💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 016
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 550
Искам утре Алекса да падне позорно . Малка компенсация за миналата година

# 2 551
Червени точки за Дунев тук! Бори се, игра, призна си, че елементите са били негови, поздрави Калоян и най-вече благодари много пъти на Момчи, което рядко се сещат да направят победителите!

# 2 552
Добре де как можаха да прецакат тези млади и красиви деца Цвети и Калоян заради Виолета и Дунев. Не че възрастта е порок, аз самата съм по-близко на години до "победителите", но това бяха адски несправедливи битки, в които Цвети и Калоян бяха по-добри на терена, но продукцията реши да им резне главите за сметка на двама от най-неприятните играчи този сезон.

# 2 553
"Играта тИпърва зЪпочва" според Дунев. Цяла игра му подариха, че и 100 гроша отгоре. Не знам как Момчи го изтърпя през цялото време стоически, наред с тежестта.
Дунев щеше да бъде аут, ако Крум се състезаваше вместо Калата. Но как продукцията да допусне това?

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 22:28 от Rosita

# 2 554
  • София
На мен ми хареса играта, но предимството беше прекалено голямо. Не харесвам, когато е нищожно, но и чак такова - също не ми допада. Има как да е златна среда, хем да си заслужава старанието на съюзника, но все пак и да е преодолимо.
Иначе браво и на двамата, раздадоха се и като цяло (без предимството) гледах игра между двама играчи, а не сам човек на терен минава някакви препятствия, а опонентът му е далеч назад.
Утре със сигурност няма да гледам, няма сила, която да ме накара да си причиня Алекса доброволно. По-неприятен участник, мисля че нямам, може би вярната му съюзница Виктория (от неговия сезон, да не се бърка с тези от този сезон) му е конкуренция в това, но даже тя не ми чак толкова дразнеща. Така че, ще ви чета само и ще стискам палци за 2-ра загуба на стар участник срещу претендент 😏

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 22:43 от gg__

# 2 555
Наистина голяма връзкария този сезон😒Божидар Темелков е един от най-добрите приятели на Румен Радев. В една компания са със синът(големият,Лъчезар) на Лечков и други сливенски батки/богаташчета. Сега Божидар е със златното момиче Мадлен Радуканова,а преди е бил със Михаела Маевска(прясно разведена ,а той 18 годишен,били са на бала му още заедно). Той е от богато семейство,преди във Инстаграмът му имаше снимка с Range Rover му,баща му има застрахователна фирма,а чичо му е земевладелец с доста земя. Имат не един политик в семейството...

# 2 556
  • Другата България
Червени точки за Дунев тук! Бори се, игра, призна си, че елементите са били негови, поздрави Калоян и най-вече благодари много пъти на Момчи, което рядко се сещат да направят победителите!
Накрая си тръгна, сети се, че не го е поздравил, и се върна за да го направи.
Почти си беше тръгнал дъртия пантер, опиянен от победата си.

# 2 557
Айде замина си най-хубавото ми момченце Cry Хич го нямаше, ама ми красеше екрана
Супер , Алекса, сякаш последните няколко издевателства ни бяха малко - утре ще ме довършат.
Всъщност много много много искам да видя битката Мартин- Алекса в Ол старс , не тази на терена

# 2 558
Наистина голяма връзкария този сезон😒Божидар Темелков е един от най-добрите приятели на Румен Радев. В една компания са със синът(големият,Лъчезар) на Лечков и други сливенски батки/богаташчета. Сега Божидар е със златното момиче Мадлен Радуканова,а преди е бил със Михаела Маевска(прясно разведена ,а той 18 годишен,били са на бала му още заедно). Той е от богато семейство,преди във Инстаграмът му имаше снимка с Range Rover му,баща му има застрахователна фирма,а чичо му е земевладелец с доста земя. Имат не един политик в семейството...
Доста се изненадах като го видях на промото,че точно той е решил да влиза в предаването,но след като прочетох поста ти за семейството му ми е по-разбираемо сега.
Изглежда доста сериозно падането на един от двамата,дано няма сериозни последствия.

# 2 559
Утре не ме интересува Момчи на кой ще заложи. Искам Алекса да се влачи, като чревце и другото момче да го бие с какво с разликаааа. Пък, ако трябва ще погладуват и на резиденцията.  И без това вече седмицата им е 4 дена.
😁😂
Въх, СлаБе, верно още те държи от предния сезон!😜

Нещо много ми дойде,  първо Радо, сега и Калоян. И двамата - различни от масовката, добри и симпатични момчета. Агнетата свършиха,  вълците останаха. Планът на продукцията е изпълнен.
Чудесно представяне на Калоян. Пожелавам му смело да върви напред, следвайки мечтите си! Само нека зареже тая работа с чуждите очаквания, да отпусне душата и заживее със собствените си цели и очаквания. Притежава всички качества, само трябва да си повярва!

# 2 560
  • Sofia
Ам да, докато това шоу е "Игри ПО волята", все ще е така. Ще са "герои" всякакви алекси, джанъми, клакьори, мишоци, пепелянки и т.н.
Калоян не ми беше интересен, но напълно споделям долното. Дано да порасне и да работи върху самооценката си. Има качества момчето. По някакъв начин ми напомни на Фейгин от предния сезон.
Калоян е твърде добро и чувствително момче! Не е със слаба психика, просто е наивен и раним. За жалост светът стана вълчи и малко останаха хората като него.

# 2 561
  • София
Пусната е новата анкета!

Въпреки че Крум е много отслабнал и няма сили, то ако беше вместо Калоян и предимството нямаше да спаси Дунев. Крум щеше да го бие с поне 2 курса разлика на подобно трасе.

# 2 562
  • София
Искам утре Алекса да падне позорно . Малка компенсация за миналата година
С тези очаквания, аз бих пропуснала епизода. Joy

# 2 563
Мъчно ми е за Калоян, толкова симпатичен и чист….той Цвети и Радо ми бяха толкова мили, и 3та си тръгнаха в 1 седмица. Прекалено чисти и хубави деца, които мълчат и не правят интриги- това не е забавно за гледане….

Така като гледам следващият е Крум и ето сценария е готов” Рълев- шампиона на гладиаторите! Не го искаха, не беше от “оригиналните” и той остана последен! “😒 малко клише ама каквото такова.

# 2 564
  • Някъде в Матрицата
Чао, чао бейби шаркче. Желая ти да забравиш за всичко лошо, което това шоЛо ти донесе и да си запазиш хубавото.

Общи условия

Активация на акаунт