💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 964
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 700
Калоян е мъжкият вариант на Цвети-и двамата много млади, красиви, но предимно за пълнеж и гласове. Нормално беше да запазят Дунев, който бързо заформи скандал от едното нищо и даде заявка за събуждане, макар и изсмукана от пръстите. Той може да номинира, но него-не... Не се държи като примадона, а депресирано или агресивно, типично за човек, който не се чувства на мястото си сред млади и активни хора, с които трябва да се състезава..Да не споменаваме и личната му драма, която дамгосва и състарява. Калоян е флегматичен, а Ралица много точно го обрисува като добър, мил човек и умен човек, чието място не е в ИВ. Права е, защо пък всички трябва да са бълита. Най-нормално за гладиаторите беше да махнат ранената Вили, която вече едва се движи, и посредствената Теодора, за да печелят резиденция и битки, пък към обединението кой колкото си може. Но има повече хляб в майката, дъщерята, Дунев и Мартин, затова ги оставят. Вили е влезе за да крепи шерката и като я видя, че се справя, вече не си дава много зор. Рецитира по няколко хапливи думи и излиза в пенсия до следващия микрофон.
Ако Момчил спечели правото да размества племена, то може би ще прати Денка при мамка, може би заедно с Мария или Виктория. Останалите ще му трябват.

# 2 701
  • Другата България
Момчи ще ходи на битки, Мимето ще сервира, Дени и Мишо ....за тях не мога да измисля нищо в момента, Вики ще е пушечно месо на първия техен съвет /това така или иначе го очаквам всъщност/, и наш дърт пантер на финал!
Те също ще сервират
Скрит текст:
Blush
Сега, предвид това, че снощните ми разсъждения бяха “изстрел в тъмното“ и нещА, които не допускам да се случат, означава ли /поста ти/, че въпреки това съм на прав път? Щото аз така го разбирам, и съм меко казано Ще сервират на кого - на дърт пантер? Той ли ще заеме мястото на Мартин, ако тези разсъждения се окажат верни, или Дунев ще отиде в другото племе? И какво - накрая ще излезе, че не Марто е кръстникът, а Дунев? А Момчи ще е “черен“, щото ще играе с него, просто защото няма да има друг избор?
Ако са ми правилни глупостите кажи, да спирам да гледам, или поне да не се занимавам толкова, щото аз съм мазохист - нещо като “захапя“, ако ще да е най-“дървения“ кокал, го дъвча до последно. Но Дунев финалист няма да преживея. Или “преживея“ де. Ясно ми е, че е в ТОП 8, то не остана, но не и в ТОП 3. Това е брутално, ще е брутално ако се случи. При наличието на Мишо и Мастагар в играта.
За мен ТОП3 е Рълев, Момчи, Мастагар.
Поне спрямо това, което виждаме до момента.

# 2 702
  • София
Много ми стана жал за Калоянчо. Изглеждаше изнемощял, отслабнал, но все пак положи големи усилия и ако не беше поредното предимство тип "половината битка", щеше да победи.
Когато Крум лежеше на тревата и се ядосваше, Калоян го успокояваше, че гладът много им пречи, че самият той вчера едва е направил два курса плуване. Ами неудобно ми стана как му се смях преди това, никой не знае със сигурност какво му е на другия, а и сит на гладен не вярва, както се казва.
Много е млад още Калоян, има време да "узрее", пожелавам му да е здрав и да стане самоуверен, защото има качества!!

Дунев... всичко сте казали. Какви бяха тия драми, това тръшкане и въздишане преди битката, а на нея - "За теб, тате! Айде, тате!" Ми... неуместно беше; преиграва ли, толкова ли му е акълът, не мога да преценя.
И сега вече, отчел се с битка, ще заседне в резиденцията да крои планове за отмъщение.

# 2 703
Как ще падне Алекса неееее искам го в ол старс ...заедно с Мартин Дали ще се сбият , ще има дърпане на бради слипчета , ще е епично, дори Мартин от сега да тръгва Grinning  А и ще разбера, кой от тях ми е  по -противен, иначе ще си остане загадка завинаги

# 2 704
Ммм... ще направя лошо впечатление, но при толкова гаден двубой между съюзниците, почти не ме дразни спечеленото предимство да е голямо. Но на Виолета беше много по-сериозно предисмвто и много по-малкок заслужено предвид естеството на дуела Крум - Рълев.
Дунев може да е сребърен медалист от олимпиада и голям спортист, но това не му пречи и да е средно статистически български мъж на 50 - иска някой да му сложи, да му вдигне, да му покаже уважение, а той да мрънка... Със сигурност имате такъв представител около вас - баща, чичо, мъж на най-добрата приятелка, дори вашия мъж...
Момчил се държи очаквано към Дунев, предвид че е живял в източна държава и поел от източните стереотипи. А всяко ходене на битка му носи и лични дивиденти. Дали чак толкова и колко Момчил харесва Дунев можем да разберем ако Дунев му предложи да се коалират той, Момчил и Мишо срещу Мартин.

# 2 705
  • Sofia
Той добре ще крои планове, но има ли достатъчно акъл да го направи? Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да знаеш как, и да го направиш! Та и Дунев така. Той за 50 години не се е научил да се изразява правилно, бърка думите, а на тези, които използва не знае значението. И както е модерно напоследък, от ден едно повтарям, че загуби много с участието си. Бях го запомнила като спортист и олимпийски медалист, а сега ще го запомня, като страхливец и двуличник, и още по-голям мрънкач!

# 2 706
Въобще не ми е жал за Калоян, нито за Цвети, Радо, Ситнилска, Цецо, Ива. Само спечелиха, че напуснаха тази комедия, или по-скоро трагедия. Всъщност трагикомедия. Жал ми е за тези, които още са в играта и се опитват да играят, доколкото и както могат. Дори за смешния и жалък Дунев ми е жал.

# 2 707
  • Другата България
Той добре ще крои планове, но има ли достатъчно акъл да го направи? Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да знаеш как, и да го направиш! Та и Дунев така. Той за 50 години не се е научил да се изразява правилно, бърка думите, а на тези, които използва не знае значението. И както е модерно напоследък, от ден едно повтарям, че загуби много с участието си. Бях го запомнила като спортист и олимпийски медалист, а сега ще го запомня, като страхливец и двуличник, и още по-голям мрънкач!
Затова е важно как даден участник ще го запомнят зрителите. А Дунев няма да го запомнят с положителен облик, от участието си той повече загуби, отколкото спечели.
А за плановете - с тази продукция всичко е възможно, ВСИЧ-КО! Нали снощи по време на битката слушаше Димо, такива оди на възхвала, такива епитети, такова прехласване по олимпиеца.....ще речеш, че два месеца се е скъсал да се бие на арената и да громи съперници!
Предпочитам си Мартин, него поне го четем като отворена книга, той си казва всичко, което прави и защо го прави. Докато този е способен на подмолни действия, именно защото за разлика от Мартин и както ти казваш, не блести с особен умствен потенциал.

# 2 708
  • София
От малкото ми гледане снощи запомних само репликата на Крум (май го каза) за развой при сините: "Остават двама мъже и Мартин" Joy.
То това беше единственото добро попадение на епизода. Bowtie

# 2 709
  • Другата България
Въобще не ми е жал за Калоян, нито за Цвети, Радо, Ситнилска, Цецо, Ива. Само спечелиха, че напуснаха тази комедия, или по-скоро трагедия. Всъщност трагикомедия. Жал ми е за тези, които още са в играта и се опитват да играят, доколкото и както могат. Дори за смешния и жалък Дунев ми е жал.
Същото мисля и аз.
Затова и казах на Туньо вчера, че като гледа какво се случва, само трябва да се радва.

За Дунев обаче не ми е жал. Не мога да го съжаля.

# 2 710
Ако в още един каст,подкаст,надкаст и т.н чуя ,че Денислава е най-силната жена този сезон ще се гръмна сериозно.Тия хора какво гледат бе ?То бива,бива лични пристрастия ами тия бивши участници прекаляват.Даже майка и Злобета  е по-силна от нея преди контузията.Не казвам, че е слаба ама това прехласване по нея ми е непонятно .

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 13:57 от *Аня*

# 2 711
  • София
Между другото и аз започнах да вярвам на контузията на Виолета, тя сред битката д Цвети имаше още много падания, и се проваляше на места, на които нямаше смисъл от саботаж. Вчера Крум определи минаването ѝ като "пълен цирк", което ме навява на мисълта, че той мисли, че тя саботира, а не че ѝ се подиграва, че не се справя. Но според мен просто не се справя. Дори хората, които никак не я харесват, могат да забележат разлика в представянето ѝ. Разбира се, смятам, че саботира на онзи пъзел, но след паданията на хималайската стена, изглежда наистина се е наранила. И не е само тя.

# 2 712
  • София
А освен сигналите от кораба-майка да си избират съюзници, явно получават и прозрения кога каква битка се пада. Вчера Мартин взе да обяснява каква е била още преди Дунев и Момчил да разкажат, и в червените предполагаха същото. Много интересно.

# 2 713
  • София
Калоян също предполагаше за битката с обръщането на карти, в която съюзници бяха Момчил и Рълев.

# 2 714
  • Sofia
Така е Мери! На Мартин бързо му щрака акълът, факт! Но тази негова безпринципност, това бързо обръщане на палачинката, воден от мотото да запази собствения си г@з с цената на всичко, не ми допадат. Егоизмът му също. За него да каже на черното бяло не е никакъв проблем, даже няма и да се замисли. Не му пука кого и как ще очерни, да не кажа прегази, само и само да е на неговото. Всичко това на мен ми е в повече.

Общи условия

Активация на акаунт