💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 884
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Другата България
Скрит текст:
И Мастагар пресоли манджата.
Готов беше да клекне на Мартин, така го погледна на онази маса в очите и се зарадва, че евентуално ще му се разминава вече, а сега наежи гребена и вече смени репертоара. Няма как да си променя мнението за него, и продължавам да смятам, че ще изработи и Крум и Калоян.
Абсолютно съм сигурна, че продукцията е подшушнала на Мастагарков да каже за този разговор с Марто.
О, да, това да, даже го писахме, спор няма.
Но имах предвид сега, при Гладиаторите, когато разказваше отново и отново какво се е случвало при сините, а Виолета го “работи“ както си знае и Мастагар пее, ли “пее“! От другата страна Крум го четка как племето е станало по-силно, откакто той е дошъл, и Мастагар наистина се сети, че има топки.
Ами, Мартин поне държи една линия, не криволичи.
А Мастагар верно е/беше с всички, само и само да им се хареса и да е доброто момче.
На кой ли не се подложи. Затова и когато се кълнеше на Момчил в онази битка, с плочките и паметта, че ще е до него и ще “изоре арената заради него“, изобщо не му повярвах. При първа възможност ще го прецака, ако може.
Ами, не се прави така. Когато се опитваш да си добър с всички, си лош за себе си.
И няма как всички да те харесват.
Утре пак ще плакнем очите с плуване. Много плуване. Логично червените трябва да загубят.
Някой видя ли нещо в очилата на Димо?
....
Утре пак ще плакнем очите с плуване. Много плуване. Логично червените трябва да загубят.
Някой видя ли нещо в очилата на Димо?

Ако видях правилно... байряк кармазъ. Confounded Disappointed Relieved
Но пак ще го погледна промото.
Тоест, логиката ми е правилна?
И по-добре, ако е така, че иначе трябваше наистина да пращат Виктория.

Мишо колкото го харесвам като физическо представяне, толкова ме разочарова от друга страна. Да, вероятно е стратегия да се прикрепи към “силните на деня“, ама защо го е страх да се обърне срещу Дуньо? Не да се обърне, а да е конкретен? Заради Никол ли?

# 1 471
Старейшините вместо да се обединят да номинират Мартин, заради това, че заради него, не само изгубиха по-силен от него играч, но и спечелиха силен съперник в другото племе, продължават да блеят. затова "стратегически" ще падат един по един.

# 1 472
Мери просто Мишо се държи за Дени и Никол в този случай .Разбирам го, от ден едно за заедно .Обещали са си ,и вярвам честно казано в тази тяхна дума.Затова и той играе с Мартин .

# 1 473
  • Варна
Ама Марто какво се чуди: с неговите камъни по неговата глава.Аа сетих се, ние си му гледаме връТките и си го знаем, но играчите дето ги лоботомира вътре не са наясно,сега му гледат стратегиите.Има защо да пикае газ.
Не разбрах с какво точно наплаши или зариби Мишо, пък и Виктория, че да са му толкова верни
Да , и аз! Явно не са ни дали да видим, много е неща.Ние решихме и Марто каза или обратното, но все тая.

Нито ги е наплашил, нито ги е зарибил. Нормална игра от тяхна страна - влязоха по-късно и усетиха от де духа вятърът, прецениха за себе си и се лепнаха там, дето да са на завет (плюс по-ранни връзки като Мишо и Дени). Просто със стадото.

# 1 474
  • София
За да не излезе, че щом не харесвам Мастагарков, значи харесвам Мартин, само ще отбележа, че в самото начало още заявих неприязанта си към него и то неколкократно, но тук почти всички бяха възхитени от него.

# 1 475
Мартин просто изчетка малкия Мишо на съвета като довереник и си го добави за глас. Михаил от Чистилището е с Дени. Утре ми се струва, че пак Сините ще паднат и Оряшкова като достоен световен шампион ще се изправи срещу Дунев.

Сега е редно Гладиаторите с Мастагарков да бият и мачкат мартинките.Wink

# 1 476
Чисто удоволствие беше епизодът! Не го знам Мартин какъв покерджия е, ама с тази ръчичка трепереща и това зачервено лице едва ли може да излъже някого наистина, особено майстор. Тези в племето не ги лъже, просто там са страхливец до страхливеца с изключение на Момчил. Според мен, докато Елвиса разсъждаваше за това какъв интригант е Мастагарков, Денислава наистина се разсмя от сърце. То бива бива да откриваш себе си в другите, ама чак пък толкоз... Голямо разочарование е този Елвис - лигав, дребнав, злопаметен и дребен човек. Язък му за претенциите. Ядосвам се на себе си, че в някакъв начален момент го харесвах.

# 1 477
  • Другата България
Мери просто Мишо се държи за Дени и Никол в този случай .Разбирам го, от ден едно за заедно .Обещали са си ,и вярвам честно казано в тази тяхна дума.Затова и той играе с Мартин .
Да, да, това е ясно.
Но защо номинира Момчи, а не Дуньо, като Мартин и Дени?
Според мен той не харесва Момчи заради Васко.
Което не е ...ок. За мен.

# 1 478
Да, да, това е ясно.

Конкуренция ,Мери .Това е което вижда в него .И затова не го харесва Smiley

# 1 479
Да, да, това е ясно.
Защото знаеше, че няма да е Момчил. Хем не предава Дунев, хем не цака плана на Мартин.

Мартин нали се заричаше, че не иска да засрамва дъщерите си, не знам сега как са нещата. Но както на съвета, когато го номинираха, така и днес показа, че не е адаптивен и щом не е в пълен контрол не знае какво да прави.

Момчил много хитро се предложи, хем да махне мишената, хем да види какви са нагласите.

# 1 480
  • София
Мартин нали се заричаше, че не иска да засрамва дъщерите си, не знам сега как са нещата. Но както на съвета, когато го номинираха, така и днес показа, че не е адаптивен и щом не е в пълен контрол не знае какво да прави.
Те пък щото не познават баща си... ние за 1-2 месеца го разбрахме, а те го виждат откакто са родени.

# 1 481
Абе, от чистилището май ни един читав не излезе!?

# 1 482
  • Другата България
Скрит текст:
Да, да, това е ясно.
Защото знаеше, че няма да е Момчил. Хем не предава Дунев, хем не цака плана на Мартин.

Скрит текст:
Момчил много хитро се предложи, хем да махне мишената, хем да види какви са нагласите.
Скрит текст:
Да, да, това е ясно.
Конкуренция ,Мери .Това е което вижда в него .И затова не го харесва Smiley
Да, прави сте и двете.
Като мине първоначалната ми “еуфория“ и започвам да разсъждавам по-трезво. Blush
Ама трябва да ми се подскаже....

# 1 483
Васко, но уви рано отпадна

# 1 484

Излезна.Васко,но продукцията набързо го сготви !

Общи условия

Активация на акаунт