💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 330
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Sofia
Абсурдни са червените Hushed

# 1 951
  • София
Айде гласоветеее, развързвайте кесии и да гледаме сеир!😎🍿

# 1 952
И сега господин капитан ще си къта двете девойки, дето ги дърпаха най-много назад.

# 1 953
  • На Изток от Рая
Ей, тая Виолета как веднъж не призна, че някой е по-добър от нея/тях. То беше видно, че Старейшините ги отвяха.

# 1 954
Ааа, обратното на шампиони (в контекст на синоним на победители) било лузъри 🥴.
Да, ама не 🙃.
Ралички, ако ти е по сценарии, веднага да пратят на опреснителен по български този, който е писал репликите

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 22:12 от cool_style

# 1 955
  • София
Ралица точна като по сценарий: Загубеняци бяха червените - с лодка и около нея.
(За догодина - понеже е видно, че си трябва - разните мастъри, дето обучават кандидатите: тренирайте ги да гребат! Плуването, хубаво. Ама има и гребане. И там хич ги няма някои.)

# 1 956
Кой е правил на Мартин тия зъби два номера по-големи 😀

Поне ще му изкарат до дълбоки старини, нали с годините се изхабяват... Joy

Просто се е наложило да ги изравнят с вампирските му , да ги поприкрият

# 1 957
  • София
Сега е зле наистина.
В понеделнишката битка се преби.
Дотогава се правеше.
Ама то нали знаеш - това като с фалшиВите болнични.
Като вземеш такъв, на ден две си болен. Blush
Сега е малко като лъжливото овчарче, но в понеделник паданията ѝ бяха зверски.
Каквото и да говорите, Виолета най-много си травмира ребрата, вадейки сама онези дънери, а както знаем ребрата болят зверски и то със закъснение, но болката трае продължително и боли зверски! Наистина! И го казвам от опит...
Но, разбира се, щом не е раменцето на Мастагара, то на нея нищо и няма и лъже грозно... Rolling Eyes

А паданията в понеделник са си отделна травма и пак не обикаля като цветарката Мастагар от човек на човек с влажен кравешки поглед... Във Виолета, каквато и да е, има повече мъжество от тази хлъзгава медуза. Rolling Eyes
Изобщо не ми е ясно защо говориш на мен и кои сме “ние“, но нещо си в грешка. Аз съм от НЕхаресващите Мастагар и една от най-критикуващите го. Не харесвам и Виолета, и съм сигурна /а и тя си го призна/, че в битката, в която слагаше крилата на онова ...нещо на главата му, Радо се пулеше като Асен Василев и питаше Рълев “ама защо ги слага на главата, това са....крила“, а Рълев му се скара да мълчи, щото Вила “знае какво прави“....та на тази битка Виолета си саботираше откровено. И симулираше някакви травми, или поне ги преекспонираше. Излишно е да го водим тоя разговор отново, защото нито ти ще убедиш мен, нито аз имам намерение да убеждавам теб.
Сега ме вълнува повече червения съвет, който явно ще е утре, за съжаление. И кой кого как ще изработи, за да му стискам палци и на краката срещу мишок №1.
Това с пъзела няма отношение към никаква травма и тя симулираше невменяемост... факт, но "Дотогава се правеше" не отговаря на истината, щото беше с травма на ребрата от дънерите и хич даже не се правеше.

# 1 958
Виолета - "Не бяха по-добри, ние просто нямахме синхрон" - за Златния фонд бисери.

# 1 959
  • София
Ех, Рълев...  Трябва си и акъл. (И за гребането, де. А и изобщо.)

# 1 960
Сега почва голямото смятане и пресмятане.
Ралица издаде Мастагарков за екстра гласовете, няма да има изненадка.

# 1 961
"Как бием? "
"С разлика"

Много бързо забравиха за вчера Joy

# 1 962
  • София
Рълев доста се изложи като капитан в тази битка. Нищо не организира, не нареди стратегия, не поведе отбора, не направи опит да синхронизират гребането... Явно му е важно да е капитан само за да са двата гласа в тяхната коалиция.

# 1 963
Много скучен епизод. Грам интерес нямаше.

# 1 964
Тая Ралица защо изказа за двата гласа на Мастагарков.  Явно Ръльо и тъща трябва да вървят напред 🤬🤬🤬🤬

Общи условия

Активация на акаунт