-only. Въпросът ми е може ли да я направя в режим edit, защото искам да променя големината на буквите. Конвертира се в pdf и epub, но много ситни буквите. Може някой да знае някой хак Blush

По отношение на темата, която се коментира, нека се избягват големите чаршафи. Знаем, че "благодаря"  е спам, но понякога е учтиво да го напишем. Но можем просто да се обърнем към потребителя с името и да му благодарим, а не да цитираме няколко вмъкнати мнения.

Понеже чета много на английски, ползвам няколко сайта - z-lib, anna's archive, libgen + пиратския залив. Дали има други сайтове / торенти, в които да се ровя, ако тези се окажат малки? Или ако ги хакнат американските власти Sunglasses

Здравейте,
Може ли информация за са такива сайтове но за аудио книги. Simple Smile

# 454
  • София
https://annas-archive.org/search?q=robert+greene

така ли е името на английски, първо проверявате как се пише на англ, покрай това може да излезе някой блог, страница на автора и да се намерят други интересни неща, ютуб канал и т.н.
Заглавия на книги как са точно, аз проверявам в амазон, после в някоя търсачка намирам автор,  книгите
много съм доволна от Anna’s Archive
Здравейте, търся книги на Робърт Грийн. Може и на английски да са.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 18:06 от milka22

# 455
Здравейте,
akniga.xyz
baza-knig.ru

# 456
Здравейте! Идвам с една нестандартна молба. Никъде не мога да намеря Смъртта на Иван Илич на Толстой. Дали случайно някой разполага с нея?

# 457
  • Бургас
Сиела обявиха,че ще пускат трите книги на Мерседес Рон . Дотогава може да гледате филма по първата част. Има го по торентите. Вероятно има разлика с книгата, но пак е нещо.

# 458
Здравейте,
akniga.xyz
baza-knig.ru

Благодаря за отговора, дано не прекалявам, но има ли такива сайтове с айдио на английски език, защото в тези двата намерих само на руски.

# 459
Здравейте! Търся четвъртата книга на Дебора Харкнесс от поредицата “Аз, вещицата”. Книгата се казва “Преобразени от времето”.Никъде не успях да я открия и ще бъда много благодарна Heart
Имейл:  vivovva950@gmail.com

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 12:12 от Анонимен

# 460
  • Лондон
Много моля , за книгата " Пасиансът на архангелите "на Мария Лалева.
e206@abv.bg

# 461
Здравейте, търся Ерик Бърн - "Игрите, които хората играят".

# 462
  • Сред мелниците
Моля помогнете, не схванах как да ползвам линковете от първа страница.
 Като кликна не избраната книга ми се отваря страница с маймунски символи. За архивите на  Моята библиотека става дума.

Edit. С помощта на Clo + Digesta
 вече имам двете последни кники от поредицата,  която търсех. Момичета БЛАГОДАРЯ за търпението,  с което явно отговаряте за стотен път на този въпрос,
 отивам да чета, благодарение на вас!

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 22:31 от В (като Вятър)

# 463
  • Бургас
Дайте скрийншот.

# 464
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за Финалът.
Случайно да имаш -Къщата на шпионите-Даниъл силва

Не съм я срещала електронна. Аз го събирам на хартия и затова не следя какво излиза сканирано

Общи условия

Активация на акаунт