💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 880
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Другата България
Е, Дени е трябвало от Чистилището да стигне до №1, като Алекса, ама....греда.

# 1 486
  • София
И аз споделям мнението на Мери.
Мишо си следва Дени.Двамата недолюбват Васко,незнайно защо и по тази линия и Момчи.
А аз харесвам Момчи и Васко и по тази линия не харесвам Мишо Simple Smile
Няма мнение,за мен е твърде хлъзгав.Изобщо няма общо с широкоскроеното му братче.
Дунев,миличкият разбра какво е да си Благо.И как се вкопчи с глас към Момчи.Срам ме хвана.
А Мартин,то не се издържа,хора Simple Smile
На мен вече ми е смешно.Нямам търпение за втори рунд утре.
Направо им се дразня на Нова.Нямат ли като Войо "гледай напред" Simple Smile
Денка да скокне да му направи чайче нещо с мента,глог.Според мен Марто сериозно вдигна кръвното.

# 1 487
С една дума да обобщя днешното представяне на Мартин - ЖАЛЪК във безсилието си да надиграе Благо!
Утре ще продължи с бълването на вулгарности ( надявам се дечицата му да не ги чуят).
Човек трябва поне малко да е уважителен и да има граници!

# 1 488
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 1 489
  • София
Много кринджав съвет! Мишо доста се поизложи. Дунев - веднъж мижитурка, мижитурка докрай.
Мартин полудя, направо се запени, че Мастагров лекичко го наигра и му пообърка планчето. Хубаво му беше хахо-хихо и в игри и закачки стратегията вървеше лежерно. А сега ще трябва да се разправя с цупните и жалКването на Дунев. Joy
И понеже днес малко се изложи, утре циркът ще е още по-голям.

Момчи пък не трябваше да се самопредлага, за мен не е оправдан такъв риск. Разбирам, че за него е въпрос на чест и не се страхува от битки, но всичко се случва. Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода....

# 1 490
Вярно! Той толкова рано отпадна, че направо го забравих. 😒
Абе, от чистилището май ни един читав не излезе!?
Васко, но уви рано отпадна

# 1 491

Аз се чудя Фордо и ко колко ли пъти е трябвало да променят сценария,та накрая да се стигне до Рълев Smile

# 1 492
  • Другата България

Аз се чудя Фордо и ко колко ли пъти е трябвало да променят сценария,та накрая да се стигне до Рълев Smile
Като гледам наличния персонал, надали му е било трудно. Joy
Като изключиш Момчи, за когото от ден едно е заложено да НЕ Е №1, кой остана?
Калоян, аз до скоро вярвах, че е той, смятай.

# 1 493
Мишо,Радо, Крум, Цецо, Благо. Всички тези според мен са добра опция за победител

# 1 494
Мишо,Радо, Крум, Цецо, Благо. Всички тези според мен са добра опция за победител
Особено в този ред Wink

За мен Теодора трябва да бъде номинирана при Гладиаторите - по принцип беше взета като бушон, а и вече втора игра е доста компромисна (макар и днес да не даде реално отражение).

И май е единствената в цялото предаване, чието напускане няма да се отрази никак на историята, а само на коалициите. Не помня досега герой, стигащ до топ 15 да има чак такъв едит, дори поддържащ образ не мога да я нарека.

# 1 495

Цецо не трябва да се коментира даже😄.Е там беше гаврата на сезона !!!

# 1 496
  • София
Според мен, ако утре загубят отново сините, няма Момчил да е номиниран. Или поне Дунев ще опита да направи нещо по въпроса, така че да е една от двете: Виктория или Оряшкова. Лесно ще навие поне двама, че е лошо на 100% да рискуват силен мъж, но основното ще е, защото той срещу Момчил няма да иска да се изправи, защото почти няма шанс. Пиша "почти" само заради продукцията, като цяло смятам, че срещу него не би имал шанс.

# 1 497
Все си мисля, че победителят този сезон е трябвало да бъде някоя амазонка, в краен случай Виолета Grinning

Но телефонгейт - Ситнилска и Ива вън, Виолета пък се контузи, а не мисля, че Оряшкова и Теди имат реални шансове.

# 1 498
Марто бесен, че Мастагарков им развали играта Simple Smile
МУ развали!
Викаш къде я слагам Денислава … Simple Smile

# 1 499
Мери просто Мишо се държи за Дени и Никол в този случай .Разбирам го, от ден едно за заедно .Обещали са си ,и вярвам честно казано в тази тяхна дума.Затова и той играе с Мартин .
Да, да, това е ясно.
Но защо номинира Момчи, а не Дуньо, като Мартин и Дени?
Според мен той не харесва Момчи заради Васко.
Което не е ...ок. За мен.
Още преди съвета каза, че не иска да гласува за Дунев, затова и не го направи. Все пак човекът почти еднолично ги отведе на резиденцията.
Голям е шансът вторият номиниран да е слаб и/или контузен играч, защото има доста такива в играта, така че на Момчил щяха да му дойдат супер 100 гроша, а и щяхте да го гледате в още една битка. Вместо да благодарите на Мишо и Дунев, че са му дали шанс, вие им се ядосвате. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт