💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 330
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Другата България
Много гадно ако товарят с тежести помощниците.
Точно тях ще товарят.
Момчи с контузеното коляно.....

# 1 981
Мастагарков и Момчил ще са според мен секундантите.
Рълев се провали като лидер в тази битка. На червеното племе това му липса по принцип от много време - някой, който да стикова хората, да ръководи и да го слушат. Това, което Момчил прави за сините в момента и което преди това правеше Мартин.

# 1 982
  • София

Винаги така е било на тази битка. Не помня в сезон 3 кое девойче товариха яко. Май Елизабет беше, ама не съм сигурна

# 1 983
Много неприятни са ми всички, и сини ,и червени, сините две идеи повече. Включително Момчил, покрай сухото гори и мокрото няма как след като движи в тая компания. Едните флегматични,без живец ,бързо се спихват . Другите пък като напушени -то викове ,крясъци, хилежи.

# 1 984

Винаги така е било на тази битка. Не помня в сезон 3 кое девойче товариха яко. Май Елизабет беше, ама не съм сигурна
В миналия сезон бяха Алекса и Жоро.
О, не, грешка! Бяха Жоро и Мирослава! А Алекса слагаше тежестите по Мирослава!

# 1 985
Хм, ама Димо не каза ли нещо като "тежестта е почти колкото собственото Й тегло"?!? Или да е казал "собственото ИМ тегло"?

Поправка, върнах си още няколко пъти да го чуя и да, по-скоро казва ИМ.
То й няма логика да е някой от помагачите точно жена хаха

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 22:24 от NoraSimeonova

# 1 986
  • Другата България
Пълни ми очите това момче, Момчил, наистина се раздава за всичко и всеки, личи, че “гори“ на арената.

За червения съюзник съм раздвоена.
Ако Крум/Калоян са номинирани - Мастагар
Ако е Теди - Рълев.

# 1 987
  • софия
Старейшините бяха наслада за окото. Оряшкова показа какво е воля в Игри на волята. Евалата, че тази жена направи невъзможното да се задържи на въжето.
 Вили ми е жал да я гледам. Поклон и за нея, че не се отказва и действа отвъд възможностите си.
 Калоян си няма идея къде се намира, кой е и защо е. Мадагаскарков беше решил, че е украшение на носа на лодката. Да стои и да хубавее, пък кой ще насочва не е негова работа.
 Утре убиха изненадите в зародиш. Защо изпляскаха двата гласа на Благо пред всички.

# 1 988
Хм, ама Димо не каза ли нещо като "тежестта е почти колкото собственото Й тегло"?!? Или да е казал "собственото ВИ тегло"?
в края каза даже,че тежестта е повече от собственото им тегло.

# 1 989
  • София
Аз чух "собственото ИМ тегло".

Няма що, ще минем без изненада на съвета. А това беше шансът да шитнат Виолета. Е, явно няма, и червените ще хващат плесен на реката.

# 1 990
След колко време е обединението, че вече не се трае?

# 1 991
Гледах с леко забавяне, но вас изчетох поне. Grinning
Значи като започнаха тая Виктория да я дават на синхроните ми стана ясно кой е победител - то беше смях, щастие, блясък...
Крясъците на Денислава вече много ми действат на нервната система Grinning Мартин удря дъното вече с тия изблици, истерии и обиди. Не се ли замисля, че децата му го гледат, най-малкото не му ли пука какъв пример им дава?!
Във водата червените си бяха трагедия и утре ще се номинирВат заслужено, стринка ще си похарчи имането ми се струва. Grinning

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 00:24 от Sugarchen

# 1 992
  • Другата България
Много грозно е това, което правят, за да задържат всячески Виолета.
Поне да бяха изрязали онова, което самата тя каза - че куците коне трябва да се елиминират.
Едва крета, едва се влачи, но седи и не се отказва. А покрай нея горят качествени хора.
Сега и на Мастагар за гласовете ѝ снесоха, ще си купи гласове, и след Радо ще покажат пътя на Теди.
“Страхотна“ коалиция, няма що.
Ако не е тя, вероятно ще е Крум. И това съм писала защо - Калоян е по-лесно манипулируем от него.

# 1 993
Мимето не й ли е неудобно вече да стои още в играта!? Да си измисли някакъв предтекст и да напусне, а не да влачи назад толкова хора със себе си. Ще си остават кожата по уредите, ама да са в играта. А във ФБ брат й как се жалваше и с обвинителен тон упрекваше коментиращите, че видите ли ние не сме знаели какво са преживели семейството и Мимето!
Все едно някой е опрял пистолет в главите им!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 08:41 от mery_poppins1

# 1 994
Сценарият върви с пълна сила. Чак стана скучно за гледане

Общи условия

Активация на акаунт