💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 138
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Калоян е много смотан, направо да му беше блъснал лоста на Крум в земята.

# 2 341
Хем искам Калоянчо да спечели, хем от друга страна съм Момчил да вземе предимството
Биполярна работа какво да ви кажа

Според мен на тая игра няма как да не бие Момчил, а Калоян с или без предимство, няма шанс срещу Дунев, освен ако битката не е само и единствено плуване.

# 2 342
Искам Момчи да се откаже, това е наказание.
Обаче той е мъжки Мъж!

# 2 343
интересно къде се нарани Момчи.
нещо на самия лост ли е имало?

# 2 344
  • Другата България
Скрит текст:
.Както и да прозвучи, предпочитам да познавам хора като Мартин, отколкото като Дуньо.
Отишъл е да участва в шоол със състезателен характер, олимпийски медалист,
спортист, “име“ в спорта.
Скрит текст:
2/3 от епизодите на сериала лежа, спа, яде, скатавки тук-там, хемороиди от седене по дънерите и столовете в резиденцията получи, чакаше дъщеря, Годо, арменския поп, криеше се зад гърба на силните мъже, раздаваше се САМО в отборните битки, и НИТО веднъж не пое отговорност.
И когато за ПЪРВИ път го номинираха, защото наистина трябваше това да се случи, тоя се държи като все едно са го предали...като.....дори не мога да намеря база за сравнение, абсолютен позьор, мъченик, припомнете ми дали е имало някой да е мрънкал толкова, колкото тоя? И закани, че е номиниран, обиди, ще отмъщава.....ами това момче, дето ще се товари сега заради него, на колко битки отиде, и нито веднъж не се оплака? И не само той!
Направо ...само като го погледна, и ме избива на агресия, че и с грошове ще го набълбукат.
Всичко приемам, само не разбирам защо е в кавички това име
Щото тук четох едни неща за него и федерацията по гимнастика, които не ми прозвучаха никак добре.
Затова, иначе не отричам олимпийските му успехи и не подценявам спортната му кариера.

# 2 345
  • София
Тази битка трябва да я забранят.

# 2 346
  • София
Досаден е Дунев..само дудне

# 2 347
Дунев не спира да дудне … уф

# 2 348
Дунев да спре да дърдори.

# 2 349
Момчил от къде знаеше, че Калоян е номиниран, а Крум му е секундант?

# 2 350
  • София
Крум трудно ще загуби подобна битка.
А и Момчил сякаш има комплекс от него. Крум досега където е хванал Момчил там не го е бил.

# 2 351
  • София
Дунев каква е досада ... не спира да бърбори.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 20:56 от Eiger

# 2 352
Дунев е супер спортист, а явно и треньор, но просто няма социален живот в истинския живот! А това с Николчето си беше моето гардже е най, най!

# 2 353
Дунев говори много любовно на Момчил.

И повече пречи.
А Калоян е..... Да заминава.

# 2 354
На Дуньо много му знае устата щом друг опъва на терена, а не той.

Общи условия

Активация на акаунт