💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 317
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 920
Какви "лузъри", бе Раличке. Български не знаеш ли?

# 1 921
"...и си викам, майко мила, ние не сме за тука"
Ами така си е като трима гребат, трима се возят Trollface

Ралица знае български, ама 'лузър' си звучи по-така, нЕкак по-съкрушаващо от загубеняк.

# 1 922
Виолета и Оряшкова не са за този етап от играта.  Сори!

# 1 923
загубеняци е малко грубо

# 1 924
  • София
Калоянчо знае ли изобщо за какво е на лодката? Май-май си мисли, че е на разходка да го возят!

Да му се не знае, червените "лузъри" ми изпилват нервите.

# 1 925
  • Брюксел / София
Мастагарков може да използва допълнителните гласове само на първия следващ съвет. Затова съм за номинации при сините тази седмица и Мартин да чуе дъщерите си.

@bat, дали смяташ правилно гласовете?

Рълев 2, Виолета 1,Теди 1 = 4
Крум, 1 Калоян 1, Мастагарков 3 = 5

Могат да пратят Виолета на елиминации, без да се налага капитана да решава.
Не смятам, че Мастагарков ще си даде гладовете да спасява Крум! Нелепо е на този етап от играта, според мен.

# 1 926
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Е, това е несериозно. Гладиаторите се предадоха и чакат играта да свърши, даже им писна да гребат. Не може само Рълев и донякъде Мастагарков да дърпат отбора. Рълев да му извикат ортопед, че момчето му замина гърба да ги носи всичките тези котви. Много се ядосвам като ги гледам, и после пак кажете какъв бил Рълев. Момчето гори в играта и си оставя сърцето и душата, заслужава цялото ми уважение Heart.

# 1 927
  • София
Мастагарков може да използва допълнителните гласове само на първия следващ съвет. Затова съм за номинации при сините тази седмица и Мартин да чуе дъщерите си.

@bat, дали смяташ правилно гласовете?

Рълев 2, Виолета 1,Теди 1 = 4
Крум, 1 Калоян 1, Мастагарков 3 = 5

Могат да пратят Виолета на елиминации, без да се налага капитана да решава.
Не смятам, че Мастагарков ще си даде гладовете да спасява Крум! Нелепо е на този етап от играта, според мен.

Той Мастагарков няма много избор. Димо няколко пъти повтори, че гласовете са му за следващия съвет, в който участва...така че или ги използва, или горят

# 1 928
загубеняци е малко грубо
Нали каза победители, антонимът е победени или губещи. Лузъри е хем излишна в случая чуждица, хем значи друго(както и ти казваш) 🙃

# 1 929
  • София
Оряшкова как леко си е приседнала отзад, цопнала краче във водата.
Ми тя си каза, че само ще седи и няма да гребе, не е като да не са били предупредени. Възложена й беше най-важната и отговорна задача - да стои и да тежи отзад на лодката. Joy

Гладиаторите пак играят без никаква мисъл, страшно много ме дразнят. Нямат синхрон, нямат идея какво да правят, въпреки че виждат, че не върви. И вместо да се поправят и да променят нещо, спират да гребат, WTF?! Остава само някой да им опъне един чадър и да им връчи по един коктейл, та да е пълно удоволствието от возенето.
И докато някой стреля, от Старейшините си обръщат лодката и чакат малко навътре във водата, нашите стоят и чакат с лодка почти на пясъка. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 00:50 от Reinа

# 1 930
Рълев е страхотен в игрите, ама трябва да взима малко уроци от Момчи по командорене и надъхване на съплеменници.

# 1 931
  • София
Оряшкова как леко си е приседнала отзад, цопнала краче във водата.
Ми тя си каза, че само ще седи и няма да гребе, не е като да не са били предупредени. Grinning

Гладиаторите пак играят без никаква мисъл, страшно много ме дразнят. Нямат синхрон, нямат идея какво да правят, въпреки че виждат, че не върви. И вместо да се поправят и да променят нещо, спират да гребат, WTF?!
И докато някой стреля, от Старейшините си обръщат лодката и чакат малко навътре във водата, нашите стоят и чакат с лодка почти на пясъка. Rolling Eyes

И не знам колко пъти Димо повтори, че грешно са разпределили тежестта - как пък не се размениха малко

# 1 932
Виолета ако не се усетят , че Мастагар има нещо в задния джоб , може и да не харчат грошове
Те що ни си ги крият в лагера.. Ами ако ги изтърсят във водата?
Те са му виртуални (двата гласа +). Не са саби брадви и т.н. За това може и да не се светнат. И да не ползват грошове

# 1 933
Кой е правил на Мартин тия зъби два номера по-големи 😀

# 1 934
Заспах на тази биткa😄Не мисля че ще дочакам съвета на червените,😁но все пак ще направя едно предположение .Номинирани Крум или Теди

Общи условия

Активация на акаунт