💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 196
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 295
Да стрелят по Калоян в крайна сметка от Вила или Рълев дойде? Rolling Eyes

# 2 296
Хора, Мастагарков си гласува както се бяха разбрали с Крум. Защо го нападате, спази си обещанието, какво ви е крив пак?

Не гледат отначало и коментират на база откъси.

# 2 297
  • София
Ех, жалко. Крум щеше да смачка Дунев. Калоян е доста по-слаб и не мисля, че ще успее да го бие. Няма и психика.
Добре го беше измислил Крум. Голям тактик! За пореден път го доказа.
Успяха да скрият и че Мастагарков е с тях, защото той изпраска и трите си гласа за Крум, а пък Виолета за тоз що духа купи 100 гроша.

Според мен от продукцията нарочно са изрязали кадрите в които се говори, че ще номинират Калоян, за да има интрига за нас зрителите в епизода, защото всички масово мислехме, че ще се гласува за Крум.

Само че Виолета явно се е загрижила за Дунев и иска да му прати преодолим съперник в лицето на Калоян.

# 2 298
И защо Калоян гласува за Виолета? Rolling Eyes
Защото НЕ послуша Крум.
И Благомир не го направи.
Така се разбраха и си спазиха думата.. Крум и Калоян за Виолета, Благо за Крум.. няма драма тука.
Тук сбъркаха  лошо
Първо, Мастагарков не им сподели, че всъщност има три гласа не един
Второ не предвиди ха, че тета има пари и може да си купи гласове

# 2 299
  • Другата България
Предрешена битка.
Жалко, че Момчи ще се мОри отново с тези тежести.
Дунев ще си бие Калоян и без предимство.

А аз си сипвам щото явно ще се наложи още дълго да гледам Цар Плъх.
Сега ако верно се върне, ще е навирил нос и това ще му е номинацията до обединението.

# 2 300
  • софия
Хора, Мастагарков си гласува както се бяха разбрали с Крум. Защо го нападате, спази си обещанието, какво ви е крив пак?
Мастагарков спести на коалицията си най-важното. Че има два гласа отгоре. Те изначално пресмятаха грешно, 3 на 4. Защо го е спестил, според мен и той не знае. Можеха да измислят съвсем друга тактика, ноооо Мастагара успя да омаже положението почти веднага след влизането си в племето.

# 2 301
Крум искаше да се пусне на елиминация, но за да не е явно, че Мастагарков играе с тях, той трябваше да даде 1 глас за Крум, а Калоян и Крум да гласуват за Вили. Съответно Рълеви да "захапят" и да гласуват Крум. Но Благо явно не им е казал, че има 2 гласа бонус и се получи много конфузно като го награди с цели 3 Smiley
Но както те са се уговорили МКК тайничко и чак днес ни го показват, така и Рълеви са решили, че от Калоян могат да се лишат и си ги надиграха. Виолета е щедра - откъдето дошли - там отишли Smiley...в джобчето на Ралка. Wink

# 2 302
  • София
Виолета кога ще научи как се казва "МасКаДарков", два месеца минаха вече? Rolling Eyes
Мастагарков пак в издънка, той май няма празен ход, все нещо не е разбрал. Малко като онзи виц за Иванчо: "Където ида, лельо, все ме бият".

Калоян е чао, не виждам как и на какво ще бие Дунев, дори и да има предимство. А няма как да му го спечели Крум точно на тази игра. Дунев и на плуване е по-бърз и като цяло е по-бърз от Калата. И нищо, че изглежда предал се и се самосъжалява на всеослушание, сигурна съм, че на арената ще се стегне и ще играе като за последно.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 14:31 от Reinа

# 2 303
Ех, жалко. Крум щеше да смачка Дунев. Калоян е доста по-слаб и не мисля, че ще успее да го бие. Няма и психика.
Добре го беше измислил Крум. Голям тактик! За пореден път го доказа.
Успяха да скрият и че Мастагарков е с тях, защото той изпраска и трите си гласа за Крум, а пък Виолета за тоз що духа купи 100 гроша.

Според мен от продукцията нарочно са изрязали кадрите в които се говори, че ще номинират Калоян, за да има интрига за нас зрителите в епизода, защото всички масово мислехме, че ще се гласува за Крум.

Само че Виолета явно се е загрижила за Дунев и иска да му прати преодолим съперник в лицето на Калоян.
Пазеше щерката , сега явно и бащата Simple Smile

# 2 304
  • Другата България
Крум искаше да се пусне на елиминация, но за да не е явно, че Мастагарков играе с тях, той трябваше да даде 1 глас за Крум, а Калоян и Крум да гласуват за Вили. Съответно Рълеви да "захапят" и да гласуват Крум. Но Благо явно не им е казал, че има 2 гласа бонус и се получи много конфузно като го награди с цели 3 Smiley
Но както те са се уговорили МКК тайничко и чак днес ни го показват, така и Рълеви са решили, че от Калоян могат да се лишат и си ги надиграха. Виолета е щедра - откъдето дошли - там отишли Smiley...в джобчето на Ралка. Wink
Точно това щях да напиша, че много неразбрали има.
И другото - Мастагар СПЕСТИ на Крум за двата допълнителни гласа.
Тогава стратегията щеше да е различна.

Поредна успешна стратегия на Рълеви. /това е много яко/.

# 2 305
Мастагарков спести на коалицията си най-важното. Че има два гласа отгоре. Те изначално пресмятаха грешно, 3 на 4. Защо го е спестил, според мен и той не знае. Можеха да измислят съвсем друга тактика, ноооо Мастагара успя да омаже положението почти веднага след влизането си в племето.
може да е нямал право защото са били тайни, а и все пак Вили си взема още 2 и ставаха пак 6 на 5, така че добре си гласува Благо този път.

# 2 306
  • Някъде в Матрицата
Нямаше как да е Крум. Те са си решили да стрелят по Калата, а и при равенство Рълев решава. Евентуално Благо да пазарува, ама да си харчи парите няма смисъл.
Поне стрина остана със 100 гроша по-малко.

В момента искам бейби шарк да се прибере. Не защото не го харесвам, а защото каквото и да направи мнението за него няма да се промени.

# 2 307
Съмнявам се, че Крум ще бие Момчил на съюзническата битка

# 2 308
Поздравявам операторите за хубавите кадри с пълзящи насекоми, които редовно ни показват Grinning

# 2 309
Да стрелят по Калоян в крайна сметка от Вила или Рълев дойде? Rolling Eyes
Умно от гледна точка на махане на човек от противната коалиция, но предстоят още битки по племена и как ще вземат резиденция? Със състезание кой е по по най контузен и Вила вади медицинско за леш от кръста надолу, тазобедрена става - по-голям леш, ребра плюс всички драскотини, синини и рани!

Общи условия

Активация на акаунт