💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 140 953
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 195
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Марто беше голямо дърво на тази люлка, не трябваше да им дават шанс за смяна, ама нали сега е техен ред да са на "Колизеума". Агънцето и то не се справя блестящо, язък че Рълев се пъне толкова, но не може да компенсира сам. Трябваше да сложат Крум на мястото на Радо като имаха възможност за смяна.
За утре се надявам битката да е с кражба на капитан и да освободят Мастагарков от непрестанните плюнки на останалите. Ако може да е и с Момчи, още по-добре. Тъкмо ще живне и коалицията на КиК и ще стане интересно.

# 196
Мастагар няма да прокопса и при червените. Ще кацне при тамошния терорист Вила 🙄

# 197
  • Другата България
Като се сетя Елена и Стефания какво правеха на тези люлки....

# 198
Шегата на Рълев в събота за размяна,а сега Благо казва на Калата,че иска да го отвлекат.Май е ясно на къде отиват нещата. Simple Smile

# 199
  • София
Ей, в една битка да има полза от Дунев

# 200
  • Другата България
Шегата на Рълев в събота за размяна,а сега Благо казва на Калата,че иска да го отвлекат.Май е ясно на къде отиват нещата. Simple Smile
От миналия понеделник го чакам аз това....Blush

# 201
Мале, невротичната логорея на Мартин не се търпи! Емануела /или каквато там беше/ да си прави курбан всяка година, че се е отървала! Може би има по-лесни за преглъщане нарцисисти, но Елвиса не е от тях!
Оряшкова продължава да разочарова, а Дунев закотви на вечния минус. Денислава също едва търпя. Силно се надявам Момчи и Мастагарков да изпратят Мартин у дома, друго не ме интересува.

# 202
От миналия понеделник го чакам аз това....Blush
Да,ама ако е елиминационна?

# 203
Мотаят се  Гладиаторите.

# 204
  • София
Благодаря за новата тема! Прекрасна както винаги!
Гласове за Виолета, Дунев и Мартин, като последният ми е най-неприятен. Беше трагикомичен на люлката.

# 205
Мале, невротичната логорея на Мартин не се търпи! Емануела /или каквато там беше/ да си прави курбан всяка година, че се е отървала! Може би има по-лесни за преглъщане нарцисисти, но Елвиса не е от тях!
Оряшкова продължава да разочарова, а Дунев закотви на вечния минус. Денислава също едва търпя. Силно се надявам Момчи и Мастагарков да изпратят Мартин у дома, друго не ме интересува.
Ама тя и Емануела е бая устата, там надали Мартин е успявал да вихрил толкова 😄,но сега наваксва.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 15:15 от cool_style

# 206
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама Гладиаторите си играят по гладиаторски. Старейшините си помагат, казват им кога да се залюлеят, кога да се пуснат надолу, а при червените никой на никого не помага, всеки се люлее нагоре-надолу без синхрон, никаква идея и стратегия, всичко са оставили на късмета. Виолета мълчи, Радо мълчи, Калоян мълчи...

# 207
Малеее, Дени как врещи.

# 208
  • София
Невероятно представяне от Дунев и Виктория на люлките.

# 209
  • Другата България
Димо: “Страхотно преминаване на Гладиаторите, блестящ Рълев!“ Joy
Димоооо, Рълев играе с Крум, не е сам, и откакто Крум зае мястото на Радо, играта им потръгна.
Та, с този уинър едит на Ръльо понякога дразнят, знаем вече, споко. Blush

Общи условия

Активация на акаунт