💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 878
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Другата България

Тая бала не трябваше ли да се бута с количката, а не на кой /Дунев/ както му е удобно?
Къде остана регламента и правилата? Или аз не съм разбрала правилно?

# 2 731
  • През девет планини в десета...
Минавам само да кажа, че от Мартин ще излезе един мега гига  супер як политик ако реши някога. Няма значение от коя партия.

# 2 732
  • Sofia
Минавам само да кажа, че от Мартин ще излезе един мега гига  супер як политик ако реши някога. Няма значение от коя партия.
Абсолютно! 😂 Даже се чудя, как досега не са го прилапали от някоя партия. След участието му в Игри на волята, този пропуск ще бъде поправен. Идеален е!

# 2 733

Тая бала не трябваше ли да се бута с количката, а не на кой /Дунев/ както му е удобно?

Точно така, това избутване провали целия замисъл на упражнението. Не, че той не водеше ненаваксуемо, но все пак.

# 2 734
  • Sofia
За едни може, за други не може! Пет сезона вече го гледаме и лично за мен няма изненади, а само изумление, как от сезон на сезон наглеят все повече и повече, без последствия!

# 2 735
  • Някъде в Матрицата
И някакси застана извън количката в удобна за търкаляне позиция.

# 2 736
  • Брюксел / София
А, да, сега се сетих като споменахте балата. На последното минаване с лоста Дунев се подпря на страничната греда. Димо не само да го възхвалява нечестно, ами трябва да си гледа работата. Дунев трябваше да мине още веднъж с лоста, може би резултатът щеше да е същия, но все пак. Така че великият спортист и леко измами, което предполагам е неволно, но нали все го играе мн принципен и честен.
За мен това е скатаване, а не да се оглеждат в Момчил.
Освен това, ако не бяха приели “адаптивността”, както я нарече Димо, Дунев още щеше да виси на лоста и да се чуди как да мине. Калоян гладен и изморен скачаше по две “стъпки”, а после Дунев бил силен. Силен, ама друг път. Ако нямаше предимство, Калоян щеше да го издуха с огромна преднина. Толкова пък някои хора да нямат реална самооценка - не бива!

# 2 737
Явно така си е по сценарий. Пионките там не са виновни. Ако са оставили единия , то е за да изстискат още малко кръвчица от телцето му . Нито ще му дадат награда , нито нищо.

# 2 738
И аз много се учудих, даже се изненадах, че Дунев изтика балата с ръце. По принцип продукцията следи много стриктно за регламент и правила и никога не ги нарушава, нито пък допуска някой да ги наруши. Ама снощи к'во им стана, не знам, не знам.

# 2 739
Мастагар като рекламно лице на фирма за облекло.

Да, тоя моден бранд ми излиза отвреме навреме във ФБ или ИГ, иначе е пловдивска фирма откъдето е и Благо.

# 2 740
  • При семейството си
Изгледах и аз накрая епизода.
Пропускам частта от “реалитито”, в което и двата отбора знаеха, че ще имат съюзници, кои ще са те и едва ли не точно битката, Момчил още от вечерта.
Дунев остави у мен една…погнуса. То не спря да мрънка, не спря да се цупи, да се кръсти, моли и целува накрая Момчил, ме му спечели  елиминацията. И с това “за тебе тати”, първо има още едно дете, второ нищо кой знае какво и колко паметно не си направил.
Нищо няма да направи на и срещу Мартин, освен, ако Продукцията не реши да го направи. Нито има смелост, нито акъл и колкото и да е клиширано, чест и достойнство или просто топки.
Момчил и той, колкото ми беше фаворит за победител, толкова…1000 кг. цял ден щял да държи, за да подкрепи Дунев. Хайде няма нужда.
Съвсем противоположни чувства събудиха в мен и Калоян, и Крум особено. Видно е, че условията на Реката са ги съсипали чисто физически, а последният започва да се скапва и психически. Калоян, в тези условия, няма как да се закали психически и може би по-добре, че навреме се махна, при това доста достойно. Вярно, че на пръв поглед,  Крум уж допринесе за положението, в което се намират Гладиаторите, но…искрено ги съжалявам, вярвам, че и предвид присъствието на определени “примадони” при Старейшините, Продукцията също помага и определено искам да видя максимално много хора на финал именно от племето на Гладиаторите. Крум, не ми е фаворит, но и него включвам в това число.

# 2 741
  • София
Скрит текст:

Всъщност не е имало конкретно правило за тази бала: просто да се избута от платформата. Как: ми както дойде. Най-вероятно никой от екипа на терен предварително не е зацепил че има и по-лесен начин.
На тази битка по скоро е проблем онова хващане с ръка на Дунев на последното мнаване с лоста. Не са го били забелязали навреме, инак би трябвало да го върнат (не знам още едно минаване там дали щеше да даде достатъчно време на калата да го настигне)

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 17:59 от dido2k

# 2 742
Гледам чакалкаста с Мани и отново се изтъква,че Дени е най-добре справящата се жена тоя сезон.Само аз ли мисля,че Виктория е в пъти по-добра от нея на може би всички компоненти,изключвайки социалната игра,защото все пак тя влезе доста по-късно и е по-трудно да се включи към вече формираните коалиции?

# 2 743
  • София
Няма нищо чудно, че знаят, че ще има съюзници. Във втора фаза, освен когато е двойна елиминация, тоест пак номинират по двама на съвет, има съюзници. Не е толкова странно и че предполагат игрите на съюзниците какви биха били, след като всяка година са почти едни и същи и като знаят какво е минало, нормално е да се досетят каква ще е най-вероятно.
Също за капитанската на Рълев и Благо, че се досетиха, че ще е тази с плочките - ами логично, до сега съюзници на капитанска е имало само за тази игра. Естествено, че е възможно да е нещо ново, но като знаем продукцията как обича да прави нови игри и аз да съм, ще предположа, че е тази игра.
5 сезон е все пак, нормално е тези, които са гледали да се досещат за много неща и да знаят горе долу кои игри предстоят.

# 2 744
Всички сервилничат с Дунев. Всички.
Аз от това съм изумена. И единственото обяснение е именно това - някакво уважение имат към него заради спортните му постижения и това, че е някакво име в БГ спорт.
Имам същото впечатление за трима души този сезон - Марто, Вили и Дунев. При Марто и Вили, разбира се, самото им поведение респектира, защото смееш ли да се закачаш с големия бос, дето върти всички на пръста си... но не е само това. И не е само играчите, но и продукцията. Аз пък обратно - не смятам, че непременно на Дунев са платили (всъщност, явно наивно си въобразявах, че в общия случай плащат на всички участници и също, че плащат повече, ако си останал по-дълго), а по-скоро, че тези трима влиятелни и заможни хора може би са си платили на продукцията участието, т.е. са един вид ВИП участници и затова имат специални привилегии и отношение. Тия всички предавания вече се комерсиализираха докрай, постоянно позиционират продукти все по-натрапчиво и във все по-големи количества, така че нищо чудно и да има ВИП играчи, които са си платили за по-специално участие.

Това последното настрана, защото е само предположение и може изобщо да не е вярно. Но определено усещам участниците да са допълнително респектирани от тези влиятелни личности, мислейки за тяхното отношение и навън след играта. Някои играчи биха искали да имат такива големци после за приятели в живота и това може би дори им е по-важно от самата игра, която не се надяват истински да спечелят. Та затова има едно мазнене, сервилничене, кланяне и целуване на ръка като на Кръстника, когато става дума за Марто, Вили или Дунев. Примерно, към Оряшкова също има голям респект заради спортните ѝ постижения, но е по друг начин, по-скоро приятелски, а не все едно подлизурски да се борят за нейното благоразположение.

Общи условия

Активация на акаунт