💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 875
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Sunshine state
Идвам след една седмица ваканция и чак днес успях да наваксам със седмичните епизоди - ами Калоян си му даде стабилен отпор на Дунев и ме е много яд, че тая бала и бутането му с ръце мина. Жалко! Дунев не показа нищо дотук и абсолютно си заслужи номинацията, колкото и да не харесвам Мартин.
Довечера залагам на Алекса.

# 2 746
За съжаление от мъжете , които са останали Калоян е най-слаб. Не е комплексен , не е силен физически , единствено плува добре. Според мен стигна до този етап на играта , защото се закачи за Крум ‼

Дай Боже мазния Мартин изчезне в най-скоро време , не разбирам кой изобщо го подкрепя 🤷♀ Еднакво противни са с Вила 🤮

# 2 747
  • Sunshine state
Най-слаб е Калоян, наистина, чак ме учуди какъв зор даде на Дунев и въпреки предимството му дишаше във врата.
И аз нямам търпение да видя гърбовете на Виолета и Мартин. Тя пък колко убедено говореше на Мастагарков как Дени била с Мартин само стратегически.. Да, бе да! 😂

# 2 748
  • Sofia
Чак сега се включвам след снощи,ама...нямах желание. Crossing Arms
Абсолютно съм ПРОТИВ съюзнически битки при дуелите за елиминация.

А, да, сега се сетих като споменахте балата. На последното минаване с лоста Дунев се подпря на страничната греда. Димо не само да го възхвалява нечестно, ами трябва да си гледа работата. Дунев трябваше да мине още веднъж с лоста, може би резултатът щеше да е същия, но все пак. Така че великият спортист и леко измами, което предполагам е неволно, но нали все го играе мн принципен и честен.
За мен това е скатаване, а не да се оглеждат в Момчил.
Освен това, ако не бяха приели “адаптивността”, както я нарече Димо, Дунев още щеше да виси на лоста и да се чуди как да мине. Калоян гладен и изморен скачаше по две “стъпки”, а после Дунев бил силен. Силен, ама друг път. Ако нямаше предимство, Калоян щеше да го издуха с огромна преднина. Толкова пък някои хора да нямат реална самооценка - не бива!
Към горното прибавям още нещо.
Защо,когато Калоян падна,Димо мълчеше като г.з и не му призна минаването,при положение,че беше стъпил на платформата/или каквото там беше онова/?Ако не беше минавал още веднъж лоста,щеше почти да е настигал Дунев.Избутването на балата изобщо няма да го коментитрам.
Сега трябва да му гледаме още незнамколковреме физиономията на тоя.
Хем си викам,че няма да се ядосвам и пак побеснях!

Ако довечера Момчи спечели облога,почти съм сигурна,че Марто ще стане червен.И пак ще е изравнена бройката.То почти цял сезон е така-племето,което печели,накрая се оказва ,че губи.😉

# 2 749
Хахаха. Червените да се превърнат в бежански лагер и там да се прехвърлят сините скандалжии.

# 2 750
  • Буркина Фасо
Най-слаб е Калоян, наистина, чак ме учуди какъв зор даде на Дунев и въпреки предимството му дишаше във врата.
И аз нямам търпение да видя гърбовете на Виолета и Мартин. Тя пък колко убедено говореше на Мастагарков как Дени била с Мартин само стратегически.. Да, бе да! 😂
Калоян на 80 кг гума издаде багажа, а сламата казваха, че е почти 300 кг.
на нея гащите му щяха да си сменят цвета. Smiley
в този смисъл дори и да е преди Дунев на гумата на балата щеше да изостане тотално.

# 2 751
  • Sofia
Той и Дунев на 80 кг. гума издаде багажа.😉

# 2 752
  • Буркина Фасо
трудно му беше, но се справи без почивка. отделно от това е с по-малка маса (кг) и 2 пъти по-възрастен. Калоян в нито един компонент не беше по-добър от Дунев.

# 2 753
  • София
От фейса, искрено се посмяхИначе всичко сте казали за Дунев, няма и да се хабя да пиша за него. Да подсетя, за който ще гледа, от 20ч е днес епизодчето.

# 2 754
  • Sofia
трудно му беше, но се справи без почивка. отделно от това е с по-малка маса (кг) и 2 пъти по-възрастен. Калоян в нито един компонент не беше по-добър от Дунев.
Струва ми се,че и Дунев почиваше,но може и да бъркам.Със сигурност няма да се връщам да проверявам. Mr. Green
За килограмите не мога да коментирам.Дунев е по-нисък,но Калоян е станал кожа и кости.
На лоста Калата в пъти беше по-добър.
Та,едните годинки са му в минус на Дунев.

# 2 755
  • При семейството си
На лоста Дунев беше нелеп…никаква изобретателност, адаптивност не беше това, просто отчаяни, смехотворни опити.

# 2 756
Аре приятно гледане хора.

# 2 757
Изобщо не харесвам Дунев и смятам , че мина покрай капките и мястото му на този етап в предаването са благодарение на милостта на съплеменниците му и всички тия оправдание за дъщерята ‼ Но не смятам , че Калоян го превъзхождаше в някой от компонентите в предвид , че е много по-млад. Но и ако Дунев нямаше предимство , може би Калоян щеше да победи 🤷♀

# 2 758
Вили, вили добре, че продукцията е зад тебе иначе отдавна щеше да си мад.

# 2 759
Много ми харесват на Вили синхроните и стратегиите.

Общи условия

Активация на акаунт