💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 327
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Буркина Фасо
Явно му е важно да е капитан само за да са двата гласа в тяхната коалиция.
това е основното.

# 1 966
Нещо ми се види, че ръката, която дадоха е на Рълев. Интересно ще е той да отиде на битка.

edit: Забравих за имунитета му.

# 1 967
В едно племе, разбирай в един народ, винаги има идивидуалности и индивидуалисти, мишоци и други животинки набедени с човешките слабости! НО на битка, на война, в бедствия племето/народът трябва да мисли като един!

# 1 968
Утре тежка, мъжка битка.
Интересно. Крум или Калоян. Предпочитам и двамата.

# 1 969
  • Другата България
Раличке, а защо сега не попита като вчера #КОЙ измисли стратегията?
М?
Знаем, Раличке, който каквото си е заслужил, нал тъй?

# 1 970
  • На Изток от Рая
Като гледам елиминационната битка май ниминираният ще е мъж, в най-лошият случай Теди.

# 1 971
Нещо ми се види, че ръката, която дадоха е на Рълев. Интересно ще е той да отиде на битка.
Рълев е с имунитет. Може да иде като съюзник

# 1 972
  • София
Е, хубава работа! Ралица защо снесе за двата гласа на Мастагарков?! Много ясно, че другата коалиция ще си купят гласове, като са предупредени, че нямат надмощие при гласуването.

# 1 973
На Мастагарков по-добре четка и паста за зъби да му бяха дали като на Виктория. Да има някаква полза.

# 1 974
Той нямаше ли имунитет - онази огърлица със сладоледените фуниики, дето не се знае къде успява да скрие

# 1 975
  • София
Той нямаше ли имунитет - онази огърлица със сладоледените фуниики, дето не се знае къде успява да скрие

Може да е съюзник. Залагам на Момчил за Дунев, но при червените зависи как ще се развие съвета.

# 1 976
Тежестта я носят помощниците. Номинираните им слагат тежестите.

# 1 977
  • Sofia
Утрешният съвет ще е Игри по волята... Така ми намирисва.

# 1 978
  • Другата България
Скрит текст:
Сега е зле наистина.
В понеделнишката битка се преби.
Дотогава се правеше.
Ама то нали знаеш - това като с фалшиВите болнични.
Като вземеш такъв, на ден две си болен. Blush
Сега е малко като лъжливото овчарче, но в понеделник паданията ѝ бяха зверски.
Каквото и да говорите, Виолета най-много си травмира ребрата, вадейки сама онези дънери, а както знаем ребрата болят зверски и то със закъснение, но болката трае продължително и боли зверски! Наистина! И го казвам от опит...
Но, разбира се, щом не е раменцето на Мастагара, то на нея нищо и няма и лъже грозно... Rolling Eyes

А паданията в понеделник са си отделна травма и пак не обикаля като цветарката Мастагар от човек на човек с влажен кравешки поглед... Във Виолета, каквато и да е, има повече мъжество от тази хлъзгава медуза. Rolling Eyes
Изобщо не ми е ясно защо говориш на мен и кои сме “ние“, но нещо си в грешка. Аз съм от НЕхаресващите Мастагар и една от най-критикуващите го. Не харесвам и Виолета, и съм сигурна /а и тя си го призна/, че в битката, в която слагаше крилата на онова ...нещо на главата му, Радо се пулеше като Асен Василев и питаше Рълев “ама защо ги слага на главата, това са....крила“, а Рълев му се скара да мълчи, щото Вила “знае какво прави“....та на тази битка Виолета си саботираше откровено. И симулираше някакви травми, или поне ги преекспонираше. Излишно е да го водим тоя разговор отново, защото нито ти ще убедиш мен, нито аз имам намерение да убеждавам теб.
Сега ме вълнува повече червения съвет, който явно ще е утре, за съжаление. И кой кого как ще изработи, за да му стискам палци и на краката срещу мишок №1.
Това с пъзела няма отношение към никаква травма и тя симулираше невменяемост... факт, но "Дотогава се правеше"
не отговаря на истината, щото беше с травма на ребрата от дънерите и хич даже не се правеше.
За мен отговаря. Нали разбираш /ако разбираш/, че този “разговор“ може да го водим до безкрай, и няма никакъв смисъл, защото моето мнение няма да промениш. Blush
А аз дори не се опитвам да променям твоето, и все още не разбирам защо реши да ги обясняваш тези неща на мен.

Колко “изненадващо“ Ралица снесе на съвета за двата гласа на Мастагара! Смешковци. Естествено, че така Вила ще си купи гласове, да не е луда, тя е наясно, че иначе е на терен. Еееех, Тупар, Тупар.....

Да казвам ли кой ще е съюзника на Дуньо? В спойлерите го прочетох. Joy
ТВ спойлерите, видя се крака на Момчи.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 22:28 от Merri_An

# 1 979
Много гадно ако товарят с тежести помощниците.

Общи условия

Активация на акаунт