💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 153
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 325
Дунев има покъртителен изказ, само като го чуя и спирам звука!
За толкова години плюс живот в чужбина не е успял да си изчисти Пловдивския акцент Simple Smile

# 2 326
Оф, тоя Дунев каква драма куин е. Tired

# 2 327
0% за Калоян е моята прогноза с предимство или без.

# 2 328
  • София
Виолета е глупава и изгърмя 50 гроша за лудост. И 1 глас и стигаше, т.е. само 50 гроша. А тя даде 100 гроша за 2 гласа.

Мастагарков има 3 гласа. + Калоян и Крум - общо 5 гласа
Рълев като капитан има 2 гласа + Вили и Теди - общо имат 4 гласа.
Т.е. на Виолета и трябваше само 1 допълнителен глас за 50 гроша, защото при равенство 5 на 5, решаващия глас има Рълев като капитан.

# 2 329
Дунев и на мен не ми е от любимите персонажи, но сякаш Калоян няма шанс срещу него. Коалицията на Виолета и Рълев, добре си изиграха картите в това отношение. Крум щеше да има повече шанс.

# 2 330
Виолета е глупава и изгърмя 50 гроша за лудост. И 1 глас и стигаше, т.е. само 50 гроша. А тя даде 100 гроша за 2 гласа.

Рълев като капитан им 2 гласа + Вили и Теди - общо имат 4 гласа.
Т.е. на Виолета и трябваше само 1 допълнителен глас за 50 гроша, защото при равенство 5 на 5, решаващия глас има Рълев като капитан.
това е еярно само ако вярваш 100% на другите,което не е особено добра стратегия.

# 2 331
  • Другата България
Както и да прозвучи, предпочитам да познавам хора като Мартин, отколкото като Дуньо.
Отишъл е да участва в шоол със състезателен характер, олимпийски медалист, спортист, “име“ в спорта.
2/3 от епизодите на сериала лежа, спа, яде, скатавки тук-там, хемороиди от седене по дънерите и столовете в резиденцията получи, чакаше дъщеря, Годо, арменския поп, криеше се зад гърба на силните мъже, раздаваше се САМО в отборните битки, и НИТО веднъж не пое отговорност.
И когато за ПЪРВИ път го номинираха, защото наистина трябваше това да се случи, тоя се държи като все едно са го предали...като.....дори не мога да намеря база за сравнение, абсолютен позьор, мъченик, припомнете ми дали е имало някой да е мрънкал толкова, колкото тоя? И закани, че е номиниран, обиди, ще отмъщава.....ами това момче, дето ще се товари сега заради него, на колко битки отиде, и нито веднъж не се оплака? И не само той!
Направо ...само като го погледна, и ме избива на агресия, че и с грошове ще го набълбукат.

# 2 332
Дунев има покъртителен изказ, само като го чуя и спирам звука!
За толкова години плюс живот в чужбина не е успял да си изчисти Пловдивския акцент Simple Smile
Има и по-зле! Стоичков отскоро не казва Барцилона!

# 2 333
Хем искам Калоянчо да спечели, хем от друга страна съм Момчил да вземе предимството
Биполярна работа какво да ви кажа

# 2 334
Гадна битка с предрешен край - защо поне не им сложиха колани, както си трябва?

# 2 335

Рълев като капитан им 2 гласа + Вили и Теди - общо имат 4 гласа.
това е еярно само ако вярваш 100% на другите,което не е особено добра стратегия.
Прав си, но тя заложи на по-сигурното!

# 2 336
  • Другата България
Искам Момчи да се откаже, това е наказание.

# 2 337
  • София
М да, жал ми е за Момчил.... До последно ще държи.
 Дори и да е в негова вреда.

# 2 338
  • Варна
Скрит текст:
.Както и да прозвучи, предпочитам да познавам хора като Мартин, отколкото като Дуньо.
Отишъл е да участва в шоол със състезателен характер, олимпийски медалист,
спортист, “име“ в спорта.
Скрит текст:
2/3 от епизодите на сериала лежа, спа, яде, скатавки тук-там, хемороиди от седене по дънерите и столовете в резиденцията получи, чакаше дъщеря, Годо, арменския поп, криеше се зад гърба на силните мъже, раздаваше се САМО в отборните битки, и НИТО веднъж не пое отговорност.
И когато за ПЪРВИ път го номинираха, защото наистина трябваше това да се случи, тоя се държи като все едно са го предали...като.....дори не мога да намеря база за сравнение, абсолютен позьор, мъченик, припомнете ми дали е имало някой да е мрънкал толкова, колкото тоя? И закани, че е номиниран, обиди, ще отмъщава.....ами това момче, дето ще се товари сега заради него, на колко битки отиде, и нито веднъж не се оплака? И не само той!
Направо ...само като го погледна, и ме избива на агресия, че и с грошове ще го набълбукат.

Всичко приемам, само не разбирам защо е в кавички това име

# 2 339
Трябваше да има двама човека, които да асистират на участниците...ама то цялата работа на продукцията е такава...Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт