💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 817
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 455
Анкета от официалния профил в инстаграм

# 1 456
# 1 457
  • BG-DE
Абсолютно, и според мен Мартин е толкова самовлюбен, че сигурно се опиянява от това да е център на внимание без значение с какъв знак 😊
Не го мислете Марто.Той се" храни "от хейта.Sweat SmileИзглежда като човек който обича да е център на вниманието, няма значение дали  е с нещо положително или отрицателно Simple Smile

# 1 458
Ама Марто какво се чуди: с неговите камъни по неговата глава.Аа сетих се, ние си му гледаме връТките и си го знаем, но играчите дето ги лоботомира вътре не са наясно,сега му гледат стратегиите.Има защо да пикае газ.
Не разбрах с какво точно наплаши или зариби Мишо, пък и Виктория, че да са му толкова верни
Да , и аз! Явно не са ни дали да видим, много е неща.Ние решихме и Марто каза или обратното, но все тая.

# 1 459
  • тук и там
Ние не го мислим,ама сериозно-как е възможно да се харесва такъв ?!

# 1 460
  • София
Имаха един лайф 4 човека, от които Марто и Благо. И ги питат: “Приятели ли сте? Оправихте ли си отношенията?”
А Марто каза: “Гледайте, гледайте , интересни неща сте стават! Ще видим 🤭”

# 1 461
Емануела правилно решение е направила че се отървала от г-н Елвис: https://www.marica.bg/lajfstajl/emanuela-balva-zmii-i-gushteri-e … denie-v-jivota-mi

# 1 462
  • София
Ми няма как да го харесам тоя Мастагар  Rolling Eyes /гледам с 15-20 мин. закъснение/!
Не само по лична инициатива се заизвинява на Мартин след играта, но и той поиска да поговорят двамата! А след като говориха,  200 пъти му благодари и изказва съжаление, че несъзнателно го номинирал 2 пъти и се радва, че най-после се разбрали да играят двамата... и т.н.,  и т.н. А после, каза, че Мартин поискал да говори с него!
Мноого кофти характер!
Да, силен е физически, играе до откат и от сърце, но този миши характер хич не ми е по вкуса! SmirkRolling Eyes
Човешки оксиморон!

# 1 463
Не ги е наплашил просто е изключителен манипулатор и ги омагъосва  с приказки.

# 1 464
  • Асеновград
Мартин откачи , много е лошо когато сам се оплетеш в мрежите си. Направо ми става неудобно да го слушам , как обижда Мастагарков...то бива бива ама това е прекалено. Останалите слушат и си траят , така ми се иска стрина да полудее и го постави на мястото му. После да подхване и глупавата си дъщеря.

# 1 465
Дяволче с този ход каквото и да направи Благо до края си заслужава 3 плюса до края на предаването. Joy

# 1 466
На Мартин що му викат Елвиса. Знае ли някои

# 1 467
# 1 468
  • Някъде там...
Тези нещастници чакаха Радо да напусне и тогава започнаха да дават плуване. 😡😠
И аз за същото се ядосвам. И утре яко плуване!

# 1 469
Ама Марто какво се чуди: с неговите камъни по неговата глава.Аа сетих се, ние си му гледаме връТките и си го знаем, но играчите дето ги лоботомира вътре не са наясно,сега му гледат стратегиите.Има защо да пикае газ.
Не разбрах с какво точно наплаши или зариби Мишо, пък и Виктория, че да са му толкова верни
И двамата за които се чудиш са с манталитета да си траят,да не си позволяват да мислят,да нямат чувства.За да са добре.Нагаждачи сър.Стават за български политици.

Общи условия

Активация на акаунт