Търся електронна книга - 45

• 102 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Пазя извън четеца само книгите, които на мен са ми харесали, всичко друго трия. Правя го основно за да ги дам на някого за четене. Имам приятелки, които не са в групи или тук и няма откъде да теглят, а тук каквото се е търсило и  съм имала винаги съм изпращала.

# 481
И аз слагам на четеца на майка ми и после изтривам всичко четено, защото забравям заглавията и се обърквам .
Как' Сийка поддържане на подредена и сортирана библиотека си е ресурс и то основно времеви .
А и способност на някой като подреденост , организираност.

# 482
Точно за това не ги трия сега . Ще ги кача на флашката ,а след това ще ги изтрия от телефона . А ако трябва да пращам ще сложа флашката на телефона и ще ми излязат . Винаги ще ми е в чантата за всеки случай . Те повечето са по групите и сайтовете така, че не е невъзможно да се намерят .

# 483
Търся "Силоз" на Хю Хуи.

Защо имам някакъв спомен, че се коментираше, че преди е била с друго име? Ако някой я има под каквато и да е форма или име, нека сподели.
https://www.rulit.me/author/haui-hyu/tel-bg-download-770205.html
https://chitanka.info/person/Hugh-Howey
Това е книгата,на български няма преведени предисторийте излязли  всъщност след тази!
Обърнете внимание на анотацията и името на автора
Оригиналното име на книгата е Wool (2011)-Вълна , Силоз е името на филма, сега я преиздават с това име.

Гледам, че "Силоз" е с 656 стр., а "Тел" е с 528. Дали има разлика между двете издания по отношение на съдържание или не знаете?

# 484
И аз чета от телефона или таблета, прочетените ги качвам на лаптопа и съм ги подредила в папки по автори и всичко си пазя.

# 485
Някой има ли в .mobi  Ден последен - Стоян Загорчинов?

# 486
А. Ф. Стедман — Скандар и крадецът на еднорози, Фарида Абике-Имиде — Асо пика, Прокълнатият карнавал и други бедствия — под редакцията на Рик Риърдън, Лий Бардуго — Зад прага на ада, Ел Феъри — Академия за магьосници — който се интересува, на лични.

# 487
  • Бургас
Ако никой не си пази вече прочетените книги, откъде ще дойдат всички тези, които се търсят тук? Или само нечетени книги трябва да се пращат? Simple Smile

Именно и аз това си помислих. Grinning
Аз трия само тези дето не са ми харесали изобщо. Иначе пазя всичко в облаците. Имам и архивно копие на всичко в Читанка до не помня коя година (самите те го качваха в торентите), за всеки случай ако дръннат и този сайт.

# 488
Дрънват, една дама архивира ,  заради сигнал и натиск, друга май заради  липса на интерес, от първия  още си тегля стари книги, не успя да изтрие всички потребители ,над 100 хил бяха, та имах късмет и тихо си тегля. че ми изгоря компютъра точно като ги систематизирах и а днес да ги заоблача , не успях.
 Ще притискат все повече, но кой  има пари за толкова ,колкото чете?

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 17:36 от Бор_яна

# 489
Я кажете моля, някой знае ли защо, от читанка не публикуват книги, които са готови за сайта от няколко години, и вече е минала отдавна, официално обявената от тях дата за пуликуване?

Например тази която търся
https://chitanka.info/workroom/entry/13469

# 490
  • Бургас
И аз това съм се чудила. В последно време качват все по малко. Понякога минава месец-два без да са качили нито една книга, а има много чакащи за качване. Може би хората, които се занимават с това са твърде заети, не знам.

Аз лично преди няколко години предоставих 2 книги готови, които не се нуждаят от редакция. Още не са качени. Нещо тотално стихна ентусиазма на хората, които управляват сайта.

# 491
Я кажете моля, някой знае ли защо, от читанка не публикуват книги, които са готови за сайта от няколко години, и вече е минала отдавна, официално обявената от тях дата за пуликуване?
Каква официално обявена дата, сайтът е пиратски Satisfied

# 492
сигурна ли си ? и рулит ли е пиратски ?
много са популярни

# 493
Всичко без пари  е.

# 494
Каква официално обявена дата, сайтът е пиратски Satisfied
Подходящо е да споменем ,че създателите насайта са спечелии в Европейския съд, за това е бил възтановен след няколко спирания, и за това има правило  да не се качват книги излезли след 2018г.- за момента.

Общи условия

Активация на акаунт