💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 267
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 205
Сериозно ли толкова много хора са готови да посетят парти на някой, който ги е наричал как ли не пред строя и по телевизията, защото всичко е само сеир? Аз не бих. И не се изпълвам с уважение към някой, който го прави. И сеирът има някакви граници, отвъд които общуването би било само по задължение.

# 2 206
Оряшкова е много тежка за тази задача с тръбата и въжето. Тя вложи всички сили и остави кожата си по съоръжението. Мускулатурата и е силна, но и тежка, а като се размекна повърхвостния слой на кожата от водата- не ми се мисли тази жена как мина изобщо и защо не си взе наказание. Трасетата са дълги, но стават тягостни за гледане като се повторят толкова пъти. Снощи пак съм заспала пред екрана, предполагам към 21.30. Останалото разбрах от написаното от вас. Но случаят не е комплимент за продукцията. Недомислици всякакви, а не ми се гледа Мартин като разтревожено чавдарче да плюе по всеки наоколо.

# 2 207
Оряшкова си раздрани ръцете, факт. Обаче колкото и да ми е неприятна и стрина е контузена. Разглобена е направо. И си мисля че този път е истина и не симулира.
Така че и двете не би трябвало да се номират. Но съм сигурна, че довечера Крум и Ко ще стрелят точно по Вили

В този етап от играта и няма логика да номинират по-слабите, остават колко - 1-2 седмици до обединението, ако имат акъл сега е момента да пращат силни срещу силни с идеята, че единият ще отпадне.
И на финала най-куците коне. Не мерси

# 2 208
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oряшкова само става за хамалска работа,в нищо друго не е добра.
Тя,Виолета и Калоян трябва спешно да си ходят вече.

Май ще се окажете прави за левия бряг на Калоян. Колкото повече го гледам,толкова по-очевидно е.
То вървене,то маниери, то дори гласа му на моменти ми звучи като да си го прави по-женски.
Нали си каза,че не е бил с момиче и като го попитаха Гладиаторите дали не чака подходящата той каза 'Ами.. нещо такова"

# 2 209
  • София
Ралица не прецаква никой.
Имунитетът на Рълев трябва да е за тази седмица(два съвета).
Двата гласа на Мастагарков са онези два гласа,които спечели на капитанската си.
Димо тържествено обяви-Мастагарков,ти избра да отидеш при гладиаторите,получаваш го! И не само това!
Твоите допълнителни два гласа се прехвърлят автоматично за първия съвет на гладиаторите!
Аз по тази причина и до днес недоумявам каква му беше наградата на Благо от въпросната капитанска елиминация Simple Smile
Така че условието е изпълнено.Двата му гласа бяха за първия възможен съвет на Старейшини,прехвърлиха му ги и сега Ралица обявява,че това е първият съвет на Гладиатори и Мастагарков трябва! да си ползва привилегията и уточнява каква е тя.

# 2 210
Оряшкова си раздрани ръцете, факт. Обаче колкото и да ми е неприятна и стрина е контузена. Разглобена е направо. И си мисля че този път е истина и не симулира.
Така че и двете не би трябвало да се номират. Но съм сигурна, че довечера Крум и Ко ще стрелят точно по Вили

В този етап от играта и няма логика да номинират по-слабите, остават колко - 1-2 седмици до обединението, ако имат акъл сега е момента да пращат силни срещу силни с идеята, че единият ще отпадне.
И на финала най-куците коне. Не мерси
Най-куците коне ще имат удоволствието да играят накрая финал срещу евентуално вече контузен и супер преуморен доказал се ат.

# 2 211
Не знам дали някой е видял и коментирал тази новина, но аз сега видях... Елия и Валентин ще си имат бебче. Колко сладко ❤️

# 2 212
  • При семейството си
В снощната битка аз забелязах едно странно нещо. Значи, дават ни как Виктория и Теодора почти едновременно си уцелват колеца с пояса. Двете племена се изравняват. Следващ кадър - Дунев вече цели колеца, а червеното племе е някъде в първата част на трасето с лодката си?
Какво се случи докато Дунев смени Виктория така и не разбрах!
Едно състезание се снима понякога 10 пъти да стане работата на сеирджиите. Това вече го знаем. Гледайте на този сеир като на филм. Всички са герои, думите и ролите са раздадени предварително особенно като отидат в горичката по двама, трима или на масата и в градината и на резид. Всичко е мижим да те лажим. Не се ядосвайте на никой те са само кукли на конци.

Хаха, да…или като се събуждат/заспиват в стаите в Резиденцията, заповядайте с камерите и микрофоните, да ви разкрием стратегиите си. Такива непринудени разговори стават. Подобни на тези и в кухнята, докато тъпчат храната след спечелена битка или сутрин, докато си пият кафенцето.
Синхроните по време на битките са ми някак си по-“реалистични”, съветите също (някой от предишните участници спомена, че и те са по 2 часа понякога).
Не знам, може би тази част от Игрите изтощават някои повече и от самите битки.

# 2 213
Знамето зад Дунев не ми изглежда като знамето, може да е просто тениска върху прът, както правеха в други сезони при пленено знаме. А и чисто логистично не знам как ще са го върнали като Мастагарков си го отнесе на реката.
Разбира се, че е знамето на Старейшините, просто поредно недоглеждане на монтажистите. Снимано е след втората номинационна битка, но ни го пробутват за преди нея. Не си ли гледала първи сезон? Там беше пълно с такива гафове. Кога с мустак, кога без мустак; кога с коса, кога без коса. Мармалааад! 🤪🤣

# 2 214
Много се радвам за Елия и Валентин! Дай Боже всекиму такова щастие!

# 2 215
И ще се прецакат, щото Ралица ще издаде Мастагар с гласовете, а той кинти няма да извади, за да купува заради тях. К и К са бедни като църковни мишки.
Просто продукцията е на страната на Вила и Рълев, на Вила основно, двамата нямат шанс.
При никаква конфигурация. Вила прави шоол, няма как да се лишат от нея. Калоян е скучен, Крум се изчерпа. Време им е.
Ралица работи по сценарии.
Винаги е казвано за допълнителна гласове или за имунитет. Не казват само за тайните оръжия-огърлици мечове, ножици, клещи и квото там има.Та нищо различно от другите сезони не е направила Ралица. Ако не се каже как ще ги накарат да харчат пари
А и Мастагарков трябва да ги ползва сега иначе горят

# 2 216
Знамето зад Дунев не ми изглежда като знамето, може да е просто тениска върху прът, както правеха в други сезони при пленено знаме. А и чисто логистично не знам как ще са го върнали като Мастагарков си го отнесе на реката.
Разбира се, че е знамето на Старейшините, просто поредно недоглеждане на монтажистите. Снимано е след втората номинационна битка, но ни го пробутват за преди нея. Не си ли гледала първи сезон? Там беше пълно с такива гафове. Кога с мустак, кога без мустак; кога с коса, кога без коса. Мармалааад! 🤪🤣
Laughing Виж, така вече е съвсем логично.
Любимо ми е като тече териториална битка, а синхронът на някой е от дадена ясно различима територия. Случвало се е, засега не и в този сезон, но има време.

# 2 217
А имало ли е преди "виртуални " гласове , които не са материализирани в брадви, секири, бластери и прочие

# 2 218
  • софия
Опс, моя грешка. Помислих, че сам е писал ода за себе си. Извинявам му се, но вярвам, че съвсем скоро ще даде повод да се посмея на негов гръб. Определено си го може.
 Хич не ми се гледа довечера битката с тежестите, тези кръстове после нямат оправяне. При условие, че вече всички са пребити и всеки има травма, нямам идея защо продължават да ги дават.
 П. П. Много ми се ще Дунев довечера да избере Марто за помощник. Ей така, просто да го гледам как се гъне още на първите 5 кг.👿

# 2 219
Опс, моя грешка. Помислих, че сам е писал ода за себе си. Извинявам му се, но вярвам, че съвсем скоро ще даде повод да се посмея на негов гръб. Определено си го може.
 Хич не ми се гледа довечера битката с тежестите, тези кръстове после нямат оправяне. При условие, че вече всички са пребити и всеки има травма, нямам идея защо продължават да ги дават.
 П. П. Много ми се ще Дунев довечера да избере Марто за помощник. Ей така, просто да го гледам как се гъне още на първите 5 кг.👿

мъжете винаги са казвали, че си искат точно такива мъжки битки, не въдици с кукички или сляпа баба Simple Smile

Момчил - Рълев/Крум ще е яко

Общи условия

Активация на акаунт