💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 192
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Оряшкова и Дунев - срам и позор!

Изключително продажни и безхарактерни! Не е за вярване , че са стигнали до такива успехи в спорта!

# 121
Дунев и Оряшкова дали ги е срам като се гледат?! Хайде другите мишоци са ясни.

# 122
Не знам на мен всички много ми олекнаха включително и Рълев. Имам само едни Момчи и Благо и донякъде Радо тва е.

# 123
  • Варна
Аз, ако съм на мястото на Мастагарков хич няма да си давам зор за битките. Не да саботира, просто да си ги кара по лекичко

# 124
Отвратни са ми всички синьоци без М&М.
Дъно сте, мишоци!

# 125
  • Другата България
Наистина няма как този човек да остане в това племе. Ако това стане, ще е ВСЕКИ път на номинация, на елиминация, капитан, на битка, в битка, зад битка.....ясно е вече, че Мартин и сие докато не го довършат, няма да се откажат. Единственият начин е да смени племето, затова продължавам да вярвам, че това ще залегне в сценария, дори и да не е било планувано предварително. Единствения негатив е, че след него на пангара излиза Момчи. С контузията си.

Дунев е наистина адски неприятен тип, този ще стигне до финал ей така, криейки се зад гърба на Мартин и Денислава като типичния плъх.

# 126
Нещастници!
Браво на Момчил.
Дунев, олимпиецо, пълен мухъл. Вечният втори.

# 127
Мале, как ме е яд че този го пратиха на Чистилището, когато трябваше да си го пратят вкъщи.

# 128
Аз Оряшкова по я разбирам варди си Мишо пък и е нова в племето, ама страхливият Дунев ми олекна много, особено че неговият глас нищо нямаше да промени. Амаа страха му от Мартин и сие е очеизваден. Смешко.

# 129
  • София
Мартин=ДЪНО! - и точно с главни букви. Той не само е неприятен, той просто е лош и злобен човек, безскрупулно ще прегази всеки срещу него.
Оряшкова и Дунев олекват все повече.

Момчи, евала че показваш какви трябва да са мъжете.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 18:51 от Eiger

# 130
Виолета в извънредно едър план я дадоха при съобщението на Цвети, беше отвратителна - препечена злобна физиономия, омазана с олио, дано да не я сънувам! Събщението на Цвети беше точно в целта. На Рълев изобщо не му стана приятно, но тъкмо е повод да се замисли, че и той голям схемаджия от първия ден. И Виолета, и Рълев направиха много грозни коментари за Цвети - техен доскорошен съотборник. На Рълев Виолета му е катализаторът, за да си покаже характера ...

В синьото племе няма мъже, на Мастагарков му съчувствам, поне има железни нерви, аз нямаше да изтърпя.
А ДЪнев защо продължават да го пазят, може да има споразумение с продукцията, вече това си мисля. Оряшкова е разочарование за мен, не знам как са станали победители и шампиони тези спортисти - тя и Дунев, нямат нито смелост, нито хъс, нито борбеност.

# 131
  • У Диспансера ...♥♥♥
А не мислят, че ако ги няма Момчил и Мастагара, изгниват на реката тия силните стратези.

# 132
А Дунев за кога го пазят? Ами тази змия Денислава? Само се бият в гърдите колко са силни пък никой не иска да ходи на елиминации..

# 133
Хубавото е, че Благо ходи на срещи, а не на битки.

# 134
  • Варна
Изгубих се вече в тази социална игра . Защо все Мастагара да е капитан, че и нагли племето, що не щял, очеизвадно е че са го нарочили и дай да го ликвидираме.
За Дунев ака олимпийският шампион да кажа, че е голямо разочарование, слоганът "По бързо, по високо, по силно" го е забравил, цял сезон лежпери, щерка си чака, не изказва позиция, собствено мнение няма, мърмори под нос, крие се като мишок, изложи се много.
Виолета ми е черна, та черна, с удоволствие ще я гледам как отпада от играта, дай Боже скоро, Дениславка и тя да и видим гърба тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт