💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 434
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 935
Сега е зле наистина.
В понеделнишката битка се преби.
Дотогава се правеше.
Ама то нали знаеш - това като с фалшиВите болнични.
Като вземеш такъв, на ден две си болен. Blush
Сега е малко като лъжливото овчарче, но в понеделник паданията ѝ бяха зверски.
Каквото и да говорите, Виолета най-много си травмира ребрата, вадейки сама онези дънери, а както знаем ребрата болят зверски и то със закъснение, но болката трае продължително и боли зверски! Наистина! И го казвам от опит...
Но, разбира се, щом не е раменцето на Мастагара, то на нея нищо и няма и лъже грозно... Rolling Eyes

А паданията в понеделник са си отделна травма и пак не обикаля като цветарката Мастагар от човек на човек с влажен кравешки поглед... Във Виолета, каквато и да е, има повече мъжество от тази хлъзгава медуза. Rolling Eyes
Реално всеки от нас знае, че от нищо нещо! Въпросът е как и пред каква публика го измрънкаш! И колко ще хване дикиш!
Извини ме, но не те разбрах
Но не е и от особена важност! Имах предвид, че на всички  /или почти/ ни се е от нищо и никакво напрягане да стане по-голям болезнен проблем! Едни стискат зъби и нищо им няма, други опищяват орталъка! И трети - хем леко са се ударили, хем вече ще мрат! Отделно има праг на болка, различен за всеки, а театрото е според актьорските заложби! И въпросът е публиката колко прЕценЯ правилно!

# 1 936
  • Другата България
Сега е зле наистина.
В понеделнишката битка се преби.
Дотогава се правеше.
Ама то нали знаеш - това като с фалшиВите болнични.
Като вземеш такъв, на ден две си болен. Blush
Сега е малко като лъжливото овчарче, но в понеделник паданията ѝ бяха зверски.
Каквото и да говорите, Виолета най-много си травмира ребрата, вадейки сама онези дънери, а както знаем ребрата болят зверски и то със закъснение, но болката трае продължително и боли зверски! Наистина! И го казвам от опит...
Но, разбира се, щом не е раменцето на Мастагара, то на нея нищо и няма и лъже грозно... Rolling Eyes

А паданията в понеделник са си отделна травма и пак не обикаля като цветарката Мастагар от човек на човек с влажен кравешки поглед... Във Виолета, каквато и да е, има повече мъжество от тази хлъзгава медуза. Rolling Eyes
Изобщо не ми е ясно защо говориш на мен и кои сме “ние“, но нещо си в грешка. Аз съм от НЕхаресващите Мастагар и една от най-критикуващите го. Не харесвам и Виолета, и съм сигурна /а и тя си го призна/, че в битката, в която слагаше крилата на онова ...нещо на главата му, Радо се пулеше като Асен Василев и питаше Рълев “ама защо ги слага на главата, това са....крила“, а Рълев му се скара да мълчи, щото Вила “знае какво прави“....та на тази битка Виолета си саботираше откровено. И симулираше някакви травми, или поне ги преекспонираше. Излишно е да го водим тоя разговор отново, защото нито ти ще убедиш мен, нито аз имам намерение да убеждавам теб.
Сега ме вълнува повече червения съвет, който явно ще е утре, за съжаление. И кой кого как ще изработи, за да му стискам палци и на краката срещу мишок №1.

# 1 937
  • Буркина Фасо
И не знам колко пъти Димо повтори, че грешно са разпределили тежестта - как пък не се размениха малко
нали ще трябва мандрила да намира кусури

# 1 938
  • София
Заспах на тази биткa😄Не мисля че ще дочакам съвета на червените,😁но все пак ще направя едно предположение .Номинирани Крум или Теди

Защо Крум? Би трябвало да е от другата коалиция?!
Макар че, срещу Дунев си заслужава ❤

# 1 939
Кой е правил тия зъби на Мартин два номера по-големи 😀
Нали ги изми веднъж с въглен на стопанството, той нали е полезен 🤪- може не само да са се избелили, но и да са порастнали😄

# 1 940
  • София
Гладиаторите в индивидуалната част се справиха добре, но като отбор ... мъкаааа, мъка.

# 1 941
Някой вещ дано направи гифче на Крум, докато обяснява на синхрона как един гребе напред, един назад и т.н., голямо малко сладурче е.

# 1 942
  • На Изток от Рая
Мале тоя Калоян седнал отзад, кръстосал краката все едно е на разходка с лодка. Заспа това момче там

# 1 943
  • София
Кой е правил на Мартин тия зъби два номера по-големи 😀

Поне ще му изкарат до дълбоки старини, нали с годините се изхабяват... Joy

# 1 944
Гладиаторите са тооолкова назад, че даже гребат назад 🤔

# 1 945
  • Някъде там...
Крум: Ние реално блъснахме всичко де що може да се блъсне в морето. JoyJoy

# 1 946
Заспах на тази биткa😄Не мисля че ще дочакам съвета на червените,😁но все пак ще направя едно предположение .Номинирани Крум или Теди

Защо Крум? Би трябвало да е от другата коалиция?!
Макар че, срещу Дунев си заслужава ❤

Според мен Мастагарков ще ги изпързаля или няма да си ползва предимството,и затова залагам че ще удрят по Крум.

# 1 947
  • Другата България
Гладиаторите в индивидуалната част се справиха добре, но като отбор ... мъкаааа, мъка.
Ами на Рълев гласа не му се чу.......
Момчи се съдра, и тичаше при всеки да му подава пояса, а на мен очилата ми се изпотиха, нали.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 948
  • София
Крум: "Блъснахме всичко, което може да се блъсна в морето, даже един човек с лодка избяга навътре в морето..."

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 08:29 от Eiger

# 1 949
  • София
Вили срещу Крум ще са номинирани с гласове на съвета, предричам аз. Въпреки, че може да съжалят Вили, че е куца и да стрелят по Теди.

Общи условия

Активация на акаунт