💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 210
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Каква изненада - Дунев пак си извъртя... задницата към "шефчето". Не съм и очаквала, че ще си удържи на думата. Този е такава тиня дълбока, че направо съм безмълвна. Оряшкова и тя същата - безхарактерна, безгласна буква, която се снишава през цялото време, в което и племе да е.
Рълев и той си показва все по-често рогцата. Компанията на Виолета явно провокира неприятните му прояви.

# 136
как искам кражба на капитан барабар със секунданта и Момчи и Мастагарков при бат Крум . Тъкмо да и се стъжни на Виолета . И с голям кеф да видя кой ще е на пангара при стрейшините ако ги нямая двамката

# 137
Хубавото е, че Благо ходи на срещи, а не на битки.
Оле, всеки път се смея като го чуя с това. 🤣

# 138
Елвисът е егати насилникът. Червените смачкаха Цвети, сините мачкат Мастагар. Отвратително ми е да ги слушам.

# 139
Всички много ги е страх от битки бе!
В червения отбор и там едни убавци. Харесвах Рълев , но днес ми стана напълно анти наравно с Виолета.Сините се страхуват от капитанството, а червените не го пускат
 Странно!

# 140
Голям смях избора на капитан при старейшините. Тея хора не осъзнават ли, че се закпават много в реалния живот. Те не са мишки, те са безграбначни. Чисто нападение си е към Мастагарков. То не е лицемерие, то е геноцид. Те са го заклеймили и ще го мъчат до края. Жалко че мастагарков няма дар слово да се защити. Но сега сценаристите ще го бутат като мъченик.
Истината е че мастагарков е силен играч и всички ги е страх от него.

# 141
Възможно ли е днес да е елиминационна и Благо да отпадне? Или да е кражба на капитани? Не ми се вярва цялата седмица да са 8-6.

# 142
Рълев наистина се влияе от Виолета, ако ще и да си играе играта. И реакцията му, когато Цвети го каза, го показва. Може би другарството му с Мартин извън играта подсказва все пак някои негови черти. Като играч продължава да ми е интересен и един от фаворитите.
Остават сал един Момчи и един Радо, дето не са ми се показали като кофти хора засега. Просто трагедия...
Сега дано с капитанството да има повече екранно време Радо, наш политик и капитан Simple Smile

# 143
  • София
Оххх Радо...дано бие на капитанската. Не искам да си ходи толкова рано, ако е елиминация.
Но за разлика от сините, при червените пращат за победа. И са сигурни, въпреки че може да е елиминация.

# 144
  • Другата България
Ха, и Рълев не е. Joy
Агънцето. Като типичния близнак размахва ръце, докато говори.

# 145
  • София
Радо какво коремче е оформил 🤣

# 146
Айде ,Радо капитан!Леко съм изненадана,мислех че ще е Крум.
Успех!

# 147
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
В това синьо племе с изключение на Момчи и Мастагарков са избрани с особен вид конкурс честно. Плъхове, змии, статистки, бабаити, истерици и копаят ли копаят дъното.
Зорлем харесах Благомир и съм за него, Момчи не заслужава да стои в това токсично племе.

# 148
Единственото положително е ,че поне готини битки ще гледаме във вторник.😁 Стискам си палци на Радо, сориии моделчето ми.😉

# 149
  • Варна
    чакам да почне Ралица

Общи условия

Активация на акаунт