💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 201
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Брюксел / София
Ами, глупав е Мастагарков! Защо не е казал на Крум, че има 3 гласа?! Крум щеше да доизмисли нещата защото мастагарков няма толкова акъл! Калоян и той, Крум му казва “за мен”, той - интелигентът “за Виолета”. Толкова са умствените възможности на тази коалиция, сами се наиграха. Само Крум е с акъла си от тези тримата и мисли.
И това при положение, че знаеха, че от другата страна е Дунев. Изпуснат шанс Крум да бие Дунев и да захлеби със 100 гроша! Жалко за Крум, но той бере плодовете на собствените си действия и мн скоро ще е чао!

# 2 311
Като чуя "наспан" и "наяден" ми идва да си тегля ножа..

# 2 312
Ох, леле, как ще ме е яд ако Момчи си влоши контузията, за да печели предимство на Дунев!!!

# 2 313
Както се казваше в един стар филм:
едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто да го направиш.

# 2 314
Дунев и той една  многострадална Геновева.
Диша, издиша,  въздиша Joy

# 2 315
  • На Изток от Рая
На мен ли ми се стори или Мастагарков намекна на Калоян да избере него за съюзник предвид, че Дунев ще избере Момчи. И все пак той ще е му е по-голяма конкуренция особено на тия лостове, Крум е жилав, но се съмнявам да бие Момчи

# 2 316
  • Брюксел / София
Дунев има покъртителен изказ, само като го чуя и спирам звука!

# 2 317
Мастагарков си спази думата мъжка, женска или от на някой от хилядата нови пола! Просто не предвидиха купуването на гласове, а там Вила добре сметна, че ѝ трябват 2 и е готово готвенето с подправки на Калоян!
А Крум пак се взе на ханско сериозно!

# 2 318
На мен ли ме стори или Мастагарков намекна на Калоян да избере него за съюзник предвид, че Дунев ще избере Момчи. И ввсе пак той ще е му е по-голяма конкуренция особено на тия лостове, Крум е жилав, но се съмнявам да бие Момчи
Същото разбрах и аз.

Мастагарков ясно му подсказа, че трябва да избере него, защото само той му е в категорията по сила.

# 2 319
На мен ли ме стори или Мастагарков намекна на Калоян да избере него за съюзник предвид, че Дунев ще избере Момчи. И ввсе пак той ще е му е по-голяма конкуренция особено на тия лостове, Крум е жилав, но се съмнявам да бие Момчи
И аз така помислих.

# 2 320
И пак Момчи да му свърши работата Sad

# 2 321
Три дена Дунев прекара на терасата вайкайки се. Сега горкият няма кой да го изпрати. Rolling Eyes

# 2 322
Благо си беше идеален за тази битка. Според мен на тази битка, ако не боли твърде много рамото няма кой да го бие май.

# 2 323
  • София
Дунев има покъртителен изказ, само като го чуя и спирам звука!
Може да се мери само с този на Теди, на която и пускат субтитри ако не сте забелязали Simple Smile

# 2 324
В интерес на истината въпреки, че и Калоянчо е куц кон за племето искам той да спечели. Но разбирам че това е невъзможно

Общи условия

Активация на акаунт